hits

Gratulerer med dagen, Rikke

 • 01.09.2012, 00:31

Idag har min nydelige venn, Rikke, bursdag! Ville bare skrive ett lite innlegg for å vise hvor mye ho betyr for meg. Altsåå!

Jeg begynte i Rikke sin klasse (8.klasse) da jeg flytta hit. Siden da har vi vært venner! Vi er utrolig like, har samme humor og ja. Vi er som to kropper i en sjel! Minnene vi har er utrolig mange og helt ubeskrivelige. Som alle gangene vi har syngt singstar, da vi var på kanotur, når vi plutselig bakte brownies etter middag fordi vi ville ha kake, når moren din sa til oss at pølsene var i kjøleskapet, når vi var i Oslo, spiondansen og mye mye mer. Håper på flere minner med deg!

Jeg ser deg jo 5 ganger i uka siden vi går i samme klasse, og dagen kunne ikke vært den samme uten deg. Hver gang vi mener at lærerne våre er de styggeste, ser vi på hverandre. Hver gang vi får en 2'er på matteprøver, high-fiver vi fordi vi vet hvor dumme vi er. Også alle gangene jeg tvinger deg til å bli med meg på do. Hahaha, husker den ene gangen du holdte på å brekke deg, hahahahaha! Skal ikke si hvorfor, men holdte på å dø av latter. Gratulerer med dagen, Rikke. <3

-Love Becca ♥ 

Hahahaha

 • 31.08.2012, 15:53

-Love Becca ♥

Photobooth

 • 30.08.2012, 14:22

Er akkurat ferdig på skolen og sitter nå på ungdomshuset, snakkes senere!-Love Becca ♥

Digg skolemat

 • 30.08.2012, 11:01

Lekser, lekser og enda mer....lekser

 • 29.08.2012, 23:39

Jeg tilbringer kvelden min med lekser. Matte, samfunnsfag, spansk og naturfag. Flink skolejente, sa du? Er dødssliten av leksene allerede nå, og jeg har bare begynt med matten... Men jeg har som mål å skjerpe meg grundig på skolen, og da skal lekser gjøres og læres!! 

- Har du mye lekser? 

-Love Becca ♥

Ett bilde - fire redigeringer

 • 29.08.2012, 16:04- Hvilket likte du best?

-Love Becca ♥

Dagens antrekk 27.08.2012

 • 28.08.2012, 22:07
Sko fra Eurosko // Bukse fra Gina tricot // Bluse fra Vero moda // Genser fra Gina tricot //

- Hva syns du om dagens antrekk?

-Love Becca ♥

Chiller på ungdomshuset

 • 28.08.2012, 20:22

Nå er jeg på ungdomshuset med Thea og Aurora. Thea er desverre ikke så fotogen idag, så det er Aurora som er med på bildene! Fine snuppa mi.
 
-Love Becca ♥

Sliten skolejente

 • 28.08.2012, 15:47

Nå har jeg så å si akkurat kommet hjem fra skolen. Er utrolig sliten etter en lang, og kjedelig skoledag. Startet dagen med to timer gym og avsluttet dagen med to timer spansk. Morro! Næt. Etterpå skal jeg møte Thea, så skal vi til ungdomshuset og chille. Vi snakkes senere!

- Har du hatt en morro skoledag?

-Love Becca ♥

Krangling i ett forhold

 • 27.08.2012, 18:46

Det er kranglig i så å si vært eneste forhold. Spørsmålet er: er krangling sunt, eller er det usunt for forholdet? 

Mange mener at krangling er sunt fordi da viser man den andre parten at man er glad i hverandre. Mens samtidig er det mange som mener at det er usunt fordi man mister følelser og respekt for hverandre. Jeg mener at kranglig er sunt! Såklart er det ikke sunt å krangle hver dag, hele dagen. Men av og til er det bra! Det er bra å kunne skrike den andre parten opp i ansiktet, beskrive følelsene sine og bare bli ferdig med det. Alt er så mye lettere etterpå! Samtidig kan det være dårlig å krangle i store mengder. Det kan gå hardt inn på forholdet. Man kan miste følelser for hverandre, bli lei av hverandre og rett å slett ikke orke mer! 

Men hva er det egentlig som får oss til å starte å krangle? Er det sjalusien, følelsen av å miste noen? Eller er det rett og slett fordi man synes det er gøy? Ikke vet jeg, men jeg vet iallefall at for mye krangling kan ødelegge ting. Ting som var perfekte, kan plutselig bli ødelagt. Av en krangel, eller flere. Ting blir ødelagt. 

- Hva mener du om krangling i ett forhold, sunt eller usunt?

-Love Becca ♥

Ukens sitater

 • 27.08.2012, 16:55

1. Love the future, fuck the past.

2. Love yourself for who you are, not for who everybody else thinks you are.

3. Life is what happens to you while you're busy making other plans.

4. A  fake boyfriend will put a lock on his phone, a real boyfriend will say "hey baby,can you read that text for me"

5. Good girls go bad because bad boys don't treat them right. 

6. Getting a lot of girls isn't something to be proud of, but keeping one is.

7. He said I love you. I sneezed and said Sorry, I'm allergic to bullshit.

8. You never realize how much you like someone untill you watch them like someone else.

9. Don't lie to the girl of you life, for the hoe of the night.

10. I was your cure, and you were my disease. I was saving you, but you were killing me.

- Hvilket sitat likte du best?

-Love Becca ♥

Ønskeliste til bursdagen min

 • 26.08.2012, 19:05

Idag er det kun 15 dager til bursdagen min. Da blir jeg endelig 15 år! Har ikke bestemt meg helt hvordan jeg skal feire den, men tror det blir to feiringer. En liten og en stor! Iallefall! Har laget en liten ønskeliste i tilfelle mamma eller noen av mine gode venninner ser dette innlegget, hihi. 

- Noe du kunne tenkt deg?

-Love Becca ♥

Sarpsborg med folk

 • 26.08.2012, 16:04

Igår dro jeg til Sarpsborg for å møte noen folk. Var koselig, men samtidig ble det mye drama.. Alt for typisk!- Hva gjorde du igår?

-Love Becca ♥

Dagens antrekk 23.08.2012

 • 23.08.2012, 23:17
Sko fra Eurosko // Tights fra Cubus // Tubebh fra Vero moda // Bluse fra Vero moda // Veske fra Danmark // Solbriller fra Glitter

- Hva synes du om antrekket?

-Love Becca ♥

Koselig dag med Thea

 • 23.08.2012, 22:54

Hei søte lesere!

Var syk til morran idag, så orket egentlig ikke å dra ut. Men ble bedre utover dagen og da tenkte jeg at jeg like så godt kunne møte Thea. Utrolig lenge siden vi hadde funnet på noe, så det var endelig på tide! Det ble ikke noe innkjøp idag, desverre.. Alt for mye stygge klær i butikkene nå. Får vel vente til høsten kommer!

- Hva har du gjort idag?

-Love Becca ♥

Deilig joggetur

 • 23.08.2012, 01:07

I kveld var jeg og Julie ute å jogget. Vi jogget blant annet opp på festningen som dere ser på bildene under!

-Love Becca ♥

Digg frokost

 • 22.08.2012, 06:53

-Love Becca ♥

School pics

 • 21.08.2012, 11:04

- Hva gjør dere på skolen nå?

-Love Becca ♥

Rødt/lilla hår!!!!!

 • 20.08.2012, 22:35

Jeg har farget håret rødt/lilla!!!!!!!! Har hatt lyst på rødt lilla hår veldig lenge, og etter mye tenking ble det endelig til. Dro på butikken, kjøpte hårfarge, ringte Julie, så kom hun og hjalp meg! Jeg vet ikke helt hva jeg synes enda, skvetter så å si hver gang jeg ser meg i speilet. Forhåpentligvis blir jeg vant til det! Ellers bleker jeg det bare blondt igjen!

Håret er ikke fett eller noe på bildene, det er bare veldig fuktig.

- Hva synes du? 

-Love Becca ♥

Overstått skoledag

 • 20.08.2012, 21:51

(Skrevet kl 4.)

God ettermiddag!

Nå er endelig første skoledag i 10. klasse overstått. Og tenk...nå går jeg siste året på ungdomsskolen!!!! Merkelig nok var det faktisk ganske godt å komme tilbake på skolebenken. Altså, møte vennene mine og se igjen lærerne! 

Dette skoleåret har jeg bestemt meg for å skjerpe meg skikkelig. Stå opp tidlig, rekke skolen, gjøre lekser og pugge til prøver. Jeg har som mål å få 4 eller mer i snitt, og det skal jeg klare! Det er jo trossalt disse karakterene som gjelder mest på hvordan vidergående jeg kommer inn på og hvem linje. - Hvordan var din første skoledag? 

-Love Becca ♥

Første skoledag

 • 20.08.2012, 08:29

Rolig lørdag

 • 19.08.2012, 03:59

Hei dere! I dag har jeg vært ute med mange folk. Vi gikk litt rundt i byen å så, ikke særlig mye som skjer i lille Halden.. Jeg tok desverre ingen bilder, ettersom jeg ikke orket å drasse rundt på speilrefleksen i regnvræret..

Etter en stund ute, ringte Bea og Julie for å spørre om jeg ville komme til Fredrikstad for å sove over der. Det ble litt stress, men jeg kom meg tilslutt fram! Og hvordan har vi tilbragt denne lørdagskvelden? Med vær vår pc, mobil og snus. En rolig og koselig lørdag med andre ord! Også er det en ting til, som ikke er særlig koselig.. Jeg har blitt syk. Altså, forkjøla, vond hals, også noe mer jeg ikke vil nevne her på bloggen.. Derfor blir det å dra til legen rett etter skolen imorra. Gruer meg veldig, men jeg blir frisk og det er det som tells! 

Hun snakket i telefonen dritleeenge....gad Julie,skjerpings!
 

-Love Becca ♥

Min egen personlige almanakk

 • 18.08.2012, 18:15

Hei! I dag i posten fikk jeg endelig min personlige almakk. Den har jeg fått sponset av Personligalmanakk.com! Jeg er kjempefornøyd med almanakken og gleder meg veldig til skolen starter da denne er til hjelp. Lettere å holde avtaler, lekser, osv.. 

Bildene ser ganske dårlige ut, men på forsiden og baksiden av almanakken er det ett "ark" som beskytter mot vann- Har du en personlig almanakk? Om ikke, meld deg på konkuranse >HER<!

-Love Becca ♥

Svar på spørsmål om piercing i tunga

 • 14.08.2012, 22:22

Var det vondt?
Det var ikke direkte vondt, men det var ubehagelig! Du kjente at nåla ble dratt igjennom tunga di. 

Hvor tok du det og hvor mye kostet det?
Jeg tok det på en frisørsalong på Nordby. De hadde ett lite piercing-studio der. Det kostet 500 kr og det var inkludert rensemiddel. 

Hvor ofte må man rense?
Det var iallefall morran, ettermiddag og kveld. Dette skulle man da gjøre i 4-6 uker. Jeg var veldig slapp med å rense, men fikk heldigvis ikke betennelse!

Må man være 16?
Nei, det må man ikke! Så lenge du har med en foreldre, går det som regel greit. 

Ble du hoven? 
Ja, jeg ble ekstremt hoven. Var ikke det like etter at jeg tok piercingen, men det ble hovent noen timer etterpå. 

Hvordan klarte du å spise med hoven tunge?
Jeg klarte så vidt å spise. Det ble som regel suppe eller youghurt(?). Jeg måtte ta det på en skje, også "legge det fra meg" bakerst i munnen. Om jeg ikke gjorde det, rant det ut i munnvikene. Ekkelt! 

Hvordan var det med kyssing, alkohol og røyking?
Det var heller ikke "lov". Du kunne få bakterier og sånt som kunne ha gitt en betennelse i tungen. Den tiden da jeg tok piercingen, hadde jeg kjæreste. Så å kysse og det gjorde jeg hele tiden. Uten å få noe bakterier. Heldig med den!

-Love Becca ♥

Sarpsborg

 • 13.08.2012, 15:18

Nå sitter jeg i Sarpsborg å chiller med Sarah. Hun skal snart ta piercing i navelen og etter det skal vi møte typen min også noen kompiser. Ha en fin dag videre!

- Love Becca ♥

Late dager

 • 10.08.2012, 20:00-Love Becca ♥

Sleepover

 • 07.08.2012, 23:20

Hei fine lesere!

Nå sitter jeg og Adele på rommet mitt med hver vår pc og sosialiserer litt, haha! Hun skal nemlig sove over hos meg i dag. Jeg har ikke hatt overnattingsbesøk siden lenge før jeg dro til Danmark, så det var vel endelig på tide å få til noe. Også er det jo alltid koselig når Adele er på besøk!

I dag har vi ikke gjort så mye. Vi gikk litt rundt i byen, tittet i butikker, tok bilder, også lagde jeg videoblogg! Legger den ut senere i kveld, så inntil videre kan dere bare glede dere. Resten av kvelden skal vi se på film, ta ansiktsmaske og ha skikkelig kosekveld. Elsker når man har kvalitetstid med venninner! Man vet aldri hva man har før man mister det. Derfor er det bra å ta vare på det man har og sette pris på det ♥- Hvordan skal du tilbringe kvelden din? 

-Love Becca ♥

God natt

 • 07.08.2012, 04:35

Jeg har virkelig ødelagt døgnrytmen min.. Gruer meg utrolig mye til skolen starter. Kommer nok ikke til å klare å stå opp av sengen engang. Men iallefall! God natt. 

-Love Becca ♥

KONKURANSE: VINN EN PERSONLIG ALMANAKK TIL SKOLESTART

 • 07.08.2012, 00:23

Nå er det bare noen få uker igjen til skolestart! Hva er vel ikke bedre enn en almanakk som du kan bruke i sammenheng med skolen og fritiden? Skrive ned notater, lekser, avtaler, osv! I tillegg får du designe den selv. Det er vel moro? Derfor kjører jeg i gang en ny konkuranse i samarbeid med Personligalmanakk.com

KONKURANSEREGLER:

1. Like fansiden til > Personligalmanakk < 
2. Like dette innlegget
3. Skrive i kommentarfeltet at dere er med 

Konkuransen avsluttes når jeg har fått nok deltakere!:)

-Love Becca ♥

Hva vil DU lese mer om?

 • 06.08.2012, 00:08

Nå har det seg slik at jeg ikke har stort å blogge om for tiden, derfor lurte jeg på om det var noe dere ville jeg skal blogge om? Det kan være alt fra videoblogger til antrekk, osv.. Bare å skrive i kommentarfeltet hva dere vil ha, så skal jeg nok klare å fikse det!:-)- Hva vil DU lese mer om?

-Love Becca ♥

Hvem er dere?

 • 01.08.2012, 14:42

Hei! Jeg pleier å ha sånne innlegg som dette av og til for å vite litt om hva dere mener om bloggen min, osv. Så nå siden det er en stund siden sist, er det på tide med en ny runde!

Hvordan fant dere bloggen min?
Hva synes dere om bloggen min?
Noe jeg skal forbedre? 
Er dere fast leser eller bare innom av og til?

Håper dere tar dere tid til å svare på dette! Det kan hjelpe med å forbedre bloggen og bloggingen. Takk på forhånd!:-) 

-Love Becca ♥

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign