hits

Borte bra, men hjemme best

  • 09.07.2015, 21:08

Hei dere!

Jeg har endelig kommet meg fram til Norge (rettelse: jeg var hjemme i 15.00 tiden, men har ikke orket å blogge før nå). Vi dro fra leiligheten 05.15 i natt og var på flyplassen 15 minutter senere. Da bar det rett til skranken for å sjekke inn bagasje også videre til sikkerhetskontrollen. Flyet lettet fra Alicante 07.15 og ankom Gardemoen litt før 11. Når jeg omsider fikk kommet meg ut av flyet stresset jeg meg igjennom Gardemoen med to kofferter på slep for å rekke toget til Oslo S. Flink som jeg er rakk jeg toget til Oslo S, og jammen meg rakk jeg toget til Halden også, det er ikke dårlig! 


Jeg pakket ut av kofferten med en gang jeg kom hjem slik at jeg skulle slippe å tenke på det, så nå skal jeg bare slappe av. Er ganske sliten etter mange timer med reising, og da er det ingenting som passer bedre enn å tilbringe kvelden på sofaen med fjernkontrollen i hånda. Blir nok ikke så alt for lenge før jeg legger meg heller, gud det skal bli godt å sove.


Har fremdeles noen bilder fra Spania som jeg ikke har vist dere, så her har dere ett siste bildedryss:Hahhaa lol!!!

Let's go to the beach

  • 08.07.2015, 16:15

Idag er vår siste dag her i Alicante før vi drar hjem imorgen og den nyter vi på stranden. Jeg og Marielle ligger på hver vår solseng og slikker sol så godt det lar seg gjøre. Vi kan jo ikke reise tilbake til Norge uten en fin brunfarge? Det er omtrent 30 grader nå og det er en perfekt temperatur. Jeg har fått en fin brunfarge, men skal få litt mer farge før jeg sier meg fornøyd. Kravstor sa du? Koser meg iallefall veldig mye her jeg ligger å nyter solen. Livet i Spania as <3

37 grader

  • 07.07.2015, 23:56

Idag har jeg og Marielle vært på stranden! Vi har faktisk ikke vært så mye på stranden her nede som jeg trodde vi skulle, så derfor måtte vi utnytte det fine været vi hadde idag. Det var hele 37 grader i SKYGGEN!!! Har aldri opplevd en så sterk varme før, fy flate som vi holdte på å koke ihjel. Godt var det at vi var på stranden og hadde muligheten til å kjøle oss ned i havet! Fikk litt mer skille idag på kroppen etter den varme solen, så jeg er fornøyd med dagen, he-he.

Aqualandia

  • 07.07.2015, 03:00

Fy søren for en morsom dag vi har hatt! Vi stod opp kl. 9, spiste en god frokost og kjørte til Benidorm. Vi skulle dra til en utendørs vannpark i Benidorm som het Aqualandia. Turen til Benidorm tok rundt en time og det gikk relativt fort, spesielt for meg som klarte å sovne i bilen. Vi var framme ved Aqualandia ca. kl 10, og da gikk vi rett bort til skliene.

Det var en "spesiell" sklie som jeg tok helt alene ettersom at Marielle ikke ville ta den. Sklien jeg tok het Verti-Go og det var en 33 meter høy vannsklie som gikk rett ned! Man måtte gå opp sikkert 100 trapper for å komme opp til sklien. Når man kom opp stod det en vakt og hjalp deg til sklien. Det var nemlig en slags gjennomsiktig boks man måtte gå inn i, så fikk man instrukser om hvordan man skulle stå, også lukket man "døren". Vakten tok tommel opp for å spørre om jeg var klar til å bli sluppet ned, og da nikket jeg. Det jeg mener med å bli sluppet ned er at inne i den boksen man står i, er det ett slags gulv man står på som forsvinner når man gir tegn på at man er klar. Da faller man rett ned i sklien og man har en fart på 100 km/t. Dette fant jeg ut etter at jeg hadde tatt sklien, ganske sykt egentlig! Jeg var ganske redd og full av adrenalin i det jeg ga tegn til vakten at jeg var klar for å bli sluppet ned. Jeg var vel nede igjen etter 10 sekunder, så det gikk ganske fort. Nå i ettertid skjønner jeg ikke at jeg turte å ta den sklien ettersom at den går rett ned, og at den går så fort, men jeg er glad for å ha gjort det! Fant også ut at sklien er Europas høyeste vannsklie, så nå kan jeg krysse det av på bucketlisten min!


Den røde sklien tok jeg:

Vannscooter

  • 05.07.2015, 23:18

 

Heisann. Idag har jeg kjørt vannscooter for første gang, og det var kjempegøy! Marielle kjørte først, også kjørte jeg etter det. Jeg var litt redd i begynnelsen, men når jeg ble mer vant til scooteren gasset jeg på!! Det var to-tre ganger der jeg kjørte så fort at jeg og Marielle endte opp med å stå i scooteren når den "landet" i vannet etter å ha ridd på bølgen, hahaha, her er man gal i Spania :pp Det raskeste jeg turte å kjøre var 40 km/t, så jeg sier meg fornøyd med det. Vi kjørte vannscooter en halvtime og tiden gikk så fort. Skulle gjerne kjørt en halvtime til, men det får jeg gjøre en annen gang! 

 

- Har du kjørt vannscooter før?

 

Rio Safari

  • 04.07.2015, 19:42

Hallo!

 

Nå har vi akkurat kommet tilbake til leiligheten etter å ha vært på Rio Safari siden kl. 12.00 idag. Rio Safari er en dyrepark ca. 15 minutter unna der vi bor. Parken var veldig stor og den var fylt med mange fine dyr. Vi hadde på forhånd kjøpt med oss 4 poser med peanøtter slik at vi kunne mate dyrene (dette er lov). Dyreparken hadde blant annet lamaer, hester, kameler, strutser, okser, giraffer, zebraer og mange flere dyr. Vi dro også på tre show de hadde der - sjøløve show, papegøye show og ørne/ugle show. Dyrene var veldig flinke og det var morsomt å se på triksene de kunne. Etter at showene var ferdig hadde man muligheten til å betale 7 euro for å ta ett bilde med de, men jeg valgte å ikke gjøre det.. Syns 7 euro for ett bilde er litt vel mye, så da sparte jeg meg de pengene iallefall. 

 

Etter at vi hadde sett alle showene gikk jeg og Marielle til giraffene for å mate de med peanøtter. Har sett giraffer før i andre dyreparker, men har aldri matet de/tatt på de så det var veldig gøy! Den giraffen vi matet var veldig tam og snill, men gud så lang tunge den hadde, hahaha! Den tok peanøttene mest med tunga, men også rett fra hånda vår. Det var kjempegøy å mate giraffen, virkelig en opplevelse for livet. 

 

 Sjøløve showet:
Papegøye showet:
Ørne/ugle showet:

- Har du matet en giraff før? 

Marked

  • 02.07.2015, 20:37

Idag stod vi opp tidlig å dro på ett marked! Det var masse salgsboder fylt med mat, klær, smykker og mye mer. Mange av selgerne var sykt desperate etter å selge oss "ekte" Michael Kors vesker, hahah "special price for you my friend" ;-)

 

Fiskespa og bytur

  • 02.07.2015, 02:18

Hei! Beklager for en litt (veldig) sen oppdatering, men vi har vært i aktivitet i hele dag! Vi dro inn til Alicante sentrum i 14.00 tiden og der gikk vi rundt i gatene, og på shoppingsentrene. Det var helt sinnsykt varmt så vi prøvde å holde oss inne eller i skyggen. Jeg klarte desverre å bli solbrent etter strandbesøket igår og da er det ikke så godt å gå ute i solen når det kjennes ut som at huden min skal brenne opp.. Jeg ser ut som en tomat og det er helt forferdelig. Sånn går det når jeg aldri har vært i syden før, og ikke vet hvor ofte jeg må smøre meg inn med solkrem, huff! 


Vi var blant annet på et kjøpesenter som heter Plazamar og der kjøpte jeg gaver til de hjemme i Norge, og noe til meg selv. Klarte visst ikke å holde meg unna butikkene denne gangen heller, men fra nå av skal jeg prøve å ikke bruke så mye. Har gått en del penger de siste ukene ettersom jeg har vært i Amsterdam og at jeg nå er i Alicante. Mens jeg og Marielle gikk rundt på Plazamar gikk vi forbi et fiskespa, der de har fisker i et slags akvarium som spiser den døde huden på føttene dine. Dette har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så da gjorde vi det. Gud, så morsom det var! Det kilte skikkelig, men det var verdt det når vi var ferdige. Huden på bena ble veldig myk og hadde fått en liten "makeover". 


 

// Noen som ser noe nytt forresten? Hehhee//

 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign