hits

En måned gamle

 • 23.05.2017, 22:57

I dag er det nøyaktig en måned siden kattungene ble født, og det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Det er virkelig herlig å se dem vokse opp og utvikle seg, og ikke minst å se hvordan Khloé utvikler seg som mamma. Jeg har aldri hatt kattunger før, så alt som skjer nå er helt nytt for meg. Det er så spennende! Kattungene åpnet øynene når de var 9 dager gamle og vi så kjønnet på dem når dem var 2 uker gamle. Det er tre jenter og en gutt. Er ikke det herlig? Jeg er iallefall veldig fornøyd med det.

Jeg har prøvd å ta ordentlige bilder av dem, men det er virkelig ikke lett å ta bilder av en måned gamle kattunger som heller vil leke enn å følge med på kameraet. Men noen bilder har jeg fått tatt, ikke de aller beste vel og merke, men det får duge. 

Først ut er gutten. Han har vi valgt å kalle Max.

Neste ut er Kari. 

Så har vi Aria.

Til slutt har vi Mira.

Becca tipser

 • 23.05.2017, 13:24

- Carli Bybel - Deluxe Edition Palette -

Den kjente amerikanske youtuberen Carli Bybel har i samarbeid med BH cosmetics kommet ut med sitt andre øyenskyggepalett. Dette er en større versjon av det forrige palettet hennes med noen gamle farger og noen nye. Palettet inneholder 11 farger fra det første palettet og 10 nye farger. Det er 15 øyenskygger og 6 highlightere, men man kan selvsagt bruke highlighterne som øyenskygge også. Fargene er veldig pigmenterte og man trenger ikke å bruke mye om gangen, noe som også vil si at palettet er drøyt i bruk. Det koster ca. 265 kr inkludert frakt.Jeg fikk jobben!!

 • 22.05.2017, 18:43

Cherry blossom tree

 • 21.05.2017, 14:56

The black hat

 • 20.05.2017, 20:25Været i Halden har vært så fantastisk i dag!! 22 grader og strålende sol. Jeg blir alltid så glad når været er fint, og det gjør virkelig noe med kroppen når jeg kan gå i kjole uten å fryse meg ihjel. Ifølge yr skal det være fint vær hele neste uke også, så nå kan man vel trygt si at sommeren er i gang? Jeg er i allefall storfornøyd med sommer og sol. For det, det har vært etterlengtet.

Men, over til noe annet! Som dere vet var jeg på jobbintervju i går og jeg håper det er noen som er nyskjerrige på hvordan det gikk?? Veeeel, det gikk kjempebra! Det var butikksjefen som intervjuet meg og hun var veldig hyggelig. Intervjuet varte i ca. 30 minutter og når det var ferdig fikk jeg beskjed at hun skal ringe meg på mandag med svar på om jeg får jobben eller ikke. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av sjefen og jeg tror hun fikk det av meg og, så foreløpig ser det veldig positivt ut. 

Anastasia Beverly Hills contour kit

 • 20.05.2017, 12:29

                                                                                                                                                                    Produktet er sponset av Lyko.no 

Jeg elsker sminke og har brukt mye forskjellig sminke opp gjennom tidene. De fleste contourer ansiktet sitt og selv har jeg vel gjort det siden 2012. Jeg har prøvd mange contourpaletter, men har aldri funnet ett jeg liker 100% enda. Derfor har jeg de siste ukene testet ut Anastasia Beverly Hills sitt verdenskjente contourpalette og i dag skal jeg fortelle mer litt om det og hva jeg synes. Så om du vil vite litt mer om ABH sitt contourpalette, les videre!

Palettet består av seks forskjellige farger. Tre lyse og tre mørke. De to første lyse fargene er ment som settingpudder, altså at du bruker det for å f.eks sette concealer. Den tredje og siste lyse fargen er en highlight som du kan bruke for å framheve høye punkter i ansiktet ditt. Så har vi de tre mørke fargene. De er ment for å bruke på kinnbena for å skape mer dybde og form til ansiktet. De er i tre forskjellige nyanser. Fargene er utrolig pigmenterte og palettet er drøyt i bruk. Du får palettet i tre forskjellige fargetyper. Light to medium, medium og tan/deep. Jeg har palettet i light to medium. ABH tester ikke på dyr.

 

Palettet selges på flere steder til 600 kr, men hos Lyko.no får du det for 525 kr. Og om du bruker rabattkoden   15altrf   betaler du kun 447 kr, det er billig det! Du får kjøpt palettet HER.

 

Husk at ved bruk av koden  15altrf  får du 15% rabatt på alle produkter hos Lyko.no, inkludert salgsvarer. Rabatten gjelder per produkt, som altså vil si at du får 15% rabatt på hvert eneste produkt du kjøper. Her kan du spare mye penger, så god shopping!   

Spørreundersøkelse

 • 19.05.2017, 13:00

Jobbintervju i morgen

 • 18.05.2017, 19:52

Den siste tiden har jeg levert ut flere titalls jobbsøknader, men ikke fått noe svar. Det har ikke sett positivt ut, men nå har hellet snudd, for jeg har nemlig et jobbintervju i morgen! Jeg vil ikke si hvor jeg skal på intervju helt enda i tilfelle jeg ikke får jobben, men jeg kan jo gi et lite hint. Det er i en klesbutikk! Damen jeg har snakket med angående intervjuet virket veldig positiv, så jeg har stor tro for at jeg får jobben. Jeg skal jo ha et friår når skolen er ferdig så jeg trenger virkelig en jobb. Ellers blir det til at jeg må gå hjemme, og det er ikke noe gøy! Så jeg håper virkelig at intervjuet i morgen går bra og at jeg får jobben! :-)17. mai 2017

 • 18.05.2017, 16:30

Heisann <3

Hadde dere en fin 17. mai igår? Her i Halden var det overskyet og litt regn, så været kunne gjerne vært bedre, men utenom det hadde jeg en fin 17. mai. Dagen startet allerede 07.00, da stod jeg opp og fikset meg. Kl. 10 dro vi ned til byen for å se på barnetoget, og når det var ferdig dro vi til broren til stefaren min for å spise lunsj. Etter lunsjen var det tid for å se på russetoget. Det var ganske rart å se på det i år siden jeg selv gikk i det ifjor, så det brakte fram gode minner.

 

Når russetoget var ferdig var vi så slitne at vi dro hjem og slappet av noen timer, før vi senere på dagen dro opp til moren til stefaren min for å grille og spise kaker. Jeg spiste en stor vegetarburger med potetsalat og det var såå godt. Alt i alt var det en kjempefin 17. mai og jeg gleder meg allerede masse til neste år.

Ukens filmtips: Autumn dreams

 • 12.05.2017, 19:00

Denne ukens filmtips er: Autumn dreams

I Autumn Dreams møter vi Annie og Ben. Et forelsket ungt par som har planer om å flytte fra Iowa til New York City. I en alder av 18 år gifter de seg, men så snart faren til Annie får vite om det blir ekteskapet annulert. 15 år senere er Annie forlovet med barndomsvennen, Joe, mens Ben bor i New York og er forlovet med Jovanna. En dag får Annie et brev i posten der det står at hun fremdeleser gift med Ben og at ekteskapet aldri ble annulert. I full panikk reiser Annie til New York for å møte Ben slik at de kan få ekteskapet annulert. Ben skal gifte seg på lørdag og Annie om en måned, så det haster...

With plans to leave their small town, teenage loves Annie and Ben elope. Their big city plans are halted, though, when Annie's parents have the marriage annulled. Ben moves to New York, while Annie stays in Iowa to help her family. Fifteen years later, both engaged to their respective fiancés, the two discover that their annulment was never finalized. They reunite to make their divorce legal, but begin to reminisce about what could have been. When romantic feelings resurface, Annie and Ben must decide if their past love could be the love of their future. Photo: Credit: Copyright 2015 Crown Media United States LLC/Photographer: Bettina Strauss

Traileren finner du nedenfor.

Jeg kom opp i...

 • 12.05.2017, 13:47

...økonomistyring.

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg så ville jeg absolutt ikke komme opp i økonomistyring, men så klart gjorde jeg det. Det er så typisk! Ble sykt lei meg når jeg så at jeg kom opp i økonomistyring, fordi det er mitt verste fag. Men men, jeg får bruke de neste tre ukene godt og jobbe hardt. Jeg har overhodet ikke noe særlig mål utenom å bestå. Ja, det er såpass ille. Nå skal jeg jobbe beinhardt for å få en to'er, og da sier jeg meg rett og slett fornøyd med det. Siden jeg går vg3 kom jeg jo opp i tre skriftlige eksamener, så utenom økonomistyring kom jeg opp i norsk bokmål og norsk nynorsk. Noe som for så vidt er helt greit.

Men over til noe annet! I går hentet venninnen min, Karoline, meg etter skolen også kjørte vi en tur til Sverige. Hadde egentlig tenkt å shoppe litt, men fant ikke noe jeg likte.. Det må være en første gang for meg! Fikk handlet litt mat og sånt for familien, så noe shopping ble det. Bare ikke den typen jeg liker, hehe. I går var første gangen på evigheter at jeg har vært i Sverige og det er jo egentlig litt trist, spesielt siden vi kun bor 15 minutter unna.. Det skal ikke bli så lenge igjen til neste gang.

Etter at vi var ferdige i Sverige kjørte vi en tur til Fredrikstad. Jeg så på facebook at det var en dame i Fredrikstad som ga bort 31 pakker med vegetarkjøttdeig gratis, så da tok jeg kontakt med henne og spurte om jeg kunne få det. Det sa hun ja til og det var derfor vi dro til Fredrikstad. Så nå er fryseren stappet full av vegetarkjøttdeig og vi har mat i lang tid framover. Det er deilig!

Solbrent

 • 06.05.2017, 23:21

I dag har været i Halden vært så fint, og når jeg så at gradestokken viste 21 grader måtte jeg bare komme meg ut og legge meg i sola. 2 timer senere var jeg lei, så da dro jeg ned til byen og på trening. La bak meg 3 km på tredemøllen etterfulgt av litt styrke. Var så sliten på slutten at jeg trodde jeg skulle besvime, haha. Da vet man at man har jobbet hardt! Når jeg var ferdig på trening dro jeg rett til solariumet og tok 15 minutter med sol. Vel, det skulle jeg ikke gjort. Jeg har nemlig blitt solbrent! Dum som jeg er tenkte jeg "jaja, blir vel ikke brun av å ligge ute, så da tar jeg solarium også", men jeg ser jo hvordan det gikk.. Huden min er like rød som en tomat og det gjør så vondt.. Aloe vera kremen jeg har liggende skal bli godt brukt de neste dagene i allefall!

Disse bildene er tatt for noen uker siden da jeg akkurat hadde kjøpt inn noen buketter med roser. Det ser kanskje ikke sånn ut, men det er hele 40 roser i de to vasene. Jeg syns friske blomster er så fint, og spesielt roser. Tror nesten det må være favoritt blomsten min jeg? Må nok gå til innkjøp av en bukett eller to til uken. Det hadde gjort seg godt på rommet mitt.

I morgen er planen å være hjemme og slappe av. Jeg har en hektisk uke foran meg, så da må jeg slappe av mens jeg kan. Gruer meg spesielt mye til fredag. Da er det nemlig eksamenstrekk, og med min uflaks kommer jeg vel opp i økonomistyring. Om jeg gjør det tror jeg faktisk at jeg begynner å grine, for er det et fag jeg virkelig ikke liker så er det økonomstyring. Eneste grunnen til at jeg har det i år er fordi det ikke var plass til meg i noen andre klasser, og siden jeg måtte ha et fag til var økonomistyring det eneste valget... Vel vel, jeg får krysse fingre og tær å håpe at jeg ikke kommer opp i det. 

Nå skal jeg se en film, også skal jeg legge meg etter det. Du får ha en fin kveld videre! Vi blogges mer i morgen.

Ukens filmtips: Ms Matched

 • 05.05.2017, 19:00

Denne ukens filmtips er: Ms. Matched

I Ms. Matched møter vi bryllupsplanleggeren Libby Boland, som oppfyller drømmer ved å lage de mest romantiske og spektakulære eventyrbryllupene for kundene sine. Problemet er bare at hun ikke har noe romantikk i sitt eget liv, men det forandrer seg når hun møter Ben Reynolds, forfatteren av boken "Bryllup, nei og ja" på en bryllupsmesse. Deres romanse blir truet når Libby oppdager at Bens bok handler om å lage enkle bryllup på budsjett, helt motsatt av hvordan hun mener et bryllup skal være. På bryllupsmessen krangler Libby og Ben, men når Ben ser at Libby er på vei til å miste kunder kommer han opp med en kreativ løsning for å hjelpe henne. For å redde Libbys bedrift må de jobbe sammen, men klarer dem det når de har helt motsatte meninger? Og hvordan bryllup skal det bli, når det er på budsjett?Traileren finner du nedenfor.

Fridays, we be like...Squadgoals

 • 05.05.2017, 16:01

Fredag. Sol. Helg. Kan jeg egentlig be om mer? Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og sitter for øyeblikket ute å soler meg. Det er 20 grader og skyfritt, så nå må godværet utnyttes før det forsvinner. Man vet jo aldri med norsk sommer, hehe! Ellers er det jo helg og det er veldig deilig. Jeg har ingen planer, men blir nok å dra ned til byen i morgen tenker jeg. Vi får se. Men over til noe annet. Se på denne søte t-skjorten! Fant den på H&M for en stund siden, og den var så søt at jeg bare måtte ha den. 

Bildene som aldri kom på bloggen, del 3

 • 03.05.2017, 19:58

VIDEO - UNBOXING PRODUCTS FROM LYKO.NO

 • 01.05.2017, 18:00

Dagens antrekk 01.05.2017

 • 01.05.2017, 13:43

Sko - Shoeday // Skjørt - h&m // Topp - Ebay

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign