hits

Fredrikstad

 • 31.07.2016, 15:05

I går var jeg i Fredrikstad med stefaren min for å være med på et Pokémon Go event. Ja, jeg har blitt bitt av basillen. Syns egentlig at det var ganske flaut først, men det er jo utrolig sosialt og veldig morsomt. Har faktisk gått over 4 mil siden jeg begynte å spille det og det er jeg veldig stolt av. Hadde aldri gått så mye uten spillet. Vi kom til Fredrikstad i 16 tiden og da gikk vi litt rundt å var med på noen konkurranser før vi tok byfergen over til gamlebyen for å samle pokémons. Når vi hadde vært der en stund dro vi til kinoen for å være med på avsluttningen. Vi dro vel fra Fredrikstad i 21 tiden, så det var lang dag med mye gåing. Det merker jeg på kroppen i dag for å si det sånn! Alle musklene er stive og støle, men det var koselig så det er verdt det.

- Spiller du Pokémon Go?

Ukens filmtips: Endless love

 • 29.07.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: Endless loveI Endless love møter vi Jade og David. David har hatt vært forelsket i Jade siden første gang han så henne i 10. klasse, men han har aldri snakket med henne før. Helt fram til familien hennes kjører opp til "The Inn", arbeidsplassen til David. Jade og David blir vilt forelsket i hverandre og begynner å tilbringe mye tid sammen. Noe den overbeskyttende faren til Jade ikke liker. Han mener at David ikke er bra nok for henne og prøver alt han kan for å ødelegge forholdet dems. Kjærligheten dems er så sterk og dem vil ikke la noe komme i mellom dem. Helt til Jade oppdager Davids mysteriske og voldelige fortid.Hun tar litt avstand fra han og det fører konflikter og drama, men som i alle andre kjærlighetsfilmer ordner de opp i problemene sine. 

Traileren finner du nedenfor.

Caseapp.no

 • 27.07.2016, 16:29

                                                                                                                                      Innlegget er skrevet i samarbeid med Caseapp.no

Har du lyst å designe ditt eget deksel til mobilen din? Eller kanskje du har lyst å designe ditt eget skin til din pc eller ipad? Da har jeg en genial side å tipse deg om, nemlig Caseapp.no! På denne nettsiden kan du designe ditt eget deksel/skin med dine egne bilder eller så kan du velge ett av Caseapp sine egne designs. De har mange forskjellige designs, blant annet marmordesign, så klikk deg inn HER om du vil se hvilke designs man kan velge mellom. 

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkoden: BECCA20

Når du skal lage ditt eget deksel trykker du først deg inn på designs og velger om du vil ha et deksel til mobil, pc eller ipad. Når du har gjort dette er du klar til å begynne. Da kan du laste opp bildet eller kollasjen du vil ha på dekselet og når du har gjort det får du opp et bilde som viser hvordan det blir. Du kan også legge til tekst på bildet og du kan velge om du vil at dekselet skal være matt eller glossy. Når du er ferdig og er fornøyd med produktet du har laget trykker du på SPAR oppe i høyre hjørne. Da kommer du til kassen der du fyller ut kontakt og betalingsinformasjon. Sånn, nå har du laget ditt eget personlige deksel!

Bedre blogging med ny pc

 • 22.07.2016, 21:13

Hei dere <3

I dag har jeg endelig fått kjøpt meg ny pc. Den forrige pcen jeg hadde har jeg hatt siden 6. klasse så dere kan tro den begynte å bli gammel og slitt nå, haha! I tillegg gikk den veeldig sakte, så det var virkelig på tide med en ny. Min nye pc er fra merket Toshiba og er helt hvit. Med andre ord, en veldig stilren og pen pc. Var så heldig å få den på tilbud til 3499 kr og det er jo superbillig for en pc. Så det er jeg veldig fornøyd med :-) Den er forresten kjøpt på Lefdal om noen lurte.

Siden jeg nå har fått ny pc kommer bloggingen til å bli mye bedre framover. Nå har jeg jo en rask pc og da er det lettere å få blogget. Skal også bli flinkere å lage videoer da jeg ser at det er flere av dere som liker det. Dere får følge med framover!Nyx contourpalette

 • 13.07.2016, 19:05

Hallo. I går var jeg og mamma en tur i byen for å ha litt mor-datter tid sammen. Først dro vi å spilte bingo, og når vi var ferdig dro vi til senteret for å se i butikker. Mamma var så snill å kjøpte meg det godt omtalte Nyx contourpalettet. Har ønsket meg det kjempelenge så det var virkelig på tide at jeg gikk til anskaffelse av det. Etter at vi hadde sett litt rundt i de forskjellige butikkene ble vi hentet av stefaren min og dro hjem igjen. Alt i alt, en veldig fin dag med mamma.Ooog her er det nye contourpalettet mitt. Som sagt er det fra merket Nyx og det tester ikke på dyr. Pluss i boken for det! Den siste tiden har jeg tenkt mye på produkter som er testet på dyr, og jeg skal fra nå av prøve så godt jeg kan å unngå å kjøpe de produktene. Dessverre elsker jeg produktene fra MAC, så de kommer jeg nok aldri til å klare å slutte å kjøpe, men utenom det skal jeg prøve å finne andre produkter. Dyretesting er forferdelig og det finnes mange andre alternativer når man skal lage nye produkter. Om du har lyst på samme contourkit kan du kjøpe det på h&m for 250kr. 

Badminton i solen

 • 09.07.2016, 21:22Julie sov over hos meg i natt, så etter at vi hadde våknet og spist frokost tok vi på oss bikini og gikk ut for å spille badminton. Husker at jeg brukte å spille det mye før når jeg bodde i Nord Norge, men så flyttet jeg til Halden og spilte det aldri. Før nå! Det er jo kjempegøy og er faktisk litt tungt etterhvert når man har spilt en stund. Vi endte vel opp med å spille i litt over 1 time før vi sa oss ferdige og gikk inn for å spise middag. 

Ukens filmtips: 50 first dates

 • 08.07.2016, 17:45

Denne ukens filmtips er: 50 first dates 

I 50 first dates møter vi Henry som bor på Hawaii. Henry er opptatt av damer og har seg med mange, men uten forpliktelser. Dette er før han møter den vakre Lucy. Henry og Lucy finner raskt tonen sammen, men når Henry møter Lucy dagen etterpå husker ikke hun noe av det som har skjedd dagen før. Det er da Henry oppdager at Lucy sliter av sykdommen amnesi, som følge av en bilulykke hun var i året før, noe som gjør at hun glemmer alt hun har gjort det siste døgnet når hun våkner opp om morningen. Lucy tror dermed at det er oktober året før, og hun vet ikke at det ikke er det. Henry vil fremdeles ha henne, selv om hun ikke husker han og gjør alt han kan for å få henne til å forelske seg i han, om og om igjen. 

Drew Barrymore and Adam Sandler star in Columbia Pictures romantic comedy

Traileren finner du nedenfor.

3 timer på Spenst

 • 07.07.2016, 21:44

Okei, nå skal jeg fortelle dere noe sykt. Jeg har nettopp tilbringt 3 timer på Spenst med Julie. Vi var først på en gruppetime som het StramoppPuls, altså en styrketreningstime med kondisjonstrening, så når den timen var ferdig trente vi litt mer kondisjon før vi til slutt endte opp med en time yoga. Ganske stolt over innsatsen min i dag, håper jeg klarer å fortsette så bra med treningen som jeg gjør nå. Etter treningen ble Julie med hjem til meg. så nå har vi nettopp spist litt mat og sitter å ser på film og slapper av. Velfortjent etter en så bra treningsøkt!

Spørsmålsrunde

 • 06.07.2016, 22:41

Det er snart ett halvt år siden sist jeg hadde spørsmålsrunde så nå tenkte jeg å kjøre i gang en ny runde. Håper å få masse spørsmål, så har du noe du lurer på er det bare å spørre. Kommer til å svare i et eget innlegg når jeg har fått inn nok spørsmål!

Tirsdag 05.07.2016

 • 05.07.2016, 21:59I dag har jeg hatt besøk av min gode venninne Caroline. Vi hadde tenkt å lage en "whisper challenge", men kameraet mitt ville ikke filme lengre enn 25 sekunder om gangen, så da fikk vi ikke laget den. Veldig kjedelig at det ble sånn, men vi får heller lage den en annen gang. Forhåpentligvis får vi laget den i løpet av uka eller neste uke!

Etter at Caroline hadde vært her en stund måtte hun dra hjem og da kom Amanda. Vi tok litt bilder, var en liten tur innom butikken og nå sitter vi her. Jeg sitter på pcen og blogger, mens hun prøver å finne ut hvorfor kameraet mitt ikke ville filme. Håper hun finner det ut for jeg har planlagt å begynne mer med videoer. Ser at det er flere som har lyst til at jeg skal det. I tillegg er det morsomt med litt videoer innimellom istedenfor bare bilder og tekst. 

VIDEO - ROOMTOUR

 • 05.07.2016, 18:08

Hei :-)

Nå har jeg endelig fått laget en liten roomtourvideo til dere. Skulle egentlig ha laget den for lenge siden, men bedre sent enn aldri vel? Jeg ble iallefall veldig fornøyd med den og håper dere blir det også. 

Ukens filmtips: Sorority wars

 • 01.07.2016, 17:45

Hver fredag framover kommer jeg til å lage et innlegg som kalles "ukens filmtips". Der jeg kommer til å anbefale dere en film som jeg selv har sett, og skrive litt om den. Håper dette faller i smak hos dere :-)

Denne ukens filmtips er: Sorority warsI Sorority wars møter vi Katie og Sara som har vært venner siden barnehagen. De begynner på college sammen, der Katie er en stor kandidat for Delta studentforening som moren hennes var med å starte for flere tiår siden. Jentene må utover flere dager gå gjennom store prøvelser fra de forskjellige studentforeningene for å finne ut hvilket hus som passer dem best. Dette fører til at det blir en stor krangel mellom Katie og Sara, der det ender med at Sara kommer inn på Delta studentforening, mens Katie står alene uten en studentforening å være med i. Katie blir utsatt for stygge rykter og har en dårlig periode alene, men etterhvert blir hun med i Kappa studentforening. Noe som skaper mye trøbbel mellom de to studentforeningene. Traileren finner du nedenfor. 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign