hits

Dagene går

  • 27.07.2014, 16:14

Hei! Dagene her går fort og nå er det bare 8 dager til jeg skal hjem. Det er godt å være her på ferie, men det skal bli godt å komme hjem og inn i gamle, gode rutiner. Også savner jeg jo mamma da, hehe.

De siste dagene har jeg gjort mye gøy! Har badet på hurtigruta med Iselin, vært på sleepover hos Mari og vært i Harstad. Jeg er desverre ikke så flink på å huske å ta med meg speilrefleksen når jeg går ut, så jeg har ikke fått tatt så mange bilder, men noen har jeg. Som jeg skrev over her har jeg badet på hurtigruta med Iselin. Vi visste at det var hurtigruta Finnmarken som kom (den har to boblebad og basseng), derfor tok vi med oss bikinien og kjørte til Svolvær for å bade. Gud, det var virkelig herlig! Sitte i et boblebad med 30-40 varmegrader, mens man nyter varmen fra sola og har den fanastiske utsikten med masse fjell og hav rundt. Vakkert! Nord Norge imponerer stadig vekk sier jeg bare!

Nord Norge

  • 23.07.2014, 19:24

Hallo!

Lenge siden nå ja, hehe. Akkurat nå befinner jeg meg i Nord Norge, nærmere sagt Lofoten! Kom hit igår og skal være her i 2 uker, så det blir veldig koselig. Har jo ikke gjort noe i hele ferien, så det er deilig å komme seg litt bort og gjøre masse! Skal blant annet til Harstad med Mari og på vg-lista på Sortland med Iselin. Mye koselig å se fram til!

Men over til noe som skjedde under reisen! Jeg skulle egentlig komme til Kabelvåg på mandag, men det gikk jo dårlig.. Klarte nemlig å miste flyet mitt fra Oslo - Bodø, slik at jeg måtte kjøpe ny billett oppover som gikk senere på ettermiddagen. Dermed rakk jeg ikke hurtigbåten fra Bodø - Lofoten og derfor måtte jeg bli i Bodø en dag. Heldigvis fikk jeg sove over hos Camilla, så det var jeg veldig takknemlig for. Hadde jeg ikke fått lov å sove hos ho, hadde jeg ikke kunne dratt og det hadde vært utrolig kjipt. Men heldigvis fikset alt seg. Det eneste er at det var sykt kjipt at billetten som kostet 1800 kr bare var bortkastet... Har iallefal lært til neste gang jeg skal ut å reise! Møt opp i god tid :-)

Tok dette bildet igår i 12 tiden på natten, utrolig vakker sier jeg bare!

Har dårlig med internett her, derfor blir det et lite mobilinnlegg! Men bedre det enn ingenting? Ha en fin dag ❤

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign