hits

Grønne gelenegler med glitter

  • 29.09.2017, 22:01

                                                                                                                                                                                  Behandlingen er sponset

Som jeg skrev tidligere i dag er jeg i Oslo, og etter noen timer i byen med mamma istad tok jeg t-banen til Majorstuen for å møte Frida som skulle legge nye gelenegler på meg. Jeg var hos henne sist gang jeg var i Oslo, men det er godt over 3 uker siden og neglene mine hadde begynt å få skikkelig ettervekst. Og det er jo ikke pent! Forrige gang hadde jeg gelenegler med faded fransk, men denne gangen ville jeg ha grønne stilettonegler med litt glitter. Alltid morsomt med forandringer. Bare se så fint resultatet ble!! Jeg er superfornøyd :-) Frida kan virkelig kunsten ved å legge negler, det er sikkert og visst!

Her ser dere den lille søte arbeidsplassen der Frida lager magiske negler. Det er utrolig hyggelig å sitte her og skravle mens man får neglene sine fikset. Også føler man seg automatisk så mye finere når man har fått jålet seg opp litt.  

Om du bor i Oslo og har lyst på nye negler kan du kontakte Frida på facebook HER eller på telefon: 401 00 138. Hun holder til i lokalet til Dead Ends. Adressen er: Kirkeveien 60 på Majorstuen i Oslo. Hun tar 800 kr for et nytt sett med gelenegler, og det er mye billigere enn andre plasser. Så om du vil ha fine negler med god kvalitet til en rimelig pris så er Frida den rette for deg!

OSLO

  • 29.09.2017, 14:56

Gjett hvor jeg befinner meg akkurat nå? Hint: Et sted jeg var for 3 uker siden. Hehe, jeg er altså i Oslo! Jeg dro hit tidligere i dag for å møte mamma. Mamma har nemlig vært på en liten husmorferie hos en venninne av seg i Oslo de siste dagene og skal reise hjem i morgen. Så da ble vi enige om at jeg kunne komme inn til Oslo og være med dem, så kunne vi reise hjem sammen i morgen. Allerede klokken 10.05 i dag tidlig satt jeg på toget inn til Oslo. Litt vel tidlig for min del, men når man skal reise må man opp tidlig. Jeg var framme i Oslo rett før klokken 12 og har vært her siden da.

Akkurat nå sitter vi hjemme hos venninnen til mamma på St. Hanshaugen og skal snart ta bussen ned til byen. Jeg skal videre til Majorstuen for å få fikset neglene mine, så blir mamma og venninnen værende igjen i sentrum for å vente på meg. Så når jeg er ferdig blir det shopping!! Herlig, herlig. Men nå må jeg gå, vi snakkes etterpå. Ha en fin fredag!

Nye produkter fra Lyko

  • 27.09.2017, 20:45

                                                                                                                                                              Produktene er sponset av Lyko.no

Heii <3 

Jeg har vært så heldig at jeg nok en gang fått et samarbeid med Lyko.no og har i den anledning fått velge meg ut noen produkter som jeg skal få teste ut! Alle produktene jeg har valgt er cruelty free, så om du ser noe du liker og har lyst til å kjøpe det så kan du gjøre det med god samvittighet. Jeg har ikke fått prøvd noen av produktene enda, men så fort jeg har gjort det skal jeg komme tilbake med tilbakemeldinger på hva jeg synes om de. Men nå, litt om Lyko:

Lyko.no er en nettside som selger sminke, hudprodukter, hårprodukter, parfymer og mye mer. De har mange store merker, blant annet Anastasia Beverly Hills, The Balm og Real Techniques. Lyko er mye billigere enn andre nettsider, og de kjører ofte tilbud og kampanjer. De har superrask levering og det er gratis frakt ved kjøp over 300 kr. Kundeservicen er upåklagelig! Lurer du på noe er det bare å sende mail til dem, så får du svar fort. Vel, det var alt om Lyko. Om du vil se hvilke produkter jeg har valgt meg ut så er det bare å lese seg videre :-) Husk å lese slutten av innlegget, der ligger det en rabattkode!

Hårføner fra Bosch HER


Øyenskyggepalett fra The Balm HER
 

Maskara fra The Balm HER


Maskara fra Isadora HER


Mineral pudderfoundation fra Isadora HER

 

Leppomade fra Burt's Bees HER

 

Sminkekoster fra Real Techniques HER

Ved bruk av koden:  15altrf   får du 15% rabatt på alle produkter hos Lyko.no. Koden fungerer også på produkter som allerede er på salg :-) Men vær rask, koden går ut førstkommende søndag, 1. oktober!

The fluffy jacket

  • 21.09.2017, 15:08

Jeg har vært på utkikk etter en stor og fluffy fuskepelsjakke i evigheter og nå har jeg endelig funnet den perfekte. Det var ved en tilfeldighet at jeg tittet innom en H&M butikk når jeg var i Oslo for noen uker siden. Og der fant jeg den! Den lyste opp når jeg kom inn i butikken så da visste jeg med en gang at jeg måtte ha den. Den kostet egentlig 599kr, men av en eller annen grunn fikk jeg den for 499kr. Så det var gøy! Jakken er god og varm, og blir perfekt nå som høsten har meldt sin ankomst. 

Pics from instagram #3

  • 20.09.2017, 22:53

Her har dere et lite utvalg av mine siste bilder på instagram. Dere må gjerne kommentere brukeren deres i kommentarfeltet sånn at jeg får tatt en titt innom og sett på profilen deres. Min instagram er beccalexandra :-) Følg meg gjerne!

Gelenegler

  • 11.09.2017, 19:30

                                                                                                                                                                             Behandlingen er sponset

Når jeg var i Oslo nå i helgen fikk jeg endelig muligheten til å møte Frida. Jeg og Frida har fulgt hverandres blogger nå i flere år, men vi har aldri hatt muligheten til å møtes. Før nå! Siden jeg skulle til Oslo og hadde litt tid til overs ble vi enige om og møtes. Frida driver nemlig med gelenegler, så da avtalte vi et lite samarbeid. Hun skulle gi meg gelenegler og jeg skulle reklamere/markedsføre for det og hennes bedrift. Ganske god deal må jeg si! 

Slik så neglene mine ut før behandlingen:

Slik så de ut etter behandlingen:

Jeg valgte et enkelt design som kalles "faded french". Det passer til absolutt alt, og er veldig stiltfult og elegant. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet og kan trygt og ærlig anbefale Frida til alle som vil ha gelenegler og som bor i Oslo området. Du finner henne på facebook og instagram under navnet Fridanails og Frida Enger. Og bloggen hennes finner du HER. Hun holder til på Majorstuen og jobber på salongen Dead Ends, som også er en frisørsalong. På kontoen Fridanails finner du et stort utvalg av bilder der du kan se negler Frida har laget. Hun har uten tvil et stort talent og jeg følte meg veldig heldig som fikk neglene mine fikset av henne. Om du også vil få neglene dine fikset kan du ta kontakt med henne via facebook HER eller telefon: 401 00 138

20 år og langweekend i Oslo

  • 10.09.2017, 20:26

Heii <3

I dag har jeg bursdag og fyller hele 20 år!! Det er så gøy. I anledning bursdagen min har jeg hatt en langweekend i Oslo hos min gode venninne, Iselin. Hun har nettopp flyttet til Oslo fra Nord Norge og siden det ikke er så langt unna Halden, så ble vi enige om at jeg kunne komme til henne i Oslo og feire bursdagen min der. Jeg kom altså dit på torsdag og var der helt til i dag. Og herregud så gøy vi har hatt det! Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på evigheter! På torsdag når jeg kom fram dro vi først hjem til Iselin sånn at jeg fikk satt fra meg bagasjen, så dro vi inn til byen for en liten shoppingrunde. Fikk kjøpt meg masse småting som jeg trengte, også kjøpte jeg en nyydelig fuskepelsjakke fra h&m. Så den med en gang jeg kom inn i butikken og da visste jeg med en gang at jeg måtte ha den. God og varm var den også, så den blir nok brukt mye utover høsten.

På fredag var Iselin på skolen til klokken 16, så da var jeg alene noen timer, men det gikk helt fint. Når hun var ferdig på skolen møtte jeg henne i byen også gikk vi rundt i gatene og så deler av Oslo som jeg aldri har sett før. Når jeg har vært i Oslo tidligere har jeg kun gått på de typiske turiststedene, men nå har jeg fått sett litt andre deler av Oslo og det har vært fint! Jeg har alltid hatt et skeptisk inntrykk til byen mtp narkotika og kriminalitet, men etter helgens besøk har jeg fått et helt annet inntrykk enn det jeg hadde tidligere. Og det er jo positivt :-) Senere på kvelden dro vi ut på byen for å ta noen drinker.

Her er lite utvalg av bilder som ble tatt i helgen. Jeg var jo som sagt i Oslo hovedsakelig for å feire 20. års dagen min, så det gjorde vi altså på lørdag! Vi startet kvelden hos Iselin og vorset noen timer før vi dro ut på utestedet Lavvo. Det var så gøy der! God musikk, gode drinker og mange hyggelige mennesker. Jeg fikk i tillegg gratis inngang siden jeg hadde bursdag, så det var veldig hyggelig. Kvelden ble lang og vi var ikke hjemme før 05.30 på morgenen, men vi hadde det så gøy at det ikke gjorde noe. 

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign