hits

Strandbesøk

 • 30.06.2015, 16:04

Hola! 

 

Kom meg trygt fram til Alicante i går kveld som dere sikkert skjønner. Flyturen tok vel 4 timer, så det var ganske deilig når jeg endelig kom fram! Marielle og pappaen hennes kom å henta meg på flyplassen, også kjørte vi til leiligheten dems. Jeg var så sykt sliten når jeg kom fram, så Marielle bare viste meg rundt i huset, og etter det la vi oss. 

 

Over til idag! Akkurat nå sitter jeg og Marielle på Blue Monkey som er en beachclub på stranden vi er på. Vi trengte litt skygge og her er det parasoller så det er veldig deilig. I tillegg er det gratis internett her og da får jeg jo oppdatert dere! Vi har allerede vært på stranden i 4 timer og på den tiden har vi badet masse og solet oss, livet i Spania er ganske greit det! Har begynt å få skille og det er jeg ganske fornøyd med. Dette er jo første gangen jeg er i syden og jeg er virkelig ikke vant med så mye varme (eller å få skille så fort), men det er bare deilig. 

 

Men nå skal jeg og Marielle gå tilbake til solsengene våre, snakkes senere!

 

- Hva har du gjort idag?

På reisefot IGJEN

 • 29.06.2015, 17:25

Hallo! Akkurat nå befinner jeg meg på en café på flyplassen i....Molde! Jeg skal jo reise til Alicante idag, men det gikk ingen direktefly fra Oslo til Alicante, så da måtte jeg mellomlande her, men det går helt greit! Etter at jeg hadde gått igjennom sikkerhetskontrollen gikk jeg til kiosken for å kjøpe meg noe å drikke da jeg plutselig fikk øye på denne her: 
 OMG, DET VAR LENGE SIDEN DET <3

Flyet til Alicante går i kveld ca. 19.30 som heldigvis ikke er så alt for lenge til! Jeg har det jeg trenger for å få tiden til å gå, nemlig internett. Hehe, skal forhåndsskrive noen innlegg til dere mens jeg venter på at flyet skal gå. Dere må jo bli oppdatert mens jeg er på ferie, det er jo da bloggingen er morsom, eller hva? :-D

 

Amsterdam guide

 • 25.06.2015, 19:37

Hei! Etter ett forsinket fly kom vi omsider oss fram til Gardemoen natt til tirsdag, men vi rakk ikke toget hjem til Halden og da måtte vi bli værende på Gardemoen til 05.15 på tirsdags morgen. Kom hjem til Halden i 08.00 tiden og da var jeg så sliten at jeg gikk å la meg med en gang. Ganske sliten kan man si! Iallefall, har fått pakket ut kofferten og kommet meg tilbake i hverdagsrutinene, så det var ganske godt. Men det varer ikke lenge for allerede på mandag reiser jeg på en ny ferie og denne gangen går turen til Alicante i Spania!

Jeg likte meg så godt i Amsterdam og følte at jeg ble godt kjent i områdene at jeg har laget en liten Amsterdam guide til dere ut i fra mine erfaringer! En ganske kort, men fin guide. Håper dere liker den :-)

 
TRANSPORT:

I Amsterdam er alle slags mulige typer transport. Sykkeltaxi, vanlig taxi, tog, trikk, buss, scooter, sykler ++. Når jeg og mamma var i Amsterdam benyttet vi oss av sykkeltaxi, vanlig taxi og tog.

Sykkeltaxi er en sykkel med en slags vogn bakpå som man sitter i mens en person sykler for deg. Prisene på dette varierte veldig, men det var mellom 6-12 euro per person. Det er ikke så stor plass i den vognen man sitter i, så jeg vil anbefale den om dere er to stykker.

Vanlig taxi vet jo alle hva er, hehe. Det var taxier med 5 seter og 7 seter, så dette passer nok best om dere er mange. Prisene her varierte også ganske mye, det spørs hvor du skulle. Det jeg la merke til var at takstaturen (der man ser hvor mye penger det koster å ta taxi) i taxien gikk opp i pris selv om bilen stod stille (f.eks i kryss eller lignende). 

Tog var den billigste transporten! Fra Weesp (der vi bodde) til Amsterdam sentralbanestasjon kostet det 3,40 euro per person én vei, og togturen tok 17 minutter. Togene er veldig raske, de er ALLTID tidsnok og det er skjermer inne i toget der det står stoppeplassene og klokkeslett når man ankommer de forskjellige stoppene. I tillegg går togene ofte i timen, så om du mister ett tog er det bare 10-15 minutter til det neste kommer. Det eneste negative med togene var at de ikke hadde toalett, men utenom det er toget det beste alternativet når det kommer til transport. OVERNATTING:

Det finnes flere hundre forskjellige hoteller rundt omkring i Amsterdam og utenfor selve Amsterdam. Vi valgte å booke ett hotell i en liten by som het Weesp som lå 2 mil utenfor Amsterdam. Hotellet vi bodde på het "Het hart van Weesp". Det har 3,5 stjerner og er et helt okei hotell. Det er to etasjer, men desverre ingen heis.. Rommet har en helt grei standar med to enkeltsenger som ser ut som en dobbelseng og ett fint bad. De ansatte er veldig hyggelige og de hjelper deg med bestilling av billetter eller noe annet om du vil det. Frokost er ikke inkludert i prisen, og de serverer ikke middag på hotellet. Man har ett greit utvalg av resturanter i nærområdet ved hotellet, så å få seg mat er ikke noe problem! Rett utenfor hotellet har man en kjempefin utsikt til kanalene i Weesp, så det er en veldig fin beliggenhet. Jeg er veldig fornøyd med Het hart van Weesp! SPISESTEDER:

Pancake bakery: Pancake bakery ligger 5 minutter unna Anne Frank huset. På menyen har de forskjellige omeletter og såklart - pannekaker! Det tok 10-15 minutter før maten kom noe som er helt normalt på resturanter. Porsjonene var STORE, de var så store at jeg ikke klarte å spise det opp fordi jeg var mett etter halve porsjonen! Servicen var kjempebra og jeg var veldig fornøyd og mett når jeg gikk derfra. (Vi spiste ikke på andre resturanter i sentrum, så jeg har ikke flere å anbefale til dere. Bare søk på google på "resturanter i Amsterdam" så får dere opp mange forslag, samt hva andre mener om de forskjellige resturantene.)

SHOPPING:

De Bijenkorf er ett shoppingsenter rett ved Damsquare. I første etasjen har de "luksusbutikkene" som Gucci, Louis Vouitton, Hermés ++ samt sminke fra de kjente merkene Chanel, Mac og mer! I andre, tredje og fjerde etasje har de klær, sko, bøker, interiør, alt man kan be om. I 5 etasje har de resturanter og caféer der man kan kjøpe seg noe godt å spise mens man slapper av i hyggelige omgivelser. 

Kalverstraat er en lang shoppingate med mange butikker, blant annet Topshop, Forever 21! Det er butikker så langt øye kan se og det er masse å velge mellom. 
 

SEVERDIGHETER:

Før jeg og mamma dro til Amsterdam hadde vi tenkt å få med oss mange severdigheter, men desverre hadde vi ikke tid til det. Selv om vi ikke fikk med oss noe særlig med severdigheter hadde jeg alikevell sjekket opp noen på forhånd, og de tenkte jeg å dele med dere! Man kan dra til Anne Frank huset, ta kanalbåter, og mer. 

Anne frank huset er huset Anne Frank og familien bodde i/gjemte seg i under 2.verdenskrig før de ble funnet og tatt til konsentrasjonsleirene. Huset har blitt gjort om til et museum og det er veldig kjent. Det lønner seg å bestille billettene i god tid før man skal til Amsterdam ettersom at det er såpass populært.Kanalbåter er det masse av i Amsterdam. Det er mange forskjellige firmaer som tilbyr kanalbåter. Det finnes kanalbåter med tak og uten tak, samt at det finnes kanalbåter med matserveringer. Her kan man bare velge å vrake! Goodbye Amsterdam

 • 22.06.2015, 20:01

Akkurat nå er jeg og mamma på flyplassen i Amsterdam og venter på flyet vårt til Norge. Flyet vårt går 21.30, så det er enda en liten stund til det går. Jeg kjenner at det skal bli godt å komme hjem selv om jeg har hatt det helt fantastisk mens vi har vært her nede. Har fått shoppet mye, opplevd masse og vært på Taylor Swift konsert så jeg er storfornøyd!

Før vi dro til flyplassen gikk vi rundt i gatene en siste gang for å få med oss enda litt mer av denne vakre byen. Tok noen bilder som jeg tenkte å dele med dere. Her har dere mitt aller siste bildedryss fra Amsterdam:

 

Wow

 • 22.06.2015, 15:27

Konserten til Taylor igår var over alle forventninger, wow sier jeg bare! Hun kom på scena til den tiden vi hadde fått beskjed om og holdte en 2 timers lang konsert for oss. Hun var helt fantastisk! Sangene, kostymene, danserne, ja alt var så bra planlagt og det var et flott show hun lagde for oss. Siden jeg hadde VIP 1 biletter fikk jeg stå helt foran ved scenen, da ble jeg glad da! Det var veldig bra at jeg fikk stå helt foran ved scenen fordi jeg så alt veldig bra og kunne ikke bedt opp en bedre plass. Jeg begynte faktisk å gråte når hun kom på scena fordi jeg ble så glad av å endelig få se henne, haha. Skal definitivt på flere konserter med henne i fremtiden!


 

Idag er dagen

 • 21.06.2015, 17:19

Nå står jeg i kø utenfor Ziggo Dome (arenaen Taylor skal holde konserten). Det er helt sykt å tenke på at det bare er noen få timer igjen til konserten!!! Jeg har gledet meg til dette siden 11.november 2014 og idag er dagen. Jeg har VIP billett og da får jeg gå inn før de andre, det er derfor jeg står i kø nå såpass tidlig!! Jeg har store forventninger til konserten, så vi får håpe at jeg ikke blir skuffet. Oppdaterer dere mer underveis i konserten eller etter. Ha en fin dag!

 

 

Dagens antrekk 21.06.2015

 • 21.06.2015, 14:18Sko - Primark // Jumpsuit - Topshop // Øredobber - Glitter

En snartur til Zaandam

 • 20.06.2015, 23:47

Heisann! Idag valgte vi å sove litt lengre slik at vi fikk bli ordentlig utvilte for dagen, og det var såå godt. Merker at jeg er veldig sliten i 9-10 tiden på kvelden fordi vi går så mye i løpet av dagen. Uansett, etter at vi hadde stått opp og fikset oss tok vi toget inn til Amsterdam sentralbanestasjon (vi bor på et hotel som ligger 2 mil utenfor Amsterdam). Der kjøpte vi nye togbilletter til en liten plass utenor Amsterdam som heter Zaandam. Grunnen til at vi dro til Zaandam var fordi at de hadde Primark der. Togturen tok vel 15-20 minutter, så det var ikke så alt for langt unna selve Amsterdam. Når vi kom fram til Zaandam gikk vi rett til Primark for å shoppe. WOW sier jeg bare, for en butikk! Butikken var så stor at jeg gikk meg vill der inne, hahaha. Primark hadde masse fine klær, smykker, sko, vesker ++ og jeg følte at jeg hadde dødd og kommet rett til himmelen. Etter en time inne på Primark (shoppoholiker much??) tok vi toget tilbake til Amsterdam, også videre til hotellet vårt. Når vi kom tilbake på hotellet gikk vi på hotellets resturant og spiste en god middag, før vi gikk opp på rommet vårt. Planene for imorgen er å møte to jenter fra Danmark som jeg ble kjent med på flyplassen når vi først kom hit til Amsterdam, også drar vi tre sammen til Taylor Swift konserten på kvelden. Wææ, etter 8 år som fan får jeg endelig sett henne. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Har pugget alle sangene hun skal synge, så jeg er godt forbredt iallefall! Jeg kommer til å ta masse bilder og videoer på konserten som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer tilbake til hotellet.

Men nå må jeg legge meg for å få en god natts søvn, vi snakkes imorgen. God natt <3

 

Gårsdagens antrekk 19.06.2015

 • 20.06.2015, 03:38Sko - Din sko // Bukse - h&m // Topp - Gina tricot // Klokke - Michael Kors

Vakre Amsterdam

 • 20.06.2015, 02:38

Hallo fra Amsterdam! :-)

 

Jeg rakk aldri å blogge igår når jeg kom fram til Amsterdam fordi det ble mye forvirringer, venting og stress. Var framme på hotellet i 22. tiden igår og da var jeg så utslitt at jeg gikk i dusjen, og hoppet rett i senga etterpå! 

Over til dagen idag! Jeg og mamma stod opp i 10 tiden, fikset oss og tok toget til Amsterdam sentrum. Vi gikk i mange shoppinggater (de er syyykt lange), så gikk vi på en café å spiste en god lunsj. Mens jeg tok bilder av gaten vi gikk i syklet denne mannen mot oss, han så at jeg tok bilder og da ha ga meg en liten pose som jeg klarte å fange med kameraet, hahaha! Lo godt når jeg gikk igjennom bildene og så dette.Her var jeg og mamma innom en skobutikk som lå i gaten.

Denne fantastiske gode lunsjen spiste vi på en café på et av kjøpesentrene som heter "De Bijenkorf". Kostet vel 10 euro til sammen for dette, altså ikke så veldig dyrt.Når vi hadde spist ferdig lunsjen gikk vi rundt på De Bijenkorf og tittet i butikker da jeg ble stoppet opp av en dame som lurte på om hun kunne krølle håret mitt med en krølltang hun prøvde å selge sammen med kollegaene sine. Jeg takket ja til det og fikk håret mitt krøllet/stylet gratis, man kan vel ikke si nei til det? Hun prøvde desperat å selge meg krølltanga, men jeg har en fra før og ville ikke kjøpe den av ho. Da ble ho ganske sur og ville ikke engang si hade når vi gikk.. 

 Etter lunsjen fortsatte vi på shoppingen! Meg+Amsterdam+shopping=sant<3

 Etter noen timer var vi så slitne at vi bestilte en sykkel som vi satt på til en resturant like ved Anne Frank huset, der vi spiste en god middag med en helt fantastisk dessert! Etter det gikk vi tilbake til togstasjonen og tok toget hjem igjen til hotellet. Har hatt en kjempefin dag i Amsterdam med masse shopping, god mat og vakre bygninger så langt øyet ser. 

On my way to Amsterdam

 • 18.06.2015, 10:34

Hei dere! 

 

Nå sitter jeg og mamma på Starbucks på Gardemoen og koser oss med kaffe før vi snart skal gå igjennom sikkerhetskontrollen. Vi reiser til Amsterdam idag! Har gledet meg til denne reisen helt siden November ifjor og endelig er tiden (snart) inne for å reise til Amsterdam. Vi er framme i 18.00 tiden, og da blir det å dra rett til hotellet for å sjekke inn, så drar vi ut og spiser før vi drar tilbake til hotellet igjen! 

På søndag skal jeg ENDELIG få dratt på Taylor Swift konserten som også er hovedgrunnen til at vi faktisk drar til Amsterdam nå. Gleder meg til dagene jeg har i vente!! Oppdaterer dere mer når vi har kommet fram, ha en fin dag <3

 

Sommerplaner 2015

 • 07.06.2015, 12:42

18-22.juni - Amsterdam

 
18-22.juni reiser jeg og mamma til Amsterdam. Hovedsaklig for at jeg skal dra på Taylor Swift konsert (wææ), men også for å ha en liten "weekend away". Konsertbilletten bestilte jeg i November ifjor, og jeg har hatt nedtelling siden da, og nå er det faktisk bare 12 dager til selve konserten! Jeg gleder meg kjempemye. Både til konserten, men også til å oppleve Amsterdam. Gå rundt i de vakre gatene, besøke Anne Frank huset, ta masse bilder og SHOPPE! 
 


29.juni-9.juli - Alicante

En uke etter at jeg kommer hjem fra Amsterdam pakker jeg kofferten igjen og reiser til Alicante i Spania med Marielle, pappaen og broren hennes! De har leilighet der nede, og var så snille å lar meg bli med dem. Jeg har aldri vært i syden før, så det skal bli kjempegøy. Gleder meg til å nyte late dager på stranda med en god venninne. Håper jeg får en fin brunfarge, da blir jeg fornøyd! Ellers skal det bli gøy å få oppleve litt av den spanske kulturen som jeg har lært om på skolen og ikke minst få snakket spansk. Det er nå jeg angrer på at jeg ikke engasjerte meg litt mer i spansktimene, men jeg får bruke de ordene og setningene jeg kan, og håpe at jeg blir forstått, hehe. Gud som jeg gleder meg!
 


Resten av sommeren

 

Resten av sommerferien kommer nok til å gå til jobb! Skal jobbe masse på Burger King i sommer, men også på de småjobbene jeg har utenom BK. Det nærmer seg jo 18.års dagen min, og da må jeg jobbe mye slik at jeg får råd til å ta billappen! Er jeg heldig og har tid drar jeg også mest sannsynlig opp til Nord Norge. Denne sommerferien kommer til å bli den beste så langt, og jeg gleder meg masse til tiden jeg har i vente! 

#tb til sommeren 2013


- Hva er dine planer for sommeren?

Gårsdagens innkjøp

 • 06.06.2015, 19:00

Heisann! For noen dager siden kom bestemor fra Nord Norge på besøk til oss. Har ikke sett henne på mange år, så det var virkelig på tide at hun kom! Iallefall, jeg, mamma og bestemor dro til byen igår for å titte litt, og da kjøpte mamma og bestemor litt nytt til meg. Heldig eller hva? Er skikkelig fornøyd med det jeg fikk!

 

Skjorte fra Bikbok 


 

Blyantskjørt fra Bikbok


 

Shorts fra BikbokTreningstights fra G-sport Sportsbh fra G-sportLammeskinnsteppe fra Europris 


 

Ortopedbesøk i Fredrikstad

 • 03.06.2015, 23:22

Idag var jeg og mamma i Fredrikstad en tur fordi jeg måtte til en ortoped for å sjekke knærne mine. Har skjeve knær (jeg er kalvbeint) og har ofte smerter i knærne, så da var det greit å få det sjekket ut. Skal mest sannsynlig få spesial fotsåler som er tilpasset mine føtter. Det skal være med på å gi meg bedre støtte i bena når jeg går eller trener, som igjen gjør at jeg kan få mindre smerter i knærne. Gode nyheter!! Skal tilbake dit neste onsdag for å snakke mer om fotsålene og eventuelle andre løsninger for knærne mine. Jeg har litt lyst på kneskinner fordi de er med på å rette opp knærne mine som gjør at jeg blir mindre kalvbeint, men ortopeden mente at jeg ikke trengte det. Så vi får se hva som skjer til onsdag! 
 Brannalarm

 • 01.06.2015, 20:06

Hei!

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Har kommet inn i en god treningsperiode nå, så det er virkelig herlig. Litt muskler har jeg også begynt å få, og da blir motivasjonen min enda bedre! Men hadde en litt uheldig hendelse før jeg dro på trening.. Skulle på senteret en liten tur for å kjøpe en ny treningstights som jeg kunne bruke på treningen, men når jeg står i prøverommet å prøver tightsen begynner plutselig brannalarmen å gå.. Skiftet til mine egne klær ganske fort og fikk kommet meg ut av senteret, men rakk jo aldri å kjøpe tightsen. Så jeg endte opp med å trene i joggebuksa jeg hadde på meg, hahah huff!
 

 

 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign