hits

Nye negler

  • 15.08.2013, 13:30

// Sponset behandling, ærlige meninger //

Hei!

Igår var jeg på Neglrommet å fikset neglene mine. Neglrommet er en neglsalong her i Halden som drives av Maria Thon. Hun er selvlært og kjempeflink med det hun gjør! Hun gjør blandt annet neglstøp, manikyr og negleforsterkning! 

Behandligen jeg valgte igår var ett sett akrylnegler med hvite glittertupper! Det tok litt over 2 timer å støpe neglene, men tiden går fort når man snakker om alt mellom himmel og jord! Neglene varer alt fra 3-5 uker, det er spørs på personen om hvor flink man er til å passe på de. Sist gang jeg la negler hos Maria (til skoloeballet ifjor), så holdte de i 4 uker. Neglene før behandligen! Veldig korte og forferdelig stygge..Halveis i behandlingen, her har hun lagt på tuppene og klippet de i den lengden jeg ville ha!Ferdig! Dette ble det endelige resultatet. Jeg er superfornøyd!

For å booke time hos Maria, kan du kontakte henne på facebook - Maria Thon ELLER på tlf: 91386918
 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign