hits

- September outfits -

 • 29.09.2014, 20:39

03.09.2014

06.09.201411.09.201414.09.201420.09.2014

28.09.2014 


- Hvilket likte du best?

Black and white selfie

 • 29.09.2014, 18:48

Gårsdagens antrekk 28.09.2014

 • 28.09.2014, 16:24Sko - Nelly // Knestrømper - h&m // Skjørt - Bik Bok // Skjorte - Carlings

Cafèdate

 • 28.09.2014, 14:21

Hei!

Nå har vi endelig fått høstferie (lol vi fikk det på fredag) og det er så deilig! Hadde egentlig ingen planer i ferien, men jeg endte opp med å spontanbestille billetter opp til Nord Norge, retter sagt Bodø og Kabelvåg. Gleder meg kjempemye til å møte venninnene mine igjen selv om jeg så de sist i August, men tiden går jo så fort!! Skal dra allerede nå på tirsdag, så det er jo bare 2 dager til, wiii.

Uansett!I går var jeg og Pernille på Wayne's Coffee for å ha en hyggelig cafèdate! Jeg bestilte det vanlige (stor frappe mocca) mens Pernille bestilte Caffe lattè. Etter ett lite cafèbesøk dro vi til meg for å spise taco og se på Skal vi danse! Alt i alt, en veldig fin dag :-)

- Hva bruker du å drikke når du er ute på cafè?

Bursdagsfesten

 • 21.09.2014, 22:03

Gårsdagens antrekk 20.09.2014

 • 21.09.2014, 17:38

Hei dere!

I går fikk jeg endelig feiret bursdagen min, 10 dager etter selve dagen! Det var veldig koselig. Jeg og Ulrikke var i Sverige på fredag for å handle inn godteri, brus og bursdagsting. Det ble rosa prinsessetema, hihi. Hvorfor være voksen når man kan være litt barnslig? Er ingen regel på at det bare er småbarn som kan ha rosa prinsessetema, så derfor kjørte jeg på!

Gårsdagens antrekk kommer her, også tror jeg det kommer bilder fra kvelden litt senere :-)Nye vipper

 • 17.09.2014, 16:23

                                                                                                                                                    // Behandlingen er delvis sponset

Hei!

I går fikk jeg vippeextentions for første gang og jeg elsker det! Dro hjem til en jente som heter Martine som legger vippeextentions. Hun er faktisk bare 1 år eldre enn meg, men hun har tatt vippeextentions-kurs og hun er kjempeflink! Det tok omtrent 2,5 timer å ta det, men det var definitivt verdt det når resultatet ble så bra. Jeg trodde egentlig at det skulle gjøre vondt å ta det, men jeg kjente så vidt noe! Vi hadde på radio i bakrund og jeg tror jeg sovnet et par ganger haha.

Det var veldig deilig å våkne opp i dag å se sminket ut uten å egentlig ha gjort noe. Har som sagt aldri hatt vippeextentions før og dermed er dette veldig uvant for meg. Jeg er så vant med å gnu meg i øynene hele tiden, men nå kan jeg ikke gjøre det lengre så jeg må være forsiktig. Tror heldigvis ikke at det skal være noe problem!

Jeg tok 10, 12 og 14 mm på øyenvippene. Valgte selv å ha de såpass lange siden jeg syns det er finest. Er ikke så stor fan av at vippeextentions skal se "naturlig" ut, synes det er mye finere når det ser mye ut.

Før

Etter

Om det er noen i Halden som har lyst å ta vippeextentions vil jeg absolutt anbefale Martine. Det koster 900 kr for nytt sett og 300 kr for påfyll, noe som er ekstremt billig i forhold til andre plasser. Dere kan bare nevne at dere så dette på bloggen min eller at dere leste om henne her. Ring eller send melding til Martine på tlf nr: 954 85 088. På instagram: @fornyelse_as

 

Skogsturen fra helvette

 • 16.09.2014, 13:39

Hei dere! Nå er jeg så sliten at jeg så vidt klarer å konsentrere meg om å skrive dette innlegget. Vi har nemlig vært på skogstur med skolen i dag, men for min del var det et rent helvette. Unnskyld språkbruken.

Vi skulle møte opp 9 på en plass som heter Venås. Jeg og en kompis møttes kl 8 for å gå sammen, så ender det opp med at vi mister hverandre og jeg går nesten 4 timer ALENE i skogen. Jeg visste ikke hvor gruppa mi var, eller hvor jeg var og det var heller ingen folk rundt meg.. I tillegg til dette hadde jeg kun 1% strøm på mobilen slik at jeg fikk ringt kompisen min sånn at han kom å møtte meg. Vi finner gruppa og får beskjed om at vi er ferdige for dagen å skal gå hjem igjen. Da ble jeg så irritert. Har gått alene lenge også når jeg først kommer fram er vi ferdige.. Haha, en stykk sur og sliten Becca.

Ja, det var det egentlig. Er heldigvis hjemme nå og ligger å slapper av. Senere i dag skal jeg ut med Marielle å bade, før jeg senere i kveld skal ta vippeextentions. Gleder meg!

New shoes

 • 15.09.2014, 19:48

- Nothing is like a new pair of shoes -

Dagens antrekk 14.09.2014

 • 14.09.2014, 21:38

 Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Carlings // Topp - Cubus // Jakke - Bruktbutikken

Curly

 • 14.09.2014, 17:22

Hei og god søndag ♥

Nå sitter jeg å nyter en kopp kaffe mens jeg hører på musikk i bakrunnen, herlig! I dag har jeg faktisk krøllet håret mitt, noe jeg egentlig aldri gjør. Fikk en krøllstav for en stund tilbake siden, men dette er faktisk 2. gangen jeg har brukt den. Kommer ett innlegg om den i løpet av uken.

Ellers har jeg ingen store planer i dag utenom å gjøre litt husarbeid, jobbe litt med ukens blogginnlegg og møte Amanda. Tenker at jeg avslutter dagen med ansiktsmaske og stearinlys slik at jeg er klar for en ny uke med nye utfordringer. Ha en fin søndag :-)

- Hva skal du denne søndagen?

Hvordan bli toppblogger

 • 13.09.2014, 21:00

For å bli toppblogger, er det to ting som er et MUST! Du må ha restylane og du må ha silikon. Du kan gjerne ha tatt flere operasjoner, jo flere jo bedre! Du kan ikke ta bilder til et innlegg uten å ha duckface, puppene pressa langt opp i trynet og gjerne en eller ti acneposer i bakrunnen.

Og du kan ikke legge ut noen dårlige innlegg, du må du fremstille deg og livet ditt så perfekt som overhodet mulig.. Du har ingen kviser, du har ingen uvenner og du er helt perfekt, ihvertfall med den heftige rompa, som du gjerne presser ut på bilder for at den skal se enda større ut, enn det den egentlig ikke er.. Du spiser som regel sushi hver dag, men om du ikke gjør det, så finner vi deg sikkert på Fridays eller Vapiano der du sitter med speilrefleksen å knisper bilder for harde livet. Kvalitet på bildene bryr du deg ikke om, så lenge du har et bilde til de "fantastiske" leserne dine, som du setter så ekstremt stor pris på. Fordi de er jo trossalt grunnen til at du kan bade deg i sushi og designervesker.

Du har mange sponsorer, som gjerne sponser deg med vippeextentions og gelenegler. Fordi du synes jo at det er så godt å kunne våkne opp uten å måtte ta på deg maskara. Vippeextentions er jo virkelig tingen! Om du ikke blir sponset med vippeextentions og gelenegler, blir du gjerne sponset med smilelab og produkter fra coverbrands. Du skriver gjentatte ganger på bloggen at du egentlig var for sliten til å blogge den og den dagen, men at du måtte for å holde sponsoravtalene dine. Virkelig viktig å gjøre leserne dine oppmerksomme på at du har sponsoravtaler!!! For, hvem toppblogger har vel ikke det?

Når du føler deg sliten og lei, så må du absolutt informere leserne dine om dette! Du skriver et laaangt innlegg om hvor hardt livet ditt er og hvordan du skal klare deg videre. Du legger gjerne til at livet ditt ikke er like perfekt som leserne dine tror og at du også er et normalt menneske. På slutten av innlegget skriver du at du ikke skrev innlegget for å få oppmerksomhet, men at du skrev det fordi du ville ha en plass å dele det. Men uansett hvor "hardt" det var for deg å skrive dette innlegget, skriver du også gjerne at vi må dele det videre for å hjelpe folk i samme situasjon som deg. Dagen etterpå, når du har fått et par tusen lesere til, så er livet ditt plutselig helt perfekt igjen og du er ikke lei deg lenger, alt takket være de fantastiske leserne dine som får deg til å tenke andre tanker.

Du legger aldri ut et bilde uredigert, og du bruker gjerne 4-5 timer på å redigere bildene. Som regel ender det opp med at du retusjerer hele trynet ditt så mye at man såvidt kan se øynene dine. Fordi, kviser har du ikke og urenheter har du ikke. Huden din er jo så perfekt, og det må jo du prøve å overtale hele Norge om. Fordi, alle innbyggerne i Norge bryr seg virkelig mye om du har en kvise eller to.

Til slutt må du ikke glemme å informere leserne dine over hvor fantastiske de er mot deg. Du hadde jo aldri vært på topplisten hvis det ikke var for dem!!!

 

 

 

 

Dette er overhodet ikke en diss mot folk som tar operasjoner, restylane eller vippeextentions. Skal selv ta vippeextentions på tirsdag så jeg har ingenting i mot det. Hele innlegget er skrevet på en ironisk måte og var ment som et humorinnlegg.

Nye produkter fra bangerhead

 • 12.09.2014, 17:00

                                                                                                                          // Produktene er sponset av bangerhead.no

Her om dagen mottok jeg en pakke fra bangerhead.no med 6 flotte produkter som jeg skal omtale lengre ned i innlegget. Først litt informasjon om bangerhead! Bangerhead er en nettside som selger sminke, sminkekoster, hårpleie, stylingverktøy til hår, pleie til ansikt og kropp, duftlys og mye mer! Pakken kommer etter max 2 dager, prisen er rimelig og kundeservicen er helt perfekt. Har virkelig ikke ingenting å klage på, så det sier vel seg selv at jeg som vanlig er SUPERFORNØYD!

Dere får 15 % rabatt på ALLE ordinære varer ved å oppgi koden becca15. Koden varer fra i dag og til 23. september!
 

- Hårkur fra Redken -

Wow, må jeg si! For en fantastisk hårkur. Jeg har lenge sverget til hårkuren fra Orofluido, men nå er jeg nesten overbevist over at Redken sin er hakket bedre. Denne gjør håret silkemykt, glansfult og håret kjennes mindre slitt! Jeg merket stor forskjell på hvor tørt håret mitt var før behandlingen, i forhold til nå. Hårkuren passer best til de med slitt og skadet hår.

Kjøpes HER

- Primer fra Murad -

Denne primeren er virkelig perfekt. Den har en lett konsistens som ikke kjennes på huden. Ble litt overasket første gang jeg skulle prøve den og det var en brun "krem" som kom ut. Trodde først jeg hadde fått en foundation ved en feil, men det viste seg at det er slik primeren er. Men slapp av, det brune er gjennomsiktig!

Kjøpes HER

 - Pudderkost fra Real Techniques -

Denne kosten er stor og myk, perfekt til å legge pudder med. Elsker den! Kjøpes HER

- Øyeskyggepalett fra Too Faced -

I dette øyeskyggepalettet er det 15 fine farger som passer til alle. Det medfølger en liten øyeskyggeprimer og en eyeliner!

Kjøpes HER

- Lipbalm fra Burt's Bees -

Dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg er totalt avhengig å ha noe på leppa mi til en hver tid. Derfor passet denne lipbalmen perfekt for meg! Ikke bare lukter den godt, men den gir leppene en fantastisk fuktighet og "glød".

Kjøpes HER

- Leppestift fra NYX -  

Denne leppestiften har en utrolig fin rosafarge! Den lukter veldig godt og er enkel å påføre. En stor favoritt hos meg.

Kjøpes HER

 

- Har du prøvd noen av disse produktene før?

Dagens antrekk 11.09.2014

 • 11.09.2014, 21:35

Tusen takk for alle gratulasjoner i går ♥

Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Carlings // Topp - H&M // Hatt - H&M

IT'S MY BIRTHDAY

 • 10.09.2014, 17:51

I dag har jeg bursdag, endelig 17 år! Wohoo

Her heart

 • 09.09.2014, 18:13

"Her heart was a secret garden and the walls were very high."

// Bilde tatt av meg

En dose planlegging

 • 08.09.2014, 00:54

God kveld!

Nå sitter jeg i morgenkåpen min, nydusjet i senga med notatboken på fanget og planlegger uken som kommer. Det er så mye lettere å holde orden på skole, avtaler, trening, blogg, osv når man skriver det ned! Bare forsiden på notatboken gir meg inspirasjon til å planlegge og det er jo bare herlig!

- For my brilliant ideas -

 

Spørsmålsrunde

 • 07.09.2014, 19:03

Kjører en spørsmålsrunde ettersom at det er så lenge siden sist! Spør i vei, svarer på video i løpet av neste uke :-)

VIDEO - Kabelvåg sommeren 2014

 • 07.09.2014, 15:38

Endelig har jeg hatt tid og mulighet for å redigere Kabelvåg videoen jeg har snakket om! Skulle egentlig redigere den for en måned siden, men har ikke hatt pc.. Men nå er den i alle fall her! Syns videoen ble bra og den viser litt av vakre Nord Norge. Savner å bo der oppe hvor man har fjell rett utenfor vinduet og en fantastisk utsikt hvor enn man går. Hehe!

Dagens antrekk 06.09.2014

 • 06.09.2014, 20:56

Skjørt - Bik bok // Bustier - H&M //

God morgen

 • 06.09.2014, 13:35

- Våknet opp med denne søte pusen i senga mi i dag som lå der og malte så søtt, herlige øyeblikk ♥ -

Orange is the new black

 • 03.09.2014, 20:46Sandaler - Eurosko // Jumsuit - Nelly

Sminkevideo

 • 02.09.2014, 17:41

Nå har jeg vært flink å laget sminkevideo for første gang! Jeg føler meg overhodet ikke komfortabel når jeg ser meg selv på video, men hva gjør man ikke for leserne sine? Sånn som jeg sminker meg i videoen går jeg til vanlig (med mindre jeg har dårlig tid, da dropper jeg øyeskygge og eyeliner). Noen syns kanskje det er litt mye sminke til hverdags, men det er sånn jeg liker det.

Jeg spilte inn sminkevideoen mens jeg hadde en 3 timers pause fra skolen, så derfor er jeg veldig "stressa" på videoen. Eyelineren ble alt for tykk i forhold til sånn jeg bruker å lage den, men det får gå. Ble også litt for mye solpudder på kinnbena, men som sagt var jeg veldig stressa. Får også beklage for at videoen har litt dårlig kvalitet på noen deler av den.

Håper dere liker videoen!

Hello september

 • 01.09.2014, 23:15

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign