hits

Gårsdagens antrekk

 • 01.08.2012, 01:44


Sko fra Bianco // Kjole fra New Yorker // 

-Love Becca ♥

In the end, we only regret the things we didn't do

 • 30.07.2012, 00:11

-Love Becca ♥

Dagens antrekk 27.07.2012

 • 27.07.2012, 19:30


Sko fra Eurosko // Shorts fra Vero Moda // Bluse fra Vero Moda //  

- Hva syns du om antrekket?

-Love Becca ♥

Danmark dag 6

 • 27.07.2012, 13:48

Var ganske sliten etter gårsdagen, men klarte å dra meg opp av sengen for å kjøre til badelandet Lalandia! Hadde store forventninger om det, men når vi kom dit, ble jeg rett og slett skuffa! Det var nesten bare barnebasseng og sklier.. Det eneste som passet seg for ungdommer var noen vannsklier der man måtte vente i evigheter i kø.. Siden jeg var der med mamma og Thomas (kompisen til mamma), prøvde jeg å gjøre noe godt ut av det. Endte med at jeg dro med meg Thomas i alle barnesklienne, og det ble faktisk morro etterhvert! 

Vi var vel i Lalandia i 6 timer eller noe, før mamma og Thomas ble sliten, så dra dro vi tilbake til hytta. Skulle ta bilder før jeg dro derifra, men så hadde jeg glemt å sette i batteriet til speilrefleksen... Da ble det dårlige iphonebilder. Men det er vel bedre enn ingenting?

- Har du vært i Lalandia før?

-Love Becca ♥

Danmark dag 5

 • 26.07.2012, 15:53

Stod opp ganske tidlig for å kjøre til legoland! Hadde avtalt med Adele (en jente i klasse) at hun skulle være med til legoland. Hun er jo halvt dansk og er på ferie hos familien sin. De bodde ikke langt unna her, derfor ble hun med. Veldig godt å være med en venninne. Har jo vært forever alone her hele Danmarks turen!!

Vi møttes i halv 11-tiden utenfor legoland. Der bestilte vi billetter og gikk inn. Været var ganske bra en liten stund, men plutselig begynte det å regne, lyne og tordne.. Da søkte vi ly på en pizzaresturant Fant like så godt ut at vi skulle bestille pizza mens vi ventet på at været skulle bli bedre. Pizzaen var utrolig god, og når vi hadde spist opp den, var uværet borte! Da fortsatte vi å gå rundt å se, ta karuseller og spise godteri. Hehe!

- Har du vært i legoland før?

-Love Becca ♥

Ny header

 • 26.07.2012, 01:40

ENDELIG har jeg fått ny header. Det var virkelig på tide etter at jeg har brukt samme header i ett halvt år. Takker >Villemo< for den fine headeren, elsker den! 

- Hva synes du om den nye headeren?

-Love Becca ♥

Koselig dag med Rikke

 • 25.07.2012, 23:56

Hei!

Siden jeg ikke har sett Rikke siden skoleslutt, avtalte vi å møtes på en cafè idag. Det var utrolig koselig å møte henne igjen og catche opp litt. Bestilte favorittretten min på cafèen idag, bakt potet med ost og skinke. Love it! Etter en stund på cafè, gikk jeg og Rikke litt rundt i byen og siden det var så varmt fant vi ut av vi skulle bade!

Da dro vi hjem til meg, skifta til bikini og gikk til Engevika (en type strand som er kanskje 45 min å gå fra meg). Det var utrolig varmt i vannet og skikkelig deilig å bade. Måtte jo passe på extentionen siden jeg hadde de på, men det gikk greit! Vi dro vel tilbake til meg i ni tiden. Hadde det kjempekoselig idag!- Hva har du gjort idag? 

-Love Becca ♥

Danmark dag 4

 • 25.07.2012, 00:23

Denne dagen stod vi opp ganske tidlig for å dra i Løveparken. Det er da en stoooor dyrepark ca en time unna der vi bodde. Når vi kom fram, kjøpte vi billetter også kjørte vi inn. Det var sånn at man kunne kjøre rundt blandt de største dyrene, men at man da kjørte på eget ansvar. Vi kjørte først inn til løvene og der hadde dem nettopp fått mat.. Så det eneste man så, var bena til en zebra som stod opp i luften... Helt sykt ekkelt å se på. Etter en liten kjøretur inne hos løvene, kjørte vi til safari. Der fikk vi blandt annet se giraffer, zebra, nesehorn og mange flere dyr.

Det var ganske sykt at dyrene gikk rundt oss! Vi satt jo inne i bilen, mens dem gikk rundt som dem ville. Kom ganske nært på flere dyr, og da fikk jeg fine bilder!! Løveparken hadde det ganske annerledes enn den forrige dyrehagen jeg var i. Her hadde dyrene store områder å gå på, dem ble plassert med andre dyr og fikk masse mat. Ble så glad når jeg så dette!

Glade og mette løver

-Love Becca ♥

Joggetur og solarium

 • 24.07.2012, 23:12

Hello!

Idag har jeg overgått meg selv og jogget meg en tur opp til Tistedal for å ta solarium, også jogga jeg hjem igjen. Jeg merket på kroppen at jeg ikke har trent på en stund, men det skal endre seg! Har fått så mye treningsmotivasjon nå at dere aner ikke. Når jeg hadde kommet meg opp til Tistedal, møtte jeg Ina også tok vi en halvtimes sol. Etter det, jogget jeg ned til byen igjen. Kjempedeilig å jogge, føler meg skikkelig frisk nå! Og det er vel den beste følelsen i verden. Jeg jogga 1 mil og forbrente 664 kalorier! Har en sånn app på iphonen som teller. Uansett! Nå skal jeg avslutte treningsøkten med 50 situps og en god salat. Snakkes senere:-)

- Er du flink å trene?

-Love Becca ♥

Nye sko

 • 24.07.2012, 13:48

Disse skoene kjøpte jeg på ett kjøpesenter i Danmark. Skoa har gelesåler, så det vil si at sålene former seg etter foten min og da blir det mer behagelig å gå. Elsker dem!! - Hva syns du om skoene?

-Love Becca ♥

Danmark dag 3

 • 24.07.2012, 00:47

Kvelden før var jeg ganske trøtt, så jeg la meg i halv 9-tiden. Våknet faktisk kl 2 og hadde sovet veldig lenge! Jeg stod opp, fikset meg, også kjørte vi til Kunstmuseet i Herning. Det var utrolig masse flott kunst der, og jeg ble veldig inspirert. Flotte malerier, bilder, krukker og skulpturer!

-Love Becca ♥

Svar på spørsmål om Becca

 • 23.07.2012, 18:25

Favoritt kjendisen til Becca?
Taylor Swift.

Favoritt artist?
Det er også Taylor Swift.

Justin Bieber eller One Direction?
Justin Bieber. 

Har dere lik humor?
Ja, utrolig lik faktisk! 

Hva pleier dere å gjøre når dere er sammen?
Er i byen og spiser på McDonald's. 

Syns du Becca er flink til å blogge? Og i tilfellet, hvorfor? 
Ja, hun er kjempe flink! Fordi hun blogger ofte og har fine bilder.

Hva slags stil har hun?
Hun har sin egen kule stil.

Har hun noen hobby?
Ja, blogging og fotografi.

Er hun jomfru?
Nei, det er hun ikke.

Hvor lenge har dere vært venner? 
Vi har vært venner i 6 år.

Hva syns du om becca?
Hun er helt fantastisk!

Er du glad i henne?
Er veldig glad i henne.

Hva liker du best ved henne? 
At hun er til å stole på.

Syns Becca det er greit å drikke på hennes alder og feste osv? Hva er hennes tanker om det?
Hun har ikke noe i mot det og syns at det er greit å drikke så lenge man klarer å oppføre seg.

Hvilke uvaner har hun?
Hun stoler veldig lett på folk som hun ikke kan stole på, bruker fort opp penger, sitter lenge våken og smatter når hun tygger.

Hvem er hennes bestevenn?
Hun har mange gode venner og vil ikke akkurat velge ut så mange, men etter som jeg kjenner henne beste, så er det nok jeg som er hennes bestevenn.

Er det noe hun gjør som irriterer deg når dere er ilag?
Nei, ikke egentlig. 

Skal hun flytte opp til Nord?
Nei, det skal hun ikke. 

Har Becca kysset en utlending før?
Ja.

Har hun noen gutt nå?
Ja, hun har på en måte det, kompliserte greier! 

Har hun piercing?
Ja, i navelen og i tungen.

6. klasse. Vi gikk altså rundt sånn i byen... Hahaha!

Sofie. 

Danmark dag 2

 • 23.07.2012, 01:54

Vi stod opp tidlig for å dra i en liten dyrepark som var i nærområdet. Det var masse dyr der og jeg hadde ikke sett halvparten av dem før. Men det jeg ikke likte med dyrehagen var at dyrene bodde i sånne små, trange bur... Det virket som at noen av dyrene var gale, fordi de løp fram og tilbake hele tiden. Fikk ganske vondt i meg når jeg så det, men alle kan jo ikke ha det godt heller..Men hvis vi ser bortifra det, så var det ganske koselig. I 4-tiden kunne man holde en tigerpython (slange). Jeg har alltid hatt en skrekk for slanger, men jeg mannet meg opp og holdte den. Virkelig helt sykt og var ikke så skummelt som jeg hadde trodd. Der var slangeskrekken over!!

Også skjedde det noe når jeg skulle hilse på apene.. Det var noen andre norsker som stod og "holdte" apene i hånden. Altså, dem stod utenfor buret til apene. Dum som jeg var, stakk jeg fingeren inn i buret, da var det en ape som bet meg i fingeren. Det gjorde helt sykt vondt og jeg fikk sånne bitemerker på negla mi.. Au! Det jeg ikke skjønte, var at jeg skulle holdte fingeren min UTENFOR buret også skulle apene holde i fingeren min.. Følte meg som Einstein i det øyeblikket! Hadde iallefall en utrolig koselig tur i dyrehagen, som sagt om vi ser bortifra det med de små og trange burene..

Vi hadde sett ferdig hele dyreparken på 4-5 timer, så dra dro vi avgårde til kjøpesenteret som lå inne i Herning sentrum. Og det var stoooort til å være i en så liten by! Fant meg blandt annet verdens fineste veske, også tok jeg piercing i venstre øret. Rosa øredobb og greier, det liker vi!Chilleeer


-Love Becca ♥

10 ting du kanskje ikke visste om meg

 • 22.07.2012, 20:25

- Jeg ble født 10 dager forsent.

- Jeg har bedre selvtillitt med langt hår.

- Jeg fikk min første mobil når jeg var 5 år.

- Jeg fikk alltid en hamburger etter hver dag i barnehagen, men jeg ble aldri feit av det.

- Jeg er ikke sjenert, jeg er veldig frampå. Altså, jeg tørr ting andre "ikke" kunne ha turt.

- Jeg har alltid hatt lyst å få regulering, aner ikke hvorfor.. Haha!

- Jeg er mørkeredd.

- Jeg har aldri vært i Syden, men lengter dit.

- Jeg orker sjeldent å stille opp til bilder, men jeg føler at jeg "må" siden jeg blogger.

- Jeg fryser ganske lett. 

- Visste du noe av dette?

-Love Becca ♥

Danmark dag 1

 • 22.07.2012, 12:26

Jeg våknet vel i ett-to tiden og da var jeg uthvilt etter mange timer søvn. Stod opp etter å ha logget i senga og dratt meg en halvtime, fiksa meg også kjørte vi til lokalbyen, Herning! Der kjørte vi litt rundt å så, men siden det ikke var noen butikker åpent siden det var søndag, bestemte vi oss for å dra på kinaresturanten for å spise. Servicen der var helt utrolig! Jeg fikk maten etter 5 minutter og det var en stor posjon. Ble rimelig mett og klarte ikke å spise opp halvparten engang!

Jeg ville også smake på sushi, og siden mamma hadde bestilt buffet, så gikk jeg å henta en liten sushibit. Det smakte helt JÆVLIG! Jeg spytta den ut med en gang og holdte på å spy over maten min... Ganske kleint når det er folk rundt meg som prøver å spise, også sitter jeg der og nesten spyr. Men iallefall. Fikk smakt det, og skjønner virkelig ikke hvordan folk klarer å like noe så ekkelt. Resten av dagen var vi på hytta og chillet. Så en del filmer og spiste masse godteri. Hytteliv i Danmark er virkelig bra, love it!!!

Ett slags kunstverk i Herning, Birk(?)
-Love Becca ♥

Danmark - reisen

 • 22.07.2012, 05:03

Vi kjørte først til Gøteborg også tok vi fergen over til Grenaa i Danmark. Derfra kjørte vi til Kolkjær. Vi hadde leid en feriehytte der, så vi dro rett å henta nøkkelen og kjørte til hytta. Når vi var framme, gikk jeg på rommet, pakket ut klærne jeg skulle bruke og fiksa det til slik jeg ville ha det. Etter en liten stund på hytta, kjørte vi til butikken for å handle mat og drikke. Når vi da var framme på hytta fra butikken, satt jeg meg ned i godstolen og så på 5 kjærlighetsfilmer før jeg tok nattan. Var ganske sliten etter mange timer i bil og båt! Jeg sovna iallefall med en gang hodet traff puta.

 

-Love Becca ♥

Er på vei hjem fra Danmark

 • 21.07.2012, 20:38

Nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Danmark. Det har vært en herlig tur og jeg skal skrive og legge ut masse bilder når jeg kommer hjem. Inntil da vi snakkes!:D

-Love Becca ♥


Snakked med Becca idag

 • 15.07.2012, 18:40

Hei bloggen!

Har nettopp snakka med Becca og hun storkoser seg  i Danmark, noe som er veldig bra. Hun har også sett på 5 kjærlighetsfilmer idag. Becca bor på ei hytte langt utti skogen og det er jo faktisk ganske koselig å komme bort fra byen og folk.


Haha, første gang jeg og Becca møtes etter at vi begge flytta nedover hit.

Sofie.

Spørsmålsrunde om Becca

 • 15.07.2012, 00:15

Siden jeg har kjent Becca i 6 år nå, kjenner jeg henne ganske godt. Jeg er faktisk den eneste som vet alt om Becca, og da mener jeg absolutt ALT! Derfor tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde, der dere kan stille spørsmål om Becca, som jeg svarer på! Kanskje dere finner ut noe dere ikke visste fra før? Jeg kommer til å svare på alt, innen en viss grad. Vil ikke brette ut hele privatlivet til Becca.

Da sier jeg bare, KJØR PÅ!! 

Sofie.

Sofie som gjesteblogger

 • 14.07.2012, 21:45

Hello! Nå er det meg (Sofie) som blogger for Becca mens hun er i Danmark. Becca har desverre ikke internett der hun bor, så hun kommer nok ikke til å blogge mens hun er der. Med mindre hun finner en internett cafè eller noe!

Jeg har kjent Becca siden 4. klasse. Da flytta jeg til Kabelvåg og startet i klassen hennes. Jeg husker første skoledagen, da jeg møtte Becca. Hun kom rett bort til meg og fortalte sin største hemmelighet. Siden da har vi vært bestevenner! Er det virkelig en person jeg er lik, så er det Becca. Opp igjennom årene har vi gjort utrolig mye sammen. Vi har delt fadderunge, vært på rideleir i Målselv, møtt kjekke gutter, leirskolen og ja, myye mer! Så for 2 år siden flyttet jeg til Fredrikstad siden mamma fikk seg jobb her. Da flytta Becca til Halden, som er nært Fredrikstad! Er ganske glad for at vi flytta så nære hverandre, da var det lettere å holde kontakten!

Fra da vi flytta og til nå har jeg møtt Becca 5-6 ganger. Ikke så mye, men det har vært veldig koselig de gangene jeg har møtt henne. I fjor sommer var vi blandt annet på Allsang på grensen der vi møtte Eric Saade. Også har vi vært i Fredrikstad, her hos meg. Iallefall! Da vet dere litt om hvordan jeg kjenner Becca, så håper jeg at dere liker gjestebloggingen min.

Sofie.

På båten til Danmark

 • 14.07.2012, 07:29

Vi hadde kjørt for tidlig fra Halden, så når vi kom til fergeleiet, var det 4 timer til båten gikk.. Der satt jeg, uten internett og greier. Jeg ble "kreativ" og gikk noen turer rundt å så, tok bilder og jogga litt. Plutselig kom båten og vi kunne endelig kjøre ombord. Nå sitter jeg iallefall på båten over til Danmark! Har som sagt ikke nett i Danmark, så Sofie skal gjesteblogge!:-)

Nå reiser jeg!!

 • 13.07.2012, 23:33

Hello! Nå er endelig tiden inne på å begynne å kjøre til Danmark. Har gleda meg helt sykt mye og nå skjer det!! Vi skal først kjøre til Gøteborg og 7 mil derfra, så skal vi ta fergen over til Grenå(?) i Danmark og kjøre til Billund!

Ha en fin sommerferie <3

Lykkerus

 • 13.07.2012, 21:57

Heisann!

Idag er det jo den berømte ulykkesdagen. Fredag den 13. Men for meg har dagen vært alt annet enn ulykke! Jeg har nemlig farget håret en tone lysere! Jeg begynte å få masse ettervekst, også så håret helt forferdelig ut, deilig med en liten forandring. 

Forresten! Jeg reiser til Danmark kl 03.00 inatt. Da kjører vi først til Gøteborg og tar fergen over til Danmark. Er vel fremme i Billund 13.00. Gleder meg veldig. Men ulempen er at jeg desverre ikke har internett, så Sofie skal blogge for meg mens jeg er borte. Hun skal blandt annet ha en spørsmålsrunde om meg, der dere kan stille spørsmål, også svarer hun! Og for dere som ikke vet hvem Sofie er, så er hun en barndomsvenninne av meg. - Har du hatt noe ulykke idag? 

-Love Becca ♥

Wannabe vintage

 • 12.07.2012, 22:22

Kjeda meg litt, så redigerte to bilder i noen forskjellige fargenyanser. Synes egentlig at det ble ganske kult og nærmest en vintage redigering. Kanskje jeg skal begynne å redigere bildene sånn oftere? Hm..

- Hva synes du?

-Love Becca ♥

Pakking på g

 • 12.07.2012, 18:43

Da var tiden inne for å pakke til Danmark imorra! Gleder meg helt sykt mye til å komme meg vekk og få tankene over på andre ting! En jente fra klassen min er halvt dansk, så hun er også der når jeg er der. Derfor skal hu komme å være med meg i noen dager, så jeg ikke blir så alene. Haha!

Noe som er typisk meg er å pakke den før, alt blir så stress. Jaja, får vel fortsette pakkingen. Ha en fin dag!:-)

Paljett genser

 • 12.07.2012, 18:12

For noen uker siden fikk jeg en ny genser av mamma. Den er den fineste genseren jeg noensinne har sett! Fargen er sånn sølv/grå med paljetter. Jeg har genseren i str L og den er ganske liten i str. Er den ikke fiiiiin?-Love Becca ♥

Kiss me like a star

 • 12.07.2012, 11:35

-Love Becca ♥

Dagens antrekk 11.07.2012

 • 11.07.2012, 20:07
Høytlivsbukse fra Bik bok // Bluse fra Vero Moda // 
 
- Hva synes du?
 
-Love Becca ♥

Crying rose

 • 10.07.2012, 21:28

 

-Love Becca ♥

Spørsmålsrunde

 • 09.07.2012, 21:45

Hei! Nå er det en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde sist, så tenkte å kjøre igang en. Jeg svarer på videoblogg når jeg føler at jeg har fått inn nok spørsmål. Svarer ikke på drøye spørsmål, men det forstår dere vel. Bare spør i vei!!:D

-Love Becca ♥

Kveldens antrekk

 • 07.07.2012, 22:32

God kveld! 

Nå har jeg kasta på meg sminke og klær, så nå er jeg klar for en kveld! Vi snakkes imorgen. Kos dere i kveld :)


Sko fra Bianco // Høytlivsshorts fra Vero Moda // Bluse fra Bik bok //

-Love Becca ♥

New shoes

 • 07.07.2012, 21:52

Var jo en liten tur i byen idag og fant meg disse herlighetene! De kostet 500 kr på Bianco. Elsker dem <3<3<3- Hva synes du om skoene?

-Love Becca ♥

Tacokveld

 • 07.07.2012, 19:42

Lagde taco med mamma, Mahreen og Ina! -Love Becca ♥

En liten bytur

 • 07.07.2012, 16:33

Har dusja og fiksa meg, så nå stikker jeg til byen en liten tur! Ha en fin dag, så blogges vi senere :-)

Herlige sommerdager

 • 07.07.2012, 04:20

Heisann!

Disse varme sommerdagene blir virkelig utnyttet! På torsdag var jeg, Ina og Mahreen på stranda i noen timer. Der badet vi, tænna oss og grilla. Jeg ble såklart kåret til grillkongen! Det var vel kanskje ikke så rart heller. Jeg lagde jo de beste pølsene og hamburgerne i verden!! Etter noen timer på stranda, ringte moren til Mahreen og spurte om vi ville være med å kjøre båt! Da pakket vi sammen sakene våre og ble henta.

Når vi kom fram til båten, gikk vi inn i den, satte oss godt til rette og spiste kylling. Vi er sånne jenter som spiser, og spiser....uten å bli mett! Vi kjørte ett stykke med båten til en slags øy ute ved Idd eller noe. Der blåste stefaren til Mahreen opp en sånn stor ring som lignet på en badering. Denne skulle vi da feste etter båten med ett langt tau. En og en skulle sitte i den ringen, også skulle båten kjøre på vannet. Om å gjøre og holde seg lengst. Altså, uten å falle av! Mahreen var første mann ut. Jeg bare så at båten fikk større og større fart, mens Mahreen satt i ringen å ble "slept" etter båten. Tilslutt falt hun av! Da var det min tur.. Jeg fikk på meg redningsvesten, satte meg i ringen og båten begynte å kjøre! Farten ble større og større, og jeg måtte holde meg sterkere fast. Fikk utrolig vondt i rompa etterhvert, så jeg satt meg halveis opp i ringen. Da gikk det bedre! Jeg tror jeg klarte å holde meg lenger i ringen enn Mahreen. Det ble jeg ganske stolt over, hehe! Men så tok dem den største farten båten kunne ha, og svingte brått, så da falt jeg av. Jeg landa desverre med nakken først i vannet, så jeg fikk ganske vondt og har ganske vondt enda... Siden jeg visste jo aldri når jeg kom til å falle av, og plutselig tok jeg bakover salto ut av ringen og ned i vannet. Men det gikk greit da! Hahahahahaha, elsker dette bildet!!!

- Hvordan tilbringer du sommerdagene? 

-Love Becca ♥

Sover hos jentene

 • 05.07.2012, 00:02

Hello! Nå sitter jeg hos Ina og blogger mens jeg trykker i meg ett stort stykke pizza. Har vært med Ina og Mahreen i hele dag, så vi fant ut av vi skulle sove over hos Ina! Det har vært fint vær i hele dag, og derfor utnytta vi dagen til å gå litt rundt i byen å se! Kjempekoselig. Har ikke stort mer å skrive, så slenger på noen bilder.

-Love Becca ♥

11 days until...

 • 02.07.2012, 16:47

Gleder meg noe så sykt!!!

Festival kos

 • 01.07.2012, 23:54

Da var dessverre festivalen over for denne gang... Gleder meg allerede til neste år!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign