hits

Spørsmålsrunde

  • 28.08.2015, 22:16

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så derfor kjører jeg i gang en nå! Svarer skriftlig på søndag :-)Porsnes trafikkskole

  • 23.08.2015, 15:08

                                                                                              Innlegget er skrevet i samarbeid med Porsnes trafikkskole

 

Porsnes trafikkskole er en kjøreskole som er lokalisert i Halden. Denne skolen har jeg valgt til å ta billappen på. Jeg begynte på denne trafikkskolen i midten av juli, og jeg er snart ferdig med lappen. Har kun 4 deler igjen før jeg kan bestille oppkjøring. Det er jeg ganske stolt av, fordi det er ikke mange som klarer å gjøre ferdig så mye av lappen på kun litt over 1 måned! Trafikkskolen ligger rett nedenfor Porsnes videregående skole - derav navnet Porsnes trafikkskole.

 

Grunnen til at jeg valgte Porsnes trafikkskole som min kjøreskole er fordi jeg har hørt mye positivt om denne kjøreskolen, samt at prisene er billigere sammenlignet med de andre kjøreskolene i Halden. Porsnes trafikkskole har kun en kjørelærer, men det er ikke problem. Om du vil ha lappen raskt (eller ta lappen over tid) så fikser Kjell (kjørelæreren) det. Han er veldig fleksibel når han setter opp kjøretimer, så om du ikke vil ha fravær på skolen pga kjøretimene tar han hensyn til det og setter deg opp på kjøretimer etter at du er ferdig på skolen, eller om du har fri i løpet av skoledagen. Tommel opp for det! 


Min erfaring hittill hos Porsnes trafikkskole har bare vært bra. Du lærer ganske mye i løpet av hver kjøretime, og om du har noen spørsmål så er det bare å spørre kjørelæreren. Han svarer så godt han kan på den enkleste måten slik at det er lett å skjønne det han sier, men også lett å huske. Før jeg begynte på trafikkskolen kjørte jeg veldig mye hjemme, noe som er smart å gjøre fordi da trenger man ikke så mange kjøretimer. Det er også greit å ha kjørt litt hjemme først slik at man har litt basic kunnskaper, men det er absolutt ikke sånn at du MÅ kjøre hjemme før du begynner på trafikkskolen. Om du kun vil kjøre med trafikkskolen har du så klart lov til det. 

 

Jeg vil absolutt anbefale Porsnes trafikkskole til alle som har tenkt å ta lappen i nærmeste framtid (eller ta lappen over tid). For mer informasjon kan du godt gå inn på nettsiden HER og lese mer selv. Lykke til :-)


 

Through my phone

  • 22.08.2015, 19:51
Snart skolestart

  • 12.08.2015, 20:38

Heisann :-)


Dere som har fulgt bloggen min en stund vet jo at jeg sluttet på skolen i Februar. Nå som det nærmer seg skolestart igjen tenkte jeg å skrive ett innlegg om hvordan jeg føler det å begynne på skolen igjen. Kort sagt: jeg sluttet på skolen i Februar pga at jeg slet/sliter med depresjon og angst, og skolen ble rett og slett for mye for meg. Det har gått 6 måneder siden jeg sluttet på skolen, og siden da har jeg jobbet mye med meg selv. Har ikke blitt 100% frisk enda, men jeg er på god vei! Angående skolen nå så kommer jeg til å gå vg2 på nytt igjen, altså da sammen med de som er født i 1998.


Det å begynne på skolen igjen er noe jeg har forbredt meg på helt siden jeg sluttet, og jeg tror jeg er klar. Jeg får bare prøve å holde ut. Det er ikke lett, men jeg må bare klare det. Jeg må trosse angsten og vise meg offentlig igjen. Det har jeg nesten ikke gjort siden jeg sluttet. Så klart har jeg vært ute i byen, på trening, osv, men jeg har prøvd å holde meg mest mulig hjemme eller hos venninner slik at jeg visste at jeg kun var med folk som ikke dømte. Det er det som skremmer meg ved å begynne på skolen igjen. Hva vil folk tenke? Vil folk behandle meg annerledes? Vil folk kanskje dømme enda mer enn før? Jeg er redd, men jeg har blitt bedre og denne gangen skal jeg klare å fullføre vg2. Jeg må bare klare det.

 

Over til noe litt annet! Jeg fikk en kommentar for en stund siden om jeg kunne skrive litt om hvordan jeg kom fram til konklusjonen om å slutte på skolen, og det kan jeg gjøre nå som jeg allerede skriver om skolen, og mine tanker rundt det temaet. Når jeg valgte å slutte på skolen var det noe som jeg hadde tenkt på en stund. Jeg sluttet ikke bare for morro skyld, jeg sluttet fordi jeg trengte det. Det var det beste for min del. Hvordan jeg kom fram til det...ja. Jeg satt hjemme en dag, og hadde ett lite angstanfall. Jeg trivdes overhodet ikke på skolen, noe som jeg ofte gråt over. Jeg var så sliten. Ikke av selve skolen, men sliten av det å møte opp på skolen der det var folk. Folk som visste hvem jeg var og folk som dømte meg. Jeg gjorde det dårligere og dårligere i fagene, jeg hadde mer og mer fravær, og da føltes det rett å slutte istedenfor å presse meg selv når jeg visste at jeg ikke kom til å klare det. Det er jo kjipt for min del at jeg må gå ett ekstra år, men jeg vil heller gå ett ekstra år enn å stryke i mange fag og ha ett høyt fravær.


Mine tips til deg som vurderer å slutte på skolen: snakk med lærerne eller en rådgiver på skolen! De kan gi deg mange fine råd og tips slik at du kanskje slipper å slutte. Enten at de tilrettelegger timene mer for deg, eller noe annet. Det er veldig mye som man kan gjøre for å forebygge det å slutte på skolen. I mitt tilfelle var det ingenting annet enn å slutte som fungerte, men det kan være helt annerledes med deg. Stå på!

 

Wishlist from Shein

  • 12.08.2015, 12:06

                                                                                                                    Innlegget er skrevet i samarbeid med Shein.com

 1. Kjole HER   2. Kjole HER   3. Kjole HER

 1. Jumpsuit HER    2. Playsuit HER   3. Playsuit HER

 

Siste dag

  • 04.08.2015, 18:30

Hei! Alt for lenge siden sist, men men. Akkurat nå befinner jeg meg  i Nord Norge, nærmere sagt Kabelvåg i Lofoten! Her har jeg vært siden torsdag, og jeg drar hjem imorgen. Det var egentlig ganske spontant at jeg dro hit ettersom at jeg bestilte flybillettene kun 4 dager før avreise. Syns det var så lenge siden sist jeg hadde vært her, så da tenkte jeg det passet med en liten tur før ferien er over. Jeg har iallefall hatt noen fantastiske dager her oppe, og har fått møtt gamle venner, så det har vært veldig koselig. Har vært ute hver eneste dag og har ledd så mye at jeg har fått vondt i magen, så med andre ord har dette vært en veldig fin og vellykket ferie :-)

  

Men selv om jeg har hatt det veldig fint her skal det bli godt å komme hjem! Har vært på tre reiser denne sommeren, og nå er jeg alt for lei av å bo i en koffert. Ferien min har stort sett bestått av å pakke kofferten, pakke ut igjen, for å så pakke den igjen. Så nå er jeg egenlig overaskendes nok ganske lei av å reise.- Hva har du gjort i sommerferien?


Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign