hits

Russetiden har startet!

  • 02.05.2016, 15:44

Hallo <3

Nå har russetiden startet for fullt, og jeg er såå gira på dagene vi har i møte! Det blir mye festing, rebusløp, ølmarsj, russens dag på Tusenfryd og mye mer spennende som skjer.

På lørdagen som var nå i helga hadde vi russedåpen. Her i Halden har vi det slik at man skal drikke en flaske alkohol på tid, og om man ikke klarer å drikke den opp får man resten i håret. Guttene har 10 sekunder på seg og jentene har 13 sekunder. I år var det Kong Halvor som skulle døpe oss, så det var stas! Dessverre klarte ikke jeg å drikke opp på tiden, så jeg fikk resten av drikken min i håret. Det morsomme var at jeg drakk en rød breezer, og når jeg fikk den i håret ble håret mitt rosa, hhaha!

Forrige helg var det Landstreff Fredriksten her. Det var 8000 russ på Fredriksten Festning her i Halden. Treffet varte fra fredag til søndag, og det var russ fra hele landet som hadde kommet hit til Halden. For min del kom jeg meg aldri inn til treffet på fredagen fordi jeg var alt for full. Jeg klarte så vidt å snakke, hadde ingen balanse når jeg gikk og var helt borte kl. 20.00, så da ble jeg henta av mamma og tatt med hjem. Vel hjemme spydde jeg en del, også la jeg meg. Tidlig kveld for min del, hahaha!!

Lørdag morgen våknet jeg opp, fyllesyk og helt forferdelig i formen. Men jeg dusjet, fikk i meg mat og fikset meg, og dro oppover til festningen igjen. Jeg var alt for dårlig i formen til å drikke noe særlig denne dagen, så jeg drakk kun litt. Noe som var ganske greit ettersom at jeg fikk med meg alt som skjedde, OG at jeg endelig fikk kommet meg inn på treffet. Det var masse konserter utover kvelden og det var en bra opplevelse. I tillegg var en kompis fra Nord Norge (der jeg bodde før) her på treffet, så jeg fikk hengt litt med han. Ble også kjent med noen nye folk, så lørdagen var veldig bra!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign