hits

Dagens antrekk 31.08.2016

 • 31.08.2016, 21:15

Sko - Din sko // Bukse - Gina tricot // Belte - h&m // Topp - Bikbok

Forandring fryder

 • 31.08.2016, 18:20

Den siste tiden har jeg vært utrolig lei av håret mitt og har slitt med å få det til å se pent ut. En lang ettervekst og en gammel blondfarge er ikke særlig pent så jeg trengte virkelig en forandring. Derfor dro jeg til frisøren i dag og farget håret! Jeg ble utrolig fornøyd og det var nesten som å se en annen person da jeg tittet meg i speilet etter frisørtimen. Forandring fryder! Jeg valgte å gå for en balayage med en mørk bunn og lysere tupper, så store forandringer er det ikke, men nok til at jeg følte meg som en ny person etterpå. Fikk nesten lyst til å kaste på håret til alle jeg gikk forbi bare for å vise det fram, hahaha!

Nytt og deilig sengesett

 • 30.08.2016, 19:43

                                                                                                                                                     Produktet er sponset av Indusia.no

Julen 2014 fikk jeg en dobbeldyne i julegave fra mamma og stefaren min, og siden da har jeg lagt min elsk på den dynen. Dobbeldyne er deilig å ha om man liker å ha en stor, god og varm dyne, men det er også veldig kjekt å ha når man skal ha overnattingsgjester. Man slipper alt det maset med å finne fram dyne, bytte på sengesett, osv. Med en dobbeldyne blir ting mye lettere! Det eneste negative med å ha dobbeldyne er at det er vanskelig å finne sengesett i riktig størrelse. Vanlig størrelse på dyner er 140x200 og min dyne er 240x220, så det sier seg selv at det har vært vanskelig å finne sengesett. Jeg har kun funnet sengesett i den størrelsen på IKEA, men jeg har gått litt lei av de enkle designsa de har på sengesettene sine.

Jeg hadde egentlig gitt opp å finne sengesett til dynen min helt til jeg oppdaget nettbutikken Indusia.no. De selger suuuperfine sengesett til både dobbeldyner og til enkeltdyner. Jeg har vært veldig heldig å fått velge meg ut et sengesett fra siden dems, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd! Sengesett har mye å si for helhetsinntrykket på soverommet og derfor er det fint at Indusia har mange forskjellige varianter å velge mellom. Her er det noe for en hver smak. Du finner hele utvalget av sengesett HER og de har mange tilbud nå fram til i morgen kl. 00.00, så om du vil spare noen kroner er dette for deg!


På sengesettet mitt står det "Come over to my side" og er egentlig et ganske romantisk sengesett. Det er i hvitt, grått, svart og rosa, og det står i stil med resten av rommet mitt, noe jeg syns er veldig viktig når man skal velge sengesett. Soverommet mitt ser jo tusen ganger finere ut med når jeg har på dette sengesettet. I pakken følger det med et dynetrekk og to putetrekk. De har dette sengesettet til både dobbeldyne, men også til enkeltdyne. Sengesettet er mykt og godt å ligge i, og jeg gleder meg til å sove i det. Originalprisen på det er 799 kr, men nå som det er tilbud så det er satt ned til 599 kr. Du finner det til dobbeldyne HER og til enkeltdyne HER. Obs: det er ikke knapper på bånnen, så det må du eventuelt sy på selv.

Indusia har en facebookside der de ofte holder konkurranser, og viser fram nyheter og tilbud, så den vil jeg anbefale deg å sjekke ut. Facebooksiden finner du her og instagrammen finner du ved å søke på: indusia.no. Melder du deg i tillegg på nyhetsbrevet på nettsiden dems får du 20% rabatt på ditt neste kjøp og du er med i trekningen av et gavekort på 500 kr. Trekningen skjer den 1. og 15. hver måned så du har stor sjanse for å vinne :-)

Perfekt start på helgen

 • 27.08.2016, 01:37

Denne uken har jeg hatt mye på agendaen, blant annet to legebesøk, så nå er det virkelig deilig med helg. Det trenger jeg etter en slitsom uke. Iallefall! I dag har jeg vært på café med en gammel klassevenninne fra ungdomsskolen. Vi har holdt kontakten etter ungdomsskolen, men har ikke hatt tid til å møtes noe særlig og det måtte vi gjøre noe med! Så når skolen var ferdig dro vi på café. Vi satt vel der i 3,5 timer og bare snakket om alt og ingenting, og det var utrolig hyggelig å se Nismah igjen. 

Mine største flauser, del 2

 • 23.08.2016, 19:27

1. Jeg hadde vært på trening og bestemte meg for å ta sol etter treningen siden det er solarium i garderoben. Jeg puttet på myntene, la meg inn i solaroumet og solte meg i 25 minutter. Når jeg var ferdig og begynte å kle på meg hørte jeg noen fra utsiden av solariumsbåsen si "Hallo?". Jeg tenkte at det sikkert bare var en dame som snakket med venninna si så jeg valgte å ikke svare. Like etterpå hørte jeg noen si "Hallo, du inne i solariumet. Senteret stengte for 20 minutter siden". Jeg forstod ingenting og tenkte at denne damen må ha tittet feil på åpningstidene. Senteret stengte ikke før kl 22 og klokken var kun 21.20 på dette tidspunktet. Jeg gikk ut i garderoben der jeg og så  vaskedamen, altså hun som hadde snakket til meg. Jeg spør henne hvorfor hun sa at senteret er stengt nå når det ikke skulle stenge før om 40 minutter. Da fortalte hun meg at de stengte en time tidligere i sommerferien, altså kl. 21 istedenfor kl. 22. Jeg visste jo åpenbart ikke det, men det gikk heldigvis bra.

2. Det var en av de siste dagene i russetiden og jeg hadde fremdeles ikke vært ordentlig full. Så jeg bestemte meg for at "i kveld, i kveld skal jeg bli skikkelig full, gi f*en i alt og bare ha det gøy". Russen i Halden hadde en fast plass der man brukte å samles på kvelden for å feste sammen og denne kvelden var intet unntak. Jeg hadde jo på forhånd bestemt meg for at jeg skulle bli ordentlig full så jeg drakk alt. Både sprit, rusbrus, øl, ja, alt gikk ned på høykant. Og jeg fikk det som jeg ville, jeg ble ordentlig full. Det endte opp med at jeg ble helt ute av kontroll. Jeg fløy fram og tilbake mellom de forskjellige vanene, og venninna mi slet med å finne meg fordi jeg var så mye fram og tilbake. Plutselig kom det masse russ fra andre plasser i Østfold til festen vår og det syntes jeg var kjempegøy. Jeg som synes det er morsomt å bli kjent med nye mennesker syntes det var enda morsommere nå som jeg var full. Så jeg løp rundt til masse randoms og begynte å snakke med de. På dette tidspunktet hadde venninnen min gitt opp så hun lot meg bare løpe rundt. Etterhvert ble jeg kjent med en gutt, la oss kalle han N. Jeg syntes N var såå kjekk så jeg gikk litt rundt med han. Vi kysset litt, klemte og holdt rundt hverandre. Gikk han en plass fulgte jeg etter, så jeg ble med andre ord veldig masette og innpåsliten. Men jeg var jo full så det brydde jeg meg ikke om. Etter en stund sa han at han var sliten så han skulle bare gå inn i bilen og legge seg litt ned for å slappe av. Greit nok tenkte jeg, sa et midlertidig hade til han og gikk videre. Plutselig ser jeg at bilen hans kjører bort og jeg forstår ingenting. Han sa jo til meg at han bare skulle slappe av litt også kjører han bort?? Hvorfor dro han så plutselig tenkte jeg.. Men så tenkte jeg ikke noe mer over det og forsatte kvelden slik jeg hadde gjort tidligere, ved å løpe fram og tilbake mellom vanene. 

Dagen etter var det på an igjen med ny fest og nok en gang kom det andre russ fra Østfold til festen vår i Halden. Denne kvelden hadde jeg ikke drukket så mye siden jeg var bakfull fra dagen før, så jeg fikk med meg alt som skjedde rundt meg. Jeg går rundt med venninna mi og plutselig ser jeg han igjen. Han ser meg og skjønner at det er meg fra dagen før og løper en annen vei. Jeg forstår ingenting, men så kommer kompisen hans bort til meg og sier "Du, Becca... Vær så snill å hold deg unna N i kveld. Det ble litt for mye i går". Hahaha, jeg ble såå rød i trynet og klarte ikke å få frem noen ord så jeg bare nikket og gikk videre. Når jeg tenker på det i dag er det fremdeles utrolig flaut og jeg håper at jeg aldri ser han igjen.

3. Dette skjedde i 10. klasse. Det var skoleball, og jeg som mange andre hadde pyntet meg og var klar for en bra kveld.  Vel, jeg ankommer ballet med venninnene mine og finner ballpartneren min. Vi går å setter oss sammen med de andre for vi skulle snart få servert mat. Da ser jeg at nesten alle venninnene mine har fått rose fra daten sin, alle utenom meg. Daten min sa at han hadde glemt å kjøpe rose og han beklagde veldig for det. Greit nok tenkte jeg, kan jo ikke bli lei meg for det. Vi spiste oss ferdige og hadde det veldig hyggelig rundt matbordet. Når vi skulle gå å danse gikk jeg på do og begynte å gråte fordi jeg var så lei meg og flau siden jeg var den eneste i jentegjengen som ikke hadde fått rose. Balldaten min fant ut at jeg gråt og unngikk meg så å si resten av kvelden. Ganske flaut nå i ettertid at jeg ble lei meg over en så liten bagatell. 

4. Jeg og en venninne var på kjøpesenteret for å titte litt i butikker. Vel, vi gikk rundt, tittet på klær og snakket sammen. Nå husker jeg ikke helt hva det var vi snakket om, men jeg husker at det var et spesielt tema som jeg var skikkelig engasjert i. Jeg står å titter på en genser mens jeg prater med "venninna" mi, så sier jeg navnet hennes og spør hva hun syns. Det viste seg at jeg ikke hadde snakket til venninnen min, men til en eldre dame som stod å tittet på genseren ved siden av meg. Venninna mi hadde nemlig gått bort til undertøysavdelingen for å se etter noe der og det hadde jeg ikke lagt merke til. 

5. Dette er også en flause som skjedde i 10. klasse på skoleballet. Skoleballet vårt var i desember så det var snø og glatt ute. Jeg gikk med høye hæler og tenkte at det skulle gå helt fint. Og det gikk helt fint, fram til ballet var ferdig og jeg og venninnene mine skulle bli hentet. På vei ned fra lokalet der ballet ble holdt var det ganske mange trappetrinn. Dette var sånne stål/jern trapper med "hull" i seg. Venninnene mine hadde kommet seg ned alle trappene, mens jeg gikk sakte bak dem slik at jeg skulle unngå å falle i de høye hælene. Jeg var nesten helt nede før den ene hælen satt seg fast i dette hullet, noe som endte med at jeg trynet. Heldigvis stod en kompis nederst ved trappa slik at han akkurat rakk å ta meg i mot. Jeg mistet den ene skoen mens den andre fremdeles var på foten. Nesten et askepott øyeblikk. Det verste med dette var at det var mange bak meg som så det i tillegg til venninnene mine som holdt på å le seg ihjel. Ble utrolig flau, men nå i ettertid er det bare morsomt.Del 1 av mine største flauser finner du HER.

Becca tipser

 • 22.08.2016, 11:10

- Santuary Spa - Wonder oil serum - 

I dag har jeg lyst å tipse dere om et produkt som jeg har blitt helt hektet på den siste tiden. Santuary Spa - Wonder oil serum. Jeg kaller det bare for magi på en flaske jeg. For dette produktet, det er rett og slett fantastisk! Det er en frisk og deilig olje som gir huden masse næring og fuktighet, i tillegg til at det er et anti-ageing serium inni. Oljen er beriket med sitrongress, appelsin og grapefrukt, og tilfører huden 24 timers fuktighet. Produktet er heller ikke testet på dyr og det er et stort pluss!

- How to use it -

Først renser man ansiktet og deretter påfører man oljen. Man trenger ikke mye, kun noen få dråper. Masser det inn i huden med myke sirkelbevegelser. Bruk det både i ansikt og på hals. Huden føles så god og myk etterpå, og man kan nesten bare kjenne all fuktigheten strømme inn i huden. Som jeg skrev over her, dette produktet er virkelig magi på en flaske! 

Teosyal Kiss

 • 21.08.2016, 20:25

                                                                                                                                                                            Sponset behandling 

I dag var jeg og Camilla i Fredrikstad i den anledning at jeg skulle ta fillers i leppene for aller første gang. Camilla var så snill å kjørte så vi slapp å ta toget. Veldig kjekt med venninner som har lappen når jeg ikke har det selv. Timen min begynte 16.30 og vi var vel der 16.25, så for en gangs skyld kom jeg tidlig til en avtale. Det er ikke ofte det skjer, haha!

Vi ble møtt av Yvonne (behandleren) hjemme hos henne. Hun har et eget rom i huset der hun utfører behandlingene. Rommet var lyst og fint, og hadde en behagelig slags "seng" du ligger på under behandlingen. Først fikk jeg litt informasjon om filleren jeg skulle ta, som het Teosyal Kiss, også smurte jeg på en bedøvelsekrem som skulle virke i noen minutter. Smurte kremen på leppene og litt utenfor munnen. Mens kremen virket fortalte jeg hvordan jeg ønsket det skulle bli og inspirasjonen min var Kylie Jenner. Ikke så store som hun har, men noe lignende. Etter noen minutter hadde kremen virket inn og da klarte jeg såvidt å snakke fordi leppene var så bedøvd, og det er et godt tegn på at kremen virket. 

Vi begynte først å fylle på linjene rundt leppene og det var der det var vondest å fylle på. Vi fylte på linjene både på overleppe og på underleppe. Etter å ha fylt på linjene begynte vi å fylle mer inni leppene. Det gjorde mindre vondt å fylle på inni leppene og det var såvidt jeg kjente stikkene. Jeg tok 1ml og behandlingen tok vel 15-20 minutter så det var en rask og enkel behandling, og man så resultatet med en gang. Det ble utrolig fint og naturlig, og jeg er virkelig fornøyd. Vær obs på at det er hovent de første dagene og man får litt blåmerker på leppa. Hevelsen går ned etter 2-3 dager og da forsvinner blåmerkene.

Yvonne er en autorisert norsk sykepleier og hun har over 10 års erfaring fra spesialisthelsetjenesten på norske sykehus og fra kommunehelsetjenesten. Hun er i tillegg spesialutdannet og autorisert innen injeksjonsbehandlinger med hyaluronsyre, botox og medisinsk hudpleie for sykepleiere og leger ved Medics Direct i London. Hun er også medlem i Norsk Sykepleierforbund og alle klientene som mottar behandling hos henne er forsikret. Med andre ord så er man i veldig trygge hender hos Yvonne. Og skulle noe gå "galt" eller om du er misfornøyd tar du bare kontakt med henne så hjelper hun deg så godt hun kan.

Som skrevet over her tok jeg en filler som heter Teosyal Kiss. Teosyal er en 100% hyaluronsyre basert filler. Den er nedbrytbar, noe som vil si at den går bort etter 9-12 måneder. Hylauronsyren tilfører fasthet og fuktbalanse i leppene og man får en naturlig glans på leppene etter behandlig. Prisen på 1ml hos Yvonne er 2500 kr og det er mye billigere enn det er andre plasser. Så om du vil ta fillers i leppene og bor i Østfoldområdet vil jeg absolutt anbefale deg å gå til Yvonne. Her får du god service og et bra resultat for en god pris. Du finner facebooksiden hennes HER. Hun tilbyr også hjemmebehandlinger til de som ønsker det.

Under her er før og etterbilde. Som dere kan se er det naturlig og fint, men samtidig som det utgjør en stor forskjell.

Det perfekte frynseskjørtet

 • 20.08.2016, 15:08

Jeg har lett etter det perfekte frynseskjørtet i evigheter og når jeg var i byen med Oda for noen dager siden fant jeg endelig ett. Det er perfekt i lengden, perfekt snitt og er sykt fint. Fant det på h&m på salg til 75 kr, så der gjorde jeg meg et skikkelig kupp! Dette skjørtet er i mine øyne perfeksjon og jeg gleder meg til å ta det i bruk. 


 

Ukens filmtips: Good luck Chuck

 • 19.08.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: Good luck ChuckI Good luck Chuck møter vi Charlie "Chuck". På en fest i 1982 spiller Chuck og vennene et spill som heter 7 minutes in heaven, og Chuck nekter å kysse den gothiske jenta, Anisha. I sinne forhekser Anisha Chuck slik at hver single kvinne han har sex med vil slå opp med han og gifte seg med den neste mannen hun møter. Når Chuck har blitt voksen er han en suksessfull tannlege i 30-årene og har kontoret i samme bygning som hans beste venn, Stu, har sin plastiske kirurgiklinikk i. Chuck klarer ikke å fortelle kjæresten hans, Carol at han elsker henne og hun slår opp med han. Senere i Carols bryllup møter Chuck den vakre Cam. Cam er en attraktiv og veldig klumsette jente som med et uhell snubler og mister en del av tannen sin. Hun får Chuck til å fikse tannen på kontoret og han spør henne ut på date slik at hun skal slippe å betale for arbeidet. Chuck blir hektet på Cam, men er redd for at hun skal slå opp med han og gifte seg med den neste mannen hun møter..Traileren finner du nedenfor.

Jentekveld

 • 19.08.2016, 17:47

Gårsdagens antrekk 18.08.2016

 • 19.08.2016, 14:40Sko - Din sko // Bukse - Cubus // Topp - h&m // Hatt - h&m

Fin dag i byen

 • 18.08.2016, 21:42I dag sluttet jeg tidlig på skolen og da dro jeg rett hjem en liten tur før jeg dro ned igjen til byen for å møte Oda. Har ikke vært med henne siden russetiden, så det var virkelig på tide at vi begge hadde ledige timeplaner. Hun flytter om en uke og da var det hyggelig at vi kunne møtes før hun flytter. Vi gikk rundt på senteret og tittet litt i butikker før vi etterhvert gikk ut på bryggen for å nyte utsikten og selskapet av hverandre. Det var utrolig hyggelig å se henne igjen! Hva har du gjort i dag? 

Oppskrift: eplesmoothie

 • 18.08.2016, 16:53Back to school

 • 18.08.2016, 15:57

Swisj sa det og så var sommerferien over! Som dere sikkert skjønte startet jeg på skolen igjen i dag og det var forsåvidt helt greit. Blir godt å komme i rutiner igjen og ha noe å fylle opp dagene med. Det som er litt rart å tenke på er at jeg egentlig skulle vært ferdig på videregående nå, men ettersom at jeg droppet ut ifjor og gikk et år om igjen så er jeg da altså ikke det. Blir iallefall utrolig spennende å se hva tredje- og siste året på videregående har å tilby. Jeg er klar!

VIDEO - Kabelvåg vlog

 • 15.08.2016, 23:09

Når jeg var på ferie i Nord Norge tidligere denne måneden filmet jeg noen videosnutter som jeg nå har satt sammen til en liten video. Det er ikke den beste videoen og heller ikke den lengste, men den duger. Husk å sett på HD for best kvalitet!
 
Hahaha styggeste startbildet!!

Spørreundersøkelse

 • 15.08.2016, 16:18

Happy monday

 • 15.08.2016, 10:38

Hjemmelaget eplesmoothie, den nyeste utgaven av Det Nye og solskinn gjennom vinduet. Slik startet jeg dagen, veldig deilig! Jeg skal snart dra ned til byen en tur for et møte med en potensiell samarbeidspartner så det blir veldig spennende. Håper det går bra og at det blir et vellykket møte. Dere får ønske meg lykke til! Ha en fin mandag videre ♥3 drømmeantrekk

 • 13.08.2016, 20:57

Bildene som aldri kom på bloggen, del 2

 • 13.08.2016, 17:13

Ukens filmtips: Grown ups

 • 12.08.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: Grown ups

I Grown ups møter vi Lenny og kompisene hans, Rob, Marcus, Eric og Kurt. I 1978 vant fem 12 åringer en basketballturnering. 30 år senere møtes de igjen med familiene sine i begravelsen til dems gamle trener. Etter begravelsen drar alle familiene til en hytte der de brukte å være før i gamle dager. Men det er ikke som det var før. Alle har vokst opp, fått seg familier og et nytt liv siden sist. Rob har tre døtre han nesten aldri ser og er sammen med en mye eldre kvinne. Marcus er alene og drikker alt for ofte. Eric er overvektig og har ikke jobb, men har barn der konen fremdeles gir sønnen melk. Lenny er en suksessfull Hollywood agent som er gift med en designer, og sammen har de tre barn som utnytter det at foreldrene er rike. Mennene prøver alt de kan for å få barna til å innse at det faktisk er gøy å leke ute i skog og mark, og det byr på mange morsomme problemer.

Grown Ups movie image

Traileren finner du nedenfor.

Dagens antrekk 11.08.2016

 • 11.08.2016, 18:55Sko - Din sko // Kjole - Primark // 

En liten dose inspirasjon

 • 10.08.2016, 19:19

                                                                                                                                         Produktene er sponset av Caseapp.no

For noen uker siden blogget jeg om en nettside som heter Caseapp.no. Kort fortalt så selger de deksler og skins til mobil og pc. Alt fra iphone og macbook, til samsung og vanlig pc. Man kan velge om man vil lage sine egne designs eller så har de ferdiglagde designs man også kan bruke. For å se hvilke ulike designs dem har kan du trykke HER.

I samarbeid med Caseapp har jeg vært så heldig å få lage meg et deksel til mobilen min og et skin til pcen min. Jeg valgte å lage mitt eget design til både pc og mobil fordi jeg følte at jeg ville ha noe eget og personlig som ikke alle andre har. Utgangspunktet mitt var marmor ettersom at det er så fint og stilrent. Jeg brukte marmor som bakgrunn på begge produktene og la en inspirerende tekst oppå. Er utrolig fornøyd med produktene og jeg gleder meg til å vise de fram.- Pc skin til 15.6 pc - 

Som jeg skrev over her valgte jeg å ha en marmorbakgrunn. Jeg gikk inn på google og fant et fint marmorbilde som jeg likte, og deretter fant jeg en fin og inspirerende tekst. Jeg la bildet med teksten oppå marmorbildet og tilpasset det etter størrelse og mine ønsker om hvordan det skulle se ut. Det ble utrolig fint syns jeg iallefall! Skinnet er forresten et slags klistermerke som man klistrer på baksiden av pcen. Her er det viktig å være nøye slik at man unngår luftbobler. Det eneste jeg har å si på skinnet til pcen er at det er litt for "høyt" og litt for kort på sidene. Som dere kan se på bildene under på toppen av pcen er det litt ujevt, det er fordi jeg klippet til skinnet slik at det ikke ble noe klistermerke utenpå der det skulle være. (Det er ikke ujevnt når dere får det altså, husk at jeg klippet det til selv). Dere kan også se at det ikke dekker hele pcen slik jeg gjerne skulle ønsket det gjorde. Det var bittelitt lite slik at man ser litt av kanten på pcen, men det dekker godt ellers og da er det bra nok for meg. Pcen ble mye finere å se på og jeg blir ekstra inspirert til å blogge når pcen er fin og "velstelt". - Iphone 5s deksel - 

Når jeg skulle lage dekselet til mobilen min ville jeg ha et fint og stilrent deksel som var inspirerende å se på. Jeg gjorde samme prosessen som jeg gjorde med skinnet til pcen. Brukte et marmorbilde som bakgrunn og en inspirerende tekst oppå. Dekselet er hardt og har en matt og deilig overflate, og beskytter mobilen godt om jeg skulle være så uheldig å miste den i gulvet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet og syns at det passet iphonen min veldig fint. MINNER OM KONKURRANSEN JEG HAR DER DU KAN VINNE ET EGET DEKSEL. KOM TIL KONKURRANSEN HER!!!

Hjemme fra ferie

 • 10.08.2016, 18:10

Hei dere!

Nå er jeg hjemme igjen etter en ukes ferie i Nord Norge. Det var ganske godt å komme hjem, men også veldig trist å forlate alle vennene mine. Jeg hadde en utrolig fin ferie der jeg var mye ute med venner, men samtidig som jeg fikk slappet av og hvilt meg ordentlig. Det er noe med Nord Norge som gjør meg bra. Jeg vet ikke om det er naturen, menneskene eller bare den følelsen av å være på ferie, men jeg blir fylt opp med masse inspirasjon og glede, og føler meg rett og slett som en ny person hver gang jeg kommer hjem derfra. Det er virkelig en herlig følelse og jeg gleder meg masse til neste gang!

Fjelltur med en nydelig utsikt

 • 05.08.2016, 23:14

God fredagskveld!

I dag har jeg og Beate vært på fjelltur. Vi bestemte oss for å gå på et fjell i Svolvær som heter Tjeldbergtinden. Det er en relativt kort rute på kun 2,6 km, men den er fremdeles ganske tung og bratt å gå selv om ruten er kort. Vi brukte vel 1 time opp til fjellet, og når vi hadde kommet oss på toppen var vi 349 moh. Utsikten var helt utrolig. Når man så østover hadde man utsikt over Svolvær, og når man så vestover hadde man utsikt over Kabelvåg. I tillegg er man omringet av fjell og hav så langt øyet kan se. Det er rett og slett fantastisk! Ingenting kan måle seg med den følelsen man får av å stå på toppen av et fjell, nyte den friske luften og den vakre naturen. Nord Norge har virkelig alt man kan be om.Her hadde jeg og Beate akkurat kommet oss på toppen av Tjeldbergtinden. Svette og slitne møtte vi på et tysk ektepar som var så snille å tok noen bilder av oss. Viktig å bevare minnene, hehe. I bakgrunnen ser dere vakre Svolvær.  

Svolvær.

Kabelvåg.

Etter å ha tatt noen bilder gikk vi litt lengre ut på fjellet for å få en enda bedre utsikt og for å ta litt flere bilder.Ukens filmtips: Life as we know it

 • 05.08.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: Life as we know it


I Life as we know it møter vi Holly og Eric som har blitt lurt til å gå på blind date sammen av vennene dems, Peter og Allison. Etter at Peter og Allison blir drept i en bilulykke finner Holly og Eric ut at dem har blitt nevnt som forsørgere for Peter og Allisons datter, Sophie. De flytter inn i Peter og Allisons hus og prøver så godt dem kan å forsørge Sophie. Men å oppdra et barn var ikke i planene til verken Holly eller Eric og når de ikke engang kan fordra hverandre fører det til utfordringer. De krangler om hvem som skal få fri når og om hvem som skal gjøre hva. De ender etterhvert opp med å ha sex og får følelser for hverandre. Men senere får Eric et jobbtilbud i Atlanta. Holly innser at hun ikke kan oppdra Sophie alene og drar til flyplassen for å stoppe Eric.

PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION

Traileren finner du nedenfor.

Gårsdagen

 • 04.08.2016, 16:09

I går dro jeg, Iselin og Mari ut på byen og det ble en fin kveld. Vi ble kjent med masse nye folk, vi drakk god drikke og hadde det utrolig bra. En kveld jeg kommer til å huske lenge. Tror ikke jeg har ledd så mye på evigheter, så det var virkelig morsomt. Vi var hjemme i 04.00 tiden og da lagde vi litt mat før vi gikk å la oss. 

Ut på byen

 • 04.08.2016, 00:16

Dette blir bare et kjapt innlegg siden jeg, Iselin og Mari er på vei ut. Vi skal på et utested som heter Anker brygge. Jeg ser fram til en koselig kveld med de beste jentene i verden. Vi snakkes mer i morgen, ha en fin kveld!

Svar på spørsmålsrunden

 • 03.08.2016, 14:37

Hvor liker du best å kjøpe klær?

- Jeg liker best å kjøpe klær på Bikbok, men liker også H&M og Gina tricot.

Favorittantrekket ditt?

- Hmm.. Jeg har ikke et favorittantrekk sånn sett, men bukse, en fin topp og høye hæler er antrekk som ofte er en favoritt hos meg.

Kan du sette sammen drømmeantrekket og legge til linker hvor man får kjøpt det?

- Ja, det kan jeg få til. Kan lage et eget innlegg med forskjellige antrekk og linker.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

- Om 5 år er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet som journalist, har en fast og godt betalt jobb, og er forlovet eller gift med drømmemannen. Jeg bor i et stort og fint hus og er veldig lykkelig. 

Hva er favorittmaten din?

- Bakt potet med ost og skinke, kjøttboller i brunsaus eller taco.

Hvem er din beste venninne?

- Ehm.. Jeg har venninner, men vil egentlig ikke si at jeg har en bestevenninne. 

Hvorfor flyttet du til Halden?

- Jeg flyttet hit fordi mamma fikk seg kjæreste her.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

- Trene, være med venner, shoppe og blogge.Går du på en sport?

- Nei, men jeg gjorde det før.

Hva slags sminkeprodukter anbefaler du?

- Produktene fra MAC og NYX er jeg veldig fornøyd med. Elsker spesielt leppestiftene fra MAC!

Så du på EM i fotball?

- Jeg så vel en eller to kamper, men det var fordi jeg var med venninner som ville se det. Hadde jeg ikke vært med de hadde jeg aldri sett på det. Er jo dødskjedelig, hahaha.

Favoritt feriested?

- Jeg har ikke vært så mye utenlands så det må vel bli Spania.

Guiltypleasure?

- Oresjokolade og iskaffe, mmm.

3 funfacts om deg selv?

- 1. Jeg liker ketchup, men ikke tomat. 2. Jeg er utrolig redd for edderkopper. 3. Jeg har kun vært i syden én gang.

Hvis du hadde vunnet 10 millioner, hva ville du brukt de på?

- Jeg ville først og fremst kjøp meg en bil. Deretter ville jeg kjøpt mamma og stefaren mine en bil og et hus. Så ville jeg spandert en ferietur på hele familien der jeg blant annet hadde brukt litt penger på shopping. Etter dette ville jeg spart resten av pengene til bolig til meg selv i framtiden.

Hvordan er du som person?

- Jeg vil si at jeg er en veldig omsorgsfull person med et stort hjerte for andre mennesker. Jeg stiller opp når det trengs (så sant jeg har muligheten til det) og kan stoles på. Din drømmedestinasjon?

- Roma. Definitivt Roma.

Drømmeyrke?

- Journalist.

Favorittdessert?

- Varm brownie med vaniljeiskrem.

Favorittklesplagget ditt?

- Hmm, denne var vanskelig! Det må vel bli en grå kjole jeg har.

Hva er favorittferien du har vært på?

- Spania sommeren 2015.

Leser du noen blogger fast?

- Ja, jeg leser Caroline Berg Eriksen, Eirin Kristiansen, Andrea Badendyck, Erica Kvam og Voe. 

Hvor henter du inspirasjon til blogginnlegg?

- Enten fra andre bloggere eller så kommer jeg opp med ideér til innlegg selv.

Hva liker du best med å blogge?

- Det jeg liker best med å blogge er definitivt alle tilbakemeldingene jeg får. Ingenting slår den gode følelsen av å få tilbakemeldinger på innlegg eller videoer man lager. En annen ting jeg liker med å blogge er at jeg har en platform der jeg kan dele tanker og meninger.

Beskriv deg selv med 3 ord.

- Snill, omtenksom og morsom. 

Dagens antrekk 02.08.2016

 • 02.08.2016, 23:13Sko - Skopunkten // Skjørt - h&m // Topp - Gina tricot // Veske - Primark // Jakke - Shein

Touchdown Lofoten

 • 02.08.2016, 22:29

Hallo!

Etter en lang dag med reising kom jeg meg trygt fram til Lofoten i går kveld. Det var utrolig godt å komme tilbake hit til alle vennene mine og den flotte naturen. Jeg endte opp med å overnatte hos Mari og det var så godt å se henne igjen. 

Da vi stod opp i dag spiste vi frokost også kom Iselin innom en tur. Vi dro for å se på hurtigruten og gud for en vakker utsikt vi hadde. Nord Norge er virkelig et av de mest praktfulle stedene jeg vet om. Når vi hadde vært på hurtigruten en stund dro vi på en resturant og spiste pizza. Etter vi hadde spist dro vi tilbake til Mari og her sitter vi nå og slapper av og ser på tv. Alt i alt en veldig fin dag. Gleder meg til resten av ferien her. Konkurranse: vinn et deksel AVSLUTTET

 • 01.08.2016, 15:00

Nå drar jeg på ferie

 • 01.08.2016, 10:17Nå sitter jeg på en café på Gardemoen og skal snart reise på ferie opp til Nord Norge. Har vært hjemme i Halden hele ferien, så det skal bli godt å komme seg bort litt. Få møtt gamle venner og få sett litt andre omgivelser. Flyet mitt går fra Gardemoen kl. 13.20 og jeg lander på Evenes flyplass kl.15.00. Også er det noen timer med kjøring for å komme fram til Lofoten, så jeg regner med at jeg er framme i 18-19 tiden. Med andre ord, jeg har en lang dag med reising foran meg. Det er ganske slitsomt å reise så langt, spesielt når man reiser alene, men det blir verdt det tilslutt da <3

Og forresten! Følg med på bloggen litt senere i dag, det kommer nemlig en konkurranse!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign