hits

Day 6 - Tell us about your pets, the ones you've had and lost

 • 29.06.2013, 11:45

Day 6 - Tell us about your pets, the ones you've had and lost.

I 2005 fikk jeg katt Jeg valgte å kalle han Kosegutt. Han fikk dette navnet fordi han er en katt full av kos. Om jeg er lei meg, så kommer han bort til meg og koser med meg. Jeg har han enda og han er enda mer kosen enn det han var før! Nå er han 8 år og fremdeles min lille Kosegutt.

Da jeg gikk i 1. klasse, fikk jeg en katt som het Snoopy. Jeg hadde han helt til slutten av 2. klasse. Da fant vi nemlig ut at Snoopy hadde blitt brutalt drept av naboen. Naboen hadde nemlig lokket Snoopy til seg med kattemat, for å så knekt alle bena hans og knekt nakken etter det. En helt forferdelig og smertefull død for min kjære Snoopy!

 

Day 5 - A picture of somewhere you've been to

 • 28.06.2013, 11:45

Day 5 - A picture of somewhere you've been to.

Auswitch i Polen.Day 4 - 10 likes and 10 dislikes

 • 27.06.2013, 11:45

Day 4 - 10 likes and 10 dislikes.Kjedelig dag

 • 26.06.2013, 21:52

Hallo!

Idag har jeg ikke gjort noe spesielt. Var bare en liten kjapptur i byen istad for å se etter noe sommerklær. Orket ikke å bli særlig lenge da, ettersom at det regna.. Vi i Halden har desverre hatt flere dager med regnvær nå, så begynner å bli ganske lei! Det er jo ingenting å gjøre når det regner sånn, så det ender opp med at jeg sitter inne hele dagen uten å gjøre noe som helst. Ganske kjedelig igrunn. 

Men vet dere hva? På fredag skal jeg på ett lite jobbintervju. Det kan nemlig hende at jeg får sommerjobb som vaskedame! Håper virkelig at jeg får jobben. Orker ikke å sitte hjemme i ferien uten å gjøre noe, når jeg faktisk har mulighet for å tjene litt penger. Ingenting er vel bedre enn det? 

Day 3 - A picture of you and your friends

 • 26.06.2013, 11:45

Day 3 - A picture of you and your friends.

Day 2 - Write about your relationship status

 • 25.06.2013, 11:45

Day 2 - Write about your relationship status. 

Er vel ikke så mye mer å skrive enn at jeg er singel. Ble singel i april ifjor og har vært singel siden da. Har såklart drevet med noen etter det, men det ble ikke seriøst nok. Trives egentlig ganske godt som singel! Kan gjøre hva jeg vil uten å måtte passe på så mye. Er også veldig deilig å ikke være avhengig av noen hele tiden. Men selv om jeg liker meg best som singel, sier jeg ikke nei til en kjæreste heller!Resturant

 • 24.06.2013, 23:50

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra resturant med jentene mine. Var nemlig ute å spiste med Malin og Adele på en kinesisk resturant som heter Dragon plaza. Jeg bestilte en fanta og en tallerken med biff choupsuey. Det tok ca 5 minutter fra jeg bestilte til maten kom. Etter at vi hadde spist, så satt vi der og snakket en liten stund.Day 1 - Post a picture of your self and write 10 facts about your self

 • 24.06.2013, 11:45

Day 1 - Post a picture of your self and write 10 facts about your self.

1. Jeg er en veldig sta person. Om jeg først har bestemt meg for en ting, da står jeg ved det helt til jeg får det slik som jeg vil. 

2. Jeg er naturlig blond. Men jeg liker ikke det blonde håret så mye, det er derfor jeg har farget håret mørkt.

3. Jeg er mørkeredd. Når jeg er i mørket, blir jeg helt paranoid og er redd for at noen skal drepe meg.

4. Jeg elsker å få folk til å le. Derfor forteller jeg mye vitser og kødder mye rundt. 

5. Jeg hater å sminke meg. Nettopp fordi det tar så lang tid og jeg har ikke tålmodighet til det. Derfor bruker jeg ikke sminke så ofte.

6. Jeg elsker å skrive. Når jeg skriver, kan jeg skrive det jeg vil og jeg føler en stor frihet. 

7. Jeg elsker vann, men jeg har litt vannskrekk. Haha, det er litt komisk.. Jeg elsker å bade, men jeg får panikk om jeg ikke kan kjenne bånnen. Er redd for at noen skal dra meg ned under vannet.

8. Jeg spiser mat hele tiden. Og når jeg sier hele tiden, mener jeg det.. Det er derfor jeg har gått så mye opp i vekt i det siste. En veldig dårlig side med meg selv, men det er (desverre) bare sånn det er.

9. Jeg er en målbevisst person. Når jeg setter meg ett mål, så gir jeg ikke opp før jeg har klart det!

10. Jeg er 162 cm. Veldig lav egentlig, men får håpe at jeg vokser litt mer.

30 days challenge

 • 23.06.2013, 13:20

Ser at det er mange bloggere som har begynt med 30 days challenge, så tenkte at jeg også kunne begynne med det! Første challenge kommer imorgen.Gårsdagens antrekk

 • 21.06.2013, 23:49


// Kjole fra Nelly.com //

Tusen takk for 3 år

 • 21.06.2013, 13:13

Hei dere!

I går hadde vi klasseavsluttning, vi fikk vitnemålet vårt og vi var på en italiensk resturant. Etter at vi hadde vært på resturanten, så dro alle i klassen til parken for å ta bilder! Tok 700 bilder tilsammen, så har brukt en tid på å redigere alle. 

Men tenk. Nå har jeg fullført 3 år på ungdomsskolen. De 3 årene har vært fylt med latter, tårer, glede og mye morro! Spesielt når jeg har gått i den fine klassen. Vi har hatt ett veldig spesielt forhold til hverandre og alle har hatt det morro sammen. Det blir utrolig trist å ikke gå i klasse med de samme lenger. Vi har så mange minner og jeg kommer alltid til å huske dem! Som blandt annet da vi var på telttur og alle samlet seg i mitt telt og satt å snakka til langt på morran, eller da vi var i Polen og hadde det sååå morro! 

Det har kanskje vært noen uenigheter her og der, men vi har alltid klart å fikse det og holdt sammen som en klasse. Vi har kanskje vært litt rampette mot lærerne, men det har som regel gått fint. Jeg merker at det kommer til å bli rart å ikke gå i klasse med dere lenger, men jeg håper at vi klarer å holde kontakten og kanskje at møtes om noen måneder for et lite "reunion". Det hadde vært så koselig! Og jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle gråte, men tårene spratt ut av øynene i det vi skulle si hade til lærerne og medelevene våre. 

Jeg er veldig takknemlig for at jeg har møtt så mange herlige mennesker. Tusen takk for 3 år!

Lenge siden

 • 21.06.2013, 12:14

Hei dere!

Lenge siden sist nå, snart 2 måneder! Har trengt den lange bloggpausen ettersom at jeg har vært veldig opptatt med skole, eksamener, jentekvelder og alt mulig rart! På skriftlig eksamen kom jeg opp i engelsk og på muntlig kom jeg opp i rle - katolsk og ortodoks kristendom. Jeg fikk 4 på begge, så jeg er kjempefornøyd! 

Utenom skole, så har jeg vært mye ute med jentene. Vi har blandt annet vært på stranda og bada, vi har grilla og vi har kost oss masse! Har desverre ikke tatt så mange bilder, ettersom at jeg ikke har tenkt så mye på bloggen de siste månedene. 

Tilslutt vil jeg bare si at jeg er tilbake for fult med mer inspirasjon enn noensinne!Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign