hits

IT'S MY BIRTHDAY

  • 10.09.2016, 19:11

Heisann <3

I dag har jeg bursdag og fyller hele 19 år!!! Nå har jeg ett år igjen av tenårene og neste år er jeg i 20-årene, det er helt sykt å tenke på. Kjennes ut som at jeg var 10 år i går, men jeg er altså 19 år. Wow, tiden flyr avgårde. Iallefall! I kveld skal jeg og Julie dra ut å spise på resturant og etter det skal vi dra å bowle, så med andre ord blir det en rolig bursdag. Skal ha en større feiring om noen uker, men man må jo ha en liten feiring på selve dagen også.

Spørsmålsrunde om fillers

  • 09.09.2016, 15:01

Nå er det allerede godt over tre uker siden jeg tok fillers i leppene og helt ærlig, jeg har aldri hatt bedre selvtillitt enn nå. Å få bedre selvtillitt ved hjelp av fillers er kanskje litt overfladisk, men om det hjelper på selvtillitten er jo det bare positivt! Jeg har fått litt spørsmål om fillers, hva det er og hva det gjør, osv, og tenkte at jeg kan ha en liten spørsmålsrunde om fillers. Er det noe angående fillers dere lurer på er det bare å spørre så skal jeg svare på video om en ukes tid.

Ukens filmtips: Monster in Law

  • 02.09.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: Monster in Law

I Monster in Law møter vi Charlie som går turer med hunder og liker å tegne. En dag går hun tur med hundene og setter seg ned for å lese horoskopet sitt. I horoskopet står det at drømmemannen hennes står rett foran henne. Hun titter opp fra horoskopet og der står den kjekke, veltrente doktoren Kevin. Hun blir fortalt at han er homofil og vil ikke ha noe med han å gjøre. Men Kevin spør henne med ut på date og Charlie bestemmer seg for å gi det et forsøk. De finner tonen og Charlie innser raskt at hun og Kevin er ment for hverandre. Ting går helt fint fram til Kevin introduserer Charlie for moren hans, Viola. Kevin frir til Charlie mens dem er på besøk hos Viola og dette er noe Viola ikke liker. Hun mener at Charlie ikke er bra for sønnen og prøver alt hun kan for å ødelegge forholdet dems. Viola later som at hun er syk og på kanten av et nervesammenbrudd slik at hun får flytte hjem til Charlie og Kevin, og gjør livet surt for Charlie uten at Kevin vet om dette. Charlie skjønner etterhvert hva Viola driver med og tar tilbake med samme mynt. Dette fører til at de begge ender opp med å hate hverandre, selv på bryllupsdagen til Charlie og Kevin. Men etter mye om og men tilgir de hverandre og Viola godtar endelig Charlie.

Traileren finner du nedenfor.

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign