hits

Wants from sheinside

 • 28.08.2014, 17:14

Virusinfeksjon

 • 27.08.2014, 20:13

Hei! I går fikk jeg min første fraværsdag på vg2.. Huff, hadde egentlig som mål å ha 0 dager og 0 timer fram til høstferien - men det gikk ikke! Har nemlig fått en virusinfeksjon. Legen anbefalte meg å ikke trene på en uke, men dum som jeg var trente jeg 3 ganger på to dager og jeg brukte hele dagen i går på å ligge med hodepine, kvalme og vond hals.

Jeg angrer utrolig mye på at jeg prioriterte trening fremfor å bli frisk, for nå har immunforsvaret mitt blir enda dårligere og det er derfor jeg er syk nå. Har ikke energi til noe, var så vidt jeg orket å dra på skolen i dag.. Men får bare satse på å bli frisk jeg! Beklager for dårlig blogging.

Mine 3 favorittøvelser

 • 25.08.2014, 17:39

Hallo!

I dag tenkte jeg å vise dere mine 3 favorittøvelser innenfor trening! Jeg er absolutt ingen treningsekspert, så det er ikke alltid jeg vet hvordan man gjør øvelsene riktig, osv. Men øvelse gjør mester! Dette er definitivt det kleineste blogginnlegget mitt noensinne siden jeg hadde med speilrefleksen på treningssenteret, men hva gjør man ikke for bloggen?

Øvelse nr. 1 - kettlebells

Jeg vet ikke helt hva jeg trener med disse, men det er effektivt og tungt - akkurat slik jeg liker det!Øvelse 2 - squats

Squats trener jeg fordi jeg har lyst på en større og fastere rumpe, samt litt muskler i lårene.Øvelse 3 - utfall

Denne øvelsen tar jeg også fordi jeg vil ha større rumpe og muskler i lårene.

- Hva er dine 3 favorittøvelser?

20% på all hårpleie

 • 25.08.2014, 15:43

Hei! Ville bare innom for å tipse dere om at bangerhead.no har 20% på all hårpleie nå fra 25/8 - 07/9. Dette gjelder bare på varer som har ordinære priser! Man trenger ingen rabattkode til dette. Bangerhead selger mange merker innenfor hårpleie, blant annet Redken, Tigi, Joico, Lanza og mange flere! Dere finner all hårpleie HER

Perfect sunday

 • 24.08.2014, 16:43

Make up store lipstick collection

 • 23.08.2014, 20:01

                                                                                                                          // Leppestiftene er sponset av bangerhead.no 

Er du som meg å har dilla på leppestifter? Da er denne leppestift kolleksjonen perfekt for deg! Denne boksen består av 3 leppestifter i freshe farger som passer perfekt til fest! Derav navnet "party lipstick collection". Disse leppestiftene fra Make up store er fine, lette å bruke og har farger som ikke er så "vanlig" blant leppestifter nå til dags. Fargen holder greit noen timer før man må friske den opp! Elsker at man får kjøpt 3 i 1, noe man sparer penger på om man skulle kjøpt en og en! 
Leppestift kolleksjonen kan kjøpes HER

Kveldens antrekk 23.08.2014

 • 23.08.2014, 19:50

Nå er jeg hos Malin, vi snakkes i morgen!Kjole - Nelly // Sko - Newlook

Weeeeeekend

 • 22.08.2014, 15:26

Endelig helg! Skal virkelig bli godt å få slappet uten skole. Har enda skolemotivasjonen (overaskende nok), men første uken er alltid tøff. Spesielt når jeg ikke har fått sovet mer enn 3-4 timer hver dag fordi døgnrytmen min er ødelagt.. Hehe! Resten av dagen tenkte jeg å slappe av og hvile til i morgen ettersom at jeg skal på jentekveld hos Malin på kvelden!

På skolen

 • 22.08.2014, 12:13

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg på skolen. Har hatt fri fra 11.10 og har enda fri til 14.00. Ganske kjedelig egentlig med 3 timer fri midt i skoledagen, men heldigvis har Michelle også fri til 14.00 og da blir jeg ikke så alene, hehe! Timeplanen er jo helt annerledes enn i fjor, så siden vi har fri nå har noen andre programfag!

Har fått gjort engelskleksa nå og skal snart begynne på en norsklekse til mandag. Greit å bruke fritiden på å gjøre lekser på skolen slik at jeg slipper å tenke på det når jeg kommer hjem og vil slappe av.

Noen som ser noe nytt eller? Hehe! Kommer innlegg om det i morgen :-)

Bestilt

 • 21.08.2014, 15:45

Bestilte dette fra nelly her om dagen! Har fått skikkelig dilla på jumpsuits og playsuits, dermed bestilte jeg to jumpsuits og en playsuit! Bestilte også en grå genser som virker veldig god å varm. Må jo utnytte det når det er salg :-)- Bestiller du ofte fra nelly?

Late night workout

 • 20.08.2014, 23:08

God onsdagskveld dere ♥

Nå sitter jeg i sofaen, nydusjet og fresh i en rosa morgenkåpe! Dro på trening i 9 tiden og trente godt over en time før jeg vendte nesa hjem. Det gjorde virkelig susen med en times kveldstrening! Føler meg så mye bedre nå og lykkeligere. Vet ikke hvorfor, men jeg blir alltid så lykkelig etter trening. Altså, jeg kan ha den verste dagen ever, dra på trening og bli glad igjen en time etterpå. Herlig!

Jeg kjørte like så godt fullkropp styrke i dag jeg, så nå kjenner jeg at det svir i lår og legger, men det er bare godt! Har merket at jeg har fått mer muskler i det siste og det gir jo meg enda mer motivasjon! Elsker når man begynner å se resultater etter en stund. Den følelsen kan ikke sammenlignes med noe annet! Men tenkte å runde av innlegget her, har en liten leselekse i markedsføring før jeg skal legge meg slik at jeg er uthvilt til 8 timer skole i morgen. God natt!

Dette irriterer meg

 • 20.08.2014, 16:29

- Folk som tror de kan og vet alt! Greit nok at du for eksempel har opplevd noe vondt, men det betyr ikke at du vet alt om den situasjonen, hvordan man skal takle det, osv..

- Når folk skal presse puppene langt opp i halsen! Guuuud, dette blir jeg så irritert over. Greit nok, du har pupper og vil skryte litt, men å ta på seg bombshell bh'en å presse puppene mest mulig opp i halsen er rett og slett bare stygt! Ingen andre enn deg synes det er fint.

- Når folk ikke gir beskjed om at de ikke kommer til avtaler. Dette er faktisk en av de tingene jeg irriterer meg mest over. Når du lager planer med noen å dere avtaler et klokkeslett, så møter du opp til det klokkeslettet. Om du ikke kan før senere, gir du iallefall beskjed og informerer personen om det! Hater å sitte å vente på personer også gir de ikke beskjed. 

- Når jeg har pugget et helt kapittel til en prøve, også får man bare noen få deler av det på prøven. Da føler jeg at halvparten av puggingen var bortkastet. Hva er liksom vitsen med å be oss pugge hele kapittelet om du bare har planer om å teste oss på halvparten? What a waste of time!

- Når folk som har acneskjerf skal vise merkelappen. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir irritert over det, men jeg bare blir det! Skjønner at du er "stolt" over å ha et skjerf som koster 900 kr, men det er ikke meningen at du skal flashe merkelappen til gud og en hver mann. Da kan du jo også flashe merket fra bik bok skjerfet ditt. Blir jo samme greie, helt meningsløst!

- Når man for eksempel ser at en bekjent/venninne har kjøpt en topp som du synes er fin. Du kjøper den samme toppen noen dager senere og går med den, så blir venninna di sur. Altså, hva er greia med det? Bare fordi du har kjøpt noe, så skal ingen andre få kjøpe det? Hvem ga deg retten til å bli sur for det? Du burde heller bli glad av at noen synes stilen din er fin at man vil "kopiere" den. 

Ghd wonderland

 • 19.08.2014, 18:23

                                                                                                                                // Rettetangen er sponset av bangerhead.no

For litt siden mottok jeg en ghd rettetang fra bangerhead.no. Ghd er et veldig kjent merke innen hår og stylingprodukter. Rettetangen jeg fikk heter wonderland og det er limited edition. Den har to forskjellige farger, blågrønn og lilla. Fargene varierer alt ettersom hvilket lys man står i. Jeg synes selv at dette er utrolig kult, istedenfor å bare ha en "kjedelig" farge på rettetanga. Fint design gjør jo så mye mer med et produkt! Fler som er enige?Jeg har relativt rett hår fra før av, men om jeg går mye med hårstrikk, osv, får jeg sånne "bulker" og ujevnheter i håret og da er denne ghd rettetangen den perfekte løsningen. Den blir varm på 10 sekunder og når den er klar til å brukes, lager den en slags pipelyd for å gi beskjed om at den er klar. Før du bruker rettetangen, er det viktig med en god varmebeskyttende spray for å beskytte håret, slik at det ikke blir så slitt! Min varmebeskyttende spray er fra ghd og den får man med om man kjøper denne rettetangen. Som sagt skrur rettetangen seg på etter 10 sekunder, noe som er utrolig bra for jenter (eller gutter) som har dårlig tid, og som ikke orker å vente i evigheter for at rettetangen skal slå seg på. Når man retter håret, trenger man ikke gå over det mer enn 2-3 ganger. Håret blir rett med en gang og det holder seg lenge, iallefall for min del.Det som også er utrolig bra med denne rettetanga er at man også kan lage krøller/bølger med den! Man tar bare litt hår i rettetanga, snurrer det rundt og "drar" håret ut av rettetanga, kanskje litt vanskelig å forstå når jeg forklarer det med ord.. Derfor tenkte jeg å lage en video der jeg viser hvordan man lager krøller/bølger med en rettetang, høres det interessant ut?

Jeg vil absolutt anbefale alle rett-hår-elskere der ute å invistere i en ghd rettetang. Det er kanskje en "dyr" invistering, men jeg vil heller bruke penger på en god rettetang med bra kvalitet, enn en dårlig rettetang som kanskje knapt varer en uke. I denne limited edition pakken fulgte det også med en rettetang"veske" som man kan legge rettetangen i og ett slags lokk som gjør at rettetangen ikke ligger åpen.

Denne rettetangen selges desverre ikke lengre hos bangerhead.no, men de har et stort utvalg av rettetanger som dere får kjøpt HER. Om dere vil ha ghd så er det bare å huke av i den lille "boksen" der varemerkene står.

 

Ferdig for dagen

 • 19.08.2014, 14:19

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og jeg er ferdig for dagen! Det er faktisk utrolig deilig å slutte 14.00 på tirsdager, spesielt når man vet at de andre jentene må være på skolen til 15.40 pga de har valgt andre valgfag, mohahah!

Ettersom at jeg "fri" resten av dagen tenkte jeg å slappe av litt før jeg drar rumpa mi ned på trening for fullkropp styrke og kondisjon. Har faktisk trent 4 dager på rad nå, så det må nesten være personlig rekord. Vet ikke hva det er med meg om dagen, men jeg har både skolemotivasjon og treningsmotivasjon. Spørs hvor lenge det varer da! Ingenting er jo bedre enn å trene å få masse energi og overskudd? Og den mestringsfølelsen man sitter igjen med etterpå, den er virkelig fantastisk! 

Dagens antrekk 18.08.2014

 • 18.08.2014, 23:46

 

Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Bik bok // Bluse - Bik bok // Smykke - husker ikke // Kåpe - H&M // Skjerf - Acne 

Back to school

 • 18.08.2014, 16:15

Nå går jeg offisielt 2. året på videregående! Gud, så fort tiden går. Husker det som det var igår, jeg var så nervøs for å begynne på en ny skole og møte nye mennesker. Og nå sitter jeg her med et år bak meg på videregående, samtidig som at jeg er klar for et nytt! Det var faktisk deilig å være på skolen idag, treffe venner og få timeplan og bøker. Om det er noen som lurer på hva jeg går så går jeg studiespessialisering - språk, samfunnsfag og økonomi.

Dette året skal jeg virkelig gi alt og ikke stryke i noen fag (som jeg desverre gjorde i fjor). Jeg skal vise innsats, ha lite fravær og få minst 3 i alle fag. Er bare å holde motivasjonen oppe og være positiv, så skal ikke det være noe problem! Håper jeg iallefall :-)

- Hvordan var din første skoledag - videregående eller høyskolen?

Home sweet home

 • 06.08.2014, 01:55

Hei

Kom hjem igår i 10 tiden på kvelden etter en reise på nesten 16 timer. Jeg hadde døgnet også, så var ganske sliten når jeg kom hjem! Amanda kom å henta meg på togstasjonen slik at jeg slapp å bære all bagasjen selv. Hadde en koffert og to store esker stappfulle med klær, så det var nok å bære på iallefall! Når jeg kom hjem ble Amanda her litt, før hun dro hjem. Etter at hun dro, så jeg litt på tv og la meg! Var veldig trøtt og sliten etter en lang dag.

Siste dagen min i Nord Norge var veldig fin! Var med Sofie (en venninne jeg har kjent siden 4.klasse). Vi dro til Bacalao i 11 tiden på kvelden og tok oss en kopp med varm sjokolade, før vi gikk ut å satt oss på brygga. Veldig koselig! Har hatt det veldig fint de 2 ukene jeg har vært i Nord Norge, men kjenner at det er godt å være hjemme igjen. Borte bra, men hjemme best ;-)

Gårsdagens antrekk

 • 03.08.2014, 19:43 // Sandaler - Eurosko // Kjole - Vero Moda // Veske og smykke - Bik bok //

Bacalao kos

 • 03.08.2014, 16:18

Hallo! 

Igår var jeg og Iselin en tur i Svolvær for å titte litt rundt i butikker på senteret. Etter litt titting dro vi på Bacalao og tok oss en kopp varm sjokolade. Den varme sjokoladen man får på Bacalao er den beste man får i hele verden. Så god er den. Etter det var tok vi antrekksbilder (som er en hel evighet siden sist). De blir publisert senere idag. 

Ellers er det siste dagen min her idag, så det er litt trist. Er ikke sikker på når jeg får mulighet til å komme hit neste gang, men jeg tror det blir i vinterferien.. Som er 6 måneder til. Huff, høres så lenge ut, men tiden går jo så utrolig fort!

 - Hva gjorde dere igår?

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign