hits

Funfacts om Becca

  • 23.09.2015, 22:37

Hei! Jeg har fått noen av mine nærmeste venninner til å skrive noen funfacts om meg slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg! Syns selv det var morsomt å lese hva dem skrev, så håper at dere også synes det. Enjoy :-)

 

* Becca elsker melk, og det første hun gjør når hun kommer til meg er å gå rett til kjøleskapet og hente seg melk. Moren hennes kjøper ofte 2-3 melkekartonger hver gang hun er på butikken nettopp fordi Becca drikker så mye melk.

 
* Om hun har en dårlig dag og du sier noe positivt til henne, blir hun veldig glad og er glad resten av dagen.

 

* Becca snakker absolutt HELE tiden, hun holder aldri kjeft (ikke negativt). Jeg syns det er hyggelig at hun snakker fordi jeg elsker å lytte på hva hun har å si.


* Når hun får noe uforventet som en gave eller noe lignende blir hun veldig glad for det.


* Når hun er interessert i en gutt er det virkelig ingen andre, bare han.

 

* Becca er veldig flink til å overtale. Hun kunne sikkert overtalt meg med på en spontantur til Nord-Korea om hun hadde vært overbevisendes nok.

 

* Becca er veldig overtroisk.


* Hver gang man sier noe til Becca som hun egentlig ikke bryr seg om sier hun "mm" eller "ahaaa"


* Når hun først lager avtaler med noen, så bryter hun dem aldri.

* Når Becca tror at noen pønsker ut noe, som f.eks en overaskelse til henne så gjør hun ganske mye for å finne ut hva det er før det faktisk skjer.

 White body

  • 22.09.2015, 17:27

Familiebursdag

  • 13.09.2015, 22:18

Hallo.

Idag har jeg feiret bursdagen min sammen med familien! Vi serverte masse kaker, brus og godteri, og hadde det koselig i mange timer. Jeg fikk penger og en flaske hvitvin (tror jeg det er iallefall??). Hadde kun ønsket meg penger slik at jeg kan bruke de på å betale ned på billappen. Det skal bli godt å få det ut av tankene i alle fall, hihi. Hvitvinsflaska skal spare til jeg feirer bursdagen min med jentene om noen uker.

 

Fantastisk dag

  • 11.09.2015, 16:46

Hei dere! Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på den store dagen min igår. Jeg hadde en fantastisk fin dag, og i tillegg til at jeg tok min første tatovering! Tatoveringen er bursdagen til mamma på romertall til de som måtte lure på det :-) Fikk noen fine gaver igår og hadde en hyggelig, liten feiring ute på resturant med familien min. Den ordentlige familiebursdagen skal jeg feire på søndag, så det gleder jeg meg til. Har ikke så mye mer å si enn det, så slenger ut noen mobilbilder jeg tok i går.

 Denne søte lappen lå i skapet mitt når jeg kom på skolen. Har jeg verdens beste venner eller hva?

 

 

It's my birthday

  • 10.09.2015, 10:26

I dag har jeg bursdag og jeg fyller 18.år. Har gledet meg til denne dagen sååå lenge og nå er den endelig her!! Det er faktisk sykt å tenke på at jeg er myndig nå, og at jeg kan gjøre det jeg vil uten å spørre mamma om lov først, heheh.


Etter skolen i dag skal jeg ta min første tatovering, og etter det skal jeg, bestevenninnen min og hele familien min ut å spise på favorittresturanten min i Fredrikstad! Bestemor og søskenbarnet mitt kom nemlig ned hit til Halden på en liten ferie siden jeg fyller 18. år og da er det ekstra koselig å dra ut å spise sammen. Feiringen med jentene blir om noen uker tenker jeg.  

Ønsker alle mine lesere en fantastisk dag videre!! <3

Svar på spørsmålsrunden

  • 07.09.2015, 11:03

Drømmereisemål?

- Lett, Roma!


Hvilke blogger leser du?


- Speiltvillingene, Andrea Badendyck, Tuvaw, Auroramohn, L0ve, Eirin Kristiansen og Fotballfrue.


Hva liker du best med din egen blogg?

Det jeg liker best med min egen blogg er at jeg er ærlig og åpen til leserne mine.

Hva liker du minst med din egen blogg?
Hm...


Favorittmaskara?


Loreal telescopic (?) i svart og gull!


Hvordan går det med deg nå i forhold til skolestart og generelt ting du har hatt det vanskelig med?


Så hyggelig at du spør! :-) Skolestart har gått overaskende bra faktisk, noe jeg ikke så for meg. Jeg føler meg mye mer sikker nå på skolen og føler at jeg får til så mye mer i hvert fag! Angående ting jeg har hatt det vanskelig med så blir jeg bedre og bedre for hver dag som går, men er fremdeles ikke helt frisk. Men jeg prøver så godt jeg kan, og går også til psykolog noe som hjelper veldig.


Hvor er du om 10 år?


Om 10 år er jeg forhåpentligvis gift, jobber i et moteblad og lykkelig.


Hvilken leppestift er dette?

Det er "yash" fra Mac.

 
Hvor henter du inspirasjon?

Henter inspirasjon av folk jeg ser på gaten, motemagasiner, weheartit, osv. 

 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign