hits

Mat og trebåtfestivalen

  • 30.06.2012, 02:36

Hello!

Nå i Halden er det endelig Mat og trebåtfestival! Det er en type festival som blir holdt hvert år. Der er det masse forskjellige salgsboder, tivoli, musikk og masse stemning! Elsker virkelig å være der, kommer i skikkelig sommerstemning.

Idag dro jeg dit med en venninne og noen kompiser. Mamma og søskene mine kom litt senere og da fikk jeg overtalt mamma til å kjøpe ett armbånd jeg fant på en av bodene. Hun kjøpte det, men da skulle jeg være med søskene mine å ta karuseller. Siden de er mindre enn meg, ble det barnekaruseller!

Etter en liten tur med noen forskjellige barnekaruseller, tok jeg noen karuseller med folka jeg var med. Kan si at jeg ble ganske kvalm til slutten. Tror ikke at jeg tar så mange karuseller imorra.... Men sukkerspinn skal jeg spise masse av! Også klarte jeg til og med å vinne en bamse. En fra Angrybird faktisk, haha! Flink Becca :-)

Back on track

  • 27.06.2012, 00:41

Hello, long time no see!

Nå er jeg endelig tilbake fra bloggpausen. Den ble litt lenger enn jeg hadde planlagt, men har skjedd mye de siste ukene. Iallefall, kan vel begynne å fortelle litt om hva jeg har gjort de siste ukene! Dagene etter bloggpausen var det bare kjedelige skoledager igjen. Det vil si at skoledagene bestod av film, film, film og litt mer...film! Vi fikk sommerferie 22.juni og da fikk vi også tilbake karakterkortene. Kan ikke si at jeg ble særlig fornøyd, men jeg har gjort mitt beste og det er det viktigste.

Møtte også Sofie som er en barndomsvenn fra Kabelvåg! Veldig hyggelig å møte henne igjen. Vi fant på mye tull også hadde vi så mye å snakke om, så desverre gikk tiden veldig fort. Men kan muntre meg opp med at jeg skal møte henne igjen imorgen! Ellers har jeg bare sovet sent, spist usunt, vært på årets første Allsang på grensen, Spill og grill 2012 og vært med venner. Vi har ikke vært så veldig heldige med været denne sommeren, men håper på mer sol snart. Forresten - Jeg og mamma skal snart dra til Danmark! Fra 13.juli-21.juli. Vi skal til Billund og blandt annet på Legoland, Dyrepark og Badeland. Det blir nok shopping også, så det gleder jeg meg veldig til!! 

Desverre har jeg klart å ødelegge laderen til pcen min, så jeg har ikke tilgang til så mye pc før jeg får kjøpt ny lader, nå snart. Derfor kommer jeg nok til å mobilblogge en del, men så lenge jeg blogger, er det vel det samme hvordan? Eller?

Men skrev ganske mye nå, så slenger heller på med masse bilder fra de siste ukene. Har ikke tatt noen bilder med speilrefleksen, så dere får nøye dere med iphone bilder. Ha en fin kveld kjære lesere ♥

Syk jente... 


Venneeer
 

Allsang på grensen

Endelig fått prøvd ut clip-on extentionet mitt. Her har jeg bølget det for å få håret mer sommerlig! Hele håret vises ikke, men det er iallefall 50 cm


Funnet ut hvordan man skal overleve i regnet

 
Spill og grill 2012 + skumparty 


Beste Sofie min 


- Hva har du gjort hittil i sommerferien?

-Love Becca ♥

Veldig syk

  • 11.06.2012, 23:52

Hei! Må mest sannsynlig til legen på onsdagen for å ta blodprøver. Har nemlig blitt veldig syk.. Idag på skolen, snakka jeg med læreren min og plutselig mista jeg stemmen min helt. Da var læreren min så snill å ga meg et par halspastiller, slik at jeg fikk tilbake stemmen!:)

-Love Becca ♥

Tusenfryd

  • 10.06.2012, 23:58

Hei dere! 

Igår var jeg på Tusenfryd med Rikke, Marie og Malin. Vi kom vel fram i to tiden, og da gikk vi for å kjøpe kebab. Etter det tok vi endel karuseller, før vi kjøpte oss en blå sukkerspinn, spiste den opp og tok karuseller igjen til Tusenfryd stengte klokka 6. Det var veldig gøy! Når jeg kom hjem, dro jeg rett opp til Kamila med Natalia for å sove over der, tok desverre ingen bilder hos Kamila. 

-Love Becca ♥

At school

  • 05.06.2012, 09:31-Love Becca ♥

Ukens sitater

  • 04.06.2012, 14:40

1. Im not clumsy. It's just the floor hates me, the tables and chairs are bullies, and the wall gets in the way.

2. If loving you is wrong, then I don't wanna be right.

3. He ended things and moved on like nothing ever happened.

4. Shit happens, just look at your face.

5. The moment you give up, is the moment you let someone else win.

6. I'm the type ofperson that will try to make everyone smile. But when I'm in need of a smile, who's gonna be there for me?

7. My mom says it's her house, but when it's time to clean, it magically becomes my house too.

8. An "ex" is called an "ex" becayse it's an EXample of what you shouldn't have again in the future.

9. I'm a good enough person to forgive you, but not stupid enough to trust you again.

10. A break up is like a broken mirror. It is better to leave it broken than hurt yourself to fix it.

- Hvilket likte du best?

-Love Becca ♥

Reasons to be fit

  • 03.06.2012, 23:01- Flere som er enige?

-Love Becca ♥

Joggetur

  • 03.06.2012, 21:58

-Love Becca ♥

Hos Amalie

  • 02.06.2012, 20:10

God kveld! Akkurat nå sitter jeg oppe hos Amalie med Vilde, sitter å koser oss litt.. Bare oss tre jentene. Snart skal vi ture videre til en kompis av oss. Man er jo bare ung en gang, og man skal nyte ungdomsstiden!! Ser iallefall frem til en kveld med masse dansing og høy musikk! Men nå maser jentene sånn på meg.. Kos dere alle idag!! ♥

- Hvordan skal du tilbringe lørdagskvelden?

-Love Becca ♥

Video - Konfirmasjon 2012

  • 02.06.2012, 01:04

Jeg har nå laget en liten (lang) video til dere fra konfirmasjonen min. Videoen ble litt lenger enn jeg hadde trudd, men jeg klippa den så mye som mulig. ENJOY!  

- Hva synes du?

-Love Becca ♥

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign