hits

Engevika

  • 13.07.2013, 00:43

Hallo!

Idag har jeg og Rikke vært i Engevika. Det er et badested langt bort fra byen, og langt inne i skogen. Tar vel 30-45 minutter å gå fra meg til Engevika, så det er ett godt stykke! Men tiden går fort når man går med en god venninne! Vi dro til Engevika i 2 tiden og når vi kom fram, la vi oss på gressplenen og begynte å sole oss! Etter en halvtime med soling, ble vi lei og gikk å bada litt. Sånn holdte vi på helt til klokka ble 6, og da dro vi hjem. Og vet dere hva? Jeg klarte faktisk å få litt farge på kroppen! Danskebåten

  • 12.07.2013, 00:02

På mandag dro jeg med familien til stefaren min på danskebåten. Båten ankom Oslo i 7 tiden og da gikk vi ombord. Vi fant frem til lugarene, satt fra oss tingene og gikk opp for å spise middag. Kan ikke skryte særlig av maten ettersom at den smakte helt forferdelig - mildt sagt! Etter middagen, gikk jeg og Charlotte (lillesøstra til stefaren min, ho er 17, så samme alder som meg) inn på taxfreen for å shoppe litt. Jeg fikk med meg en maskara fra Lancome og en foundation fra Clinique. Når vi hadde shoppa litt, var det blitt såpass sent at vi gikk å la oss. Vi skulle jo trossalt opp tidlig neste morgen!

Kl. 07.00 neste morgen ringte alarmen. 08.05 var vi ute av båten og på vei til en gågate i Fredrikshavn. Der fant vi en butikk som var åpen, så vi gikk inn for å titte litt! Det første som traff meg var ett stort skilt der det stod "1 parfyme 75 kr, 2 for 100!". Gjett om jeg slo til da?! Det var kjempebillig og iallefall når begge parfymene var 100ml. Når jeg hadde kjøpt parfymene, gikk vi til matbutikken og tilbake til båten. Resten av dagen var egentlig veldig kjedelig. Jeg og Charlotte gikk rundt å så i taxfreen, spiste litt mat og satt på dekk ettersom at været var så fint! Tiden gikk fort og båten var tilbake i Oslo i 7 tiden på kvelden, så da gikk vi til togstasjonen og tok toget hjem til Halden. Vi var vel hjemme i 10 tiden, og da gikk jeg rett til sengs og la meg!

(Tok bare disse to bildene, ettersom at jeg ikke hadde mer strøm på kameraet)

Vært på sykehuset

  • 05.07.2013, 10:44

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sykehuset. Har nemlig vært der oppe for å ta røntgenbilder. Måtte ta røntgenbilder av ryggen, hoftene og knærne. Grunnen til at jeg måtte ta røngtenbilder, er at jeg har problemer med smerter i ryggen min + at hoftene/knærne mine er skjeve, så legen sa at jeg måtte ta bilder for å finne ut hva som er galt. Får desverre ikke svar før om en uke, så jeg håper at det går fort! 

Dette var faktisk første gang jeg har tatt røngtenbilder, så jeg visste jo ikke hvordan det ble gjort. Det som skjedde var at jeg fikk låne en hvit sykehus-singlett av legen. Så måtte jeg skifte til den, men jeg kunne ikke ha på meg bh under.. Kunne heller ikke ha på meg buksa ettersom at legen skulle ta bilder av hofta og knærne mine. Så det ble til at jeg måtte stå uten bh i en hvit singlett og ha på meg trusa. Det er definitivt noe av det kleineste jeg har gjort! 

Etter at jeg hadde skifta til de klærne jeg fikk låne, så måtte jeg stille meg foran en maskin som tok røntgenbildene! Det kom en sånn rød laserstrek ut av maskinen som skulle måle og rette opp slik at bildene skulle bli bra. Men på 2 av bildene ble det målt feil, så jeg måtte ta noen nye. Men alt i alt gikk det 15-20 minutter å ta bildene, så det gikk ganske fort. 

Day 7 - Post your favourite movie, tv show, band and food

  • 05.07.2013, 09:45

Day 7 - Post your favourite movie, tv show, band and food.

Favorittfilm: The Notebook


Favoritt tv show: Sex and the city

Favorittband: Taylor Swift (Vet at ho ikke er ett band, men det er ikke noe band jeg liker, så tok en artist istedenfor)

Favorittmat: biff chousuey


Mitt første par

  • 04.07.2013, 17:54

Endelig har jeg kjøpt mitt første par med Jeffrey Campbell's! Jeg kjøpte de på Arkaden i Oslo til 1499 kr. 
 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign