hits

Jobbhelg

 • 25.10.2014, 10:18

Hei!

Akkurat nå sitter jeg hjemme og er snart klar for å dra på jobb! Skal jobbe fra kl. 11-19.30 både i dag og i morgen, så det blir liten tid til noe annet! Jeg har nå jobbet på Burger King i 3 uker og jeg stortrives! Kollegaene mine er hyggelige og jeg gleder meg like mye hver gang jeg skal på jobb. Hadde virkelig aldri klart å jobbe en plass der jeg ikke hadde trivdes fordi nøkkelen til en positiv arbeidsdag er gode kollegaer og det har jo jeg! :-)

Gårsdagens innkjøp

 • 17.10.2014, 17:29

Det var salg på senteret i går, så fikk kjøpt med meg noen godbiter :-)

Dette visste dere ikke...

 • 13.10.2014, 18:50

- Jeg blir alltid kvalm når jeg skal reise bort. Altså, ikke når jeg skal på overnatting hos venninner, men når jeg f.eks skal til Nord Norge eller Oslo. Dette er utrolig slitsomt fordi jeg gleder meg jo til å reise, men det virker som at magen min gruer seg og prøver å holde meg tilbake.
 

- Jeg har utrolig lett for å bli kjent med folk! Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å bli kjent med folk og stifte nye vennskap, heldigvis er jeg en såpass utadvent person at dette ikke er noe problem for meg.
 

- Jeg har en høne som kjæledyr. Hun heter Pinochio og hun er 4 måneder. Jeg fikk henne i sommerferien og da var hun en liten kylling på 1 dag og nå er hun hele 4 måneder, haha. Det er mange som ikke har trodd på meg når jeg har sagt at jeg har en høne som kjæledyr, men det er helt sant! De første månedene hadde vi henne i en svær pappeske på rommet mitt, men det begynte å bli veldig slitsomt i lengden ettersom at hun kaklet så mye. Nå står hun inne i "uthuset" vårt. Vi har et lite "hus" i hagen der vi bare har ting og der står hun nå! Jeg og stefaren min har laget et slags rom til henne inni der og det ble veldig bra med stor plass. Har også hengt opp en varmelampe der slik at hun ikke skal fryse/dø på vinteren.
 - Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å løpe opp på rommet, ta av meg alle klærne, ta på meg en svæær t-shirt og kosebukse. Altså, hvor stress er det ikke å gå i trange bukser hele tiden? Det er jo så klart opp til hver og enkel person om hva man går med, men nå snakker jeg generelt om jenter. Uansett, den beste følelsen i verden er når man tar av seg bhen etter en lang skoledag og får skiftet til koseklær, åååh himmelsk!!
 

- Jeg utsetter alltid skolearbeidet til dagen før. Dette er en veldig dårlig egenskap jeg har, men jeg har dessverre alltid vært sånn at jeg utsetter det til siste liten. Dette har ofte endt med at jeg har vært våken hele natten for å jobbe eller at jeg har fått en dårlig karakter. Må virkelig skjerpe meg på denne fronten!
 

- Jeg blir fort betatt av gutter, men det tar lang tid før jeg blir forelska. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg tror det har noe med at jeg har vanskeligheter for å stole på gutter.
 

- Jeg er UTROLIG kresen på mat! Jeg er så kresen at det er helt sinnsykt, det er også en av grunnene til at jeg hater å spise hos andre, nettopp fordi jeg ikke vet om jeg liker det jeg kommer til å få og jeg føler at det er uhøflig å ikke ville spise det da. Kan ta noen eksempler på hvor kresen jeg er: jeg liker ingen bær, jeg liker Èn frukt og det er grønne epler, jeg liker ikke pasta, pølser, kylling (bare kyllingfillè lol??), jeg liker ikke tomat, men jeg elsker ketchup! Hahaha, der har dere et eksempel på hvor kresen jeg er. Syns ikke det er noe særlig morsomt å være så kresen fordi det er jo masse mat som ser så godt ut, men som jeg ikke vil prøve å spise nettopp fordi jeg er kresen.
 

- Jeg hater å kjøpe nye sko, men jeg elsker å ha nye sko. Haha, dette er vel egentlig ganske rart fordi det er jo "normalt" at jenter elsker å kjøpe sko, men jeg er ikke sånn som drar til byen for å kjøpe sko, jeg er mer på klesfronten!
 

- Det som surrer rundt i tankene mine 24/7 er billappen, selv om det er 11 måneder til jeg kan få den. Hver eneste gang jeg jobber tenker jeg at jeg er ett steg nærmere lappen! I tillegg til at jeg nå har begynt å spare opp penger til den, så har jeg øvelseskjørt veldig mye. Jeg kjører omtrent hver eneste dag og det er jo kjempegreit fordi jeg blir trygg på trafikken, vikeplikter og kjøremåter. Men i alle fall så gleder jeg meg til å ikke måtte være avhengig av andre hele tiden (eller bussen), åååh la det bli den 10. september snart a plis :(
 - Jeg klarer ikke å spise godteri eller potetgull i små mengder. Enten spiser jeg alt på en gang eller så spiser jeg ingenting. Dette er utrolig kjipt fordi jeg blir så kvalm og jeg spiser mye mer enn det jeg egentlig "klarer" bare fordi jeg ikke klarer å stoppe.
 

- Jeg kom inn på utveksling i New Zealand og jeg skulle egentlig ha vært der nå, men slik ble det dessverre ikke.. Ble mye frem og tilbake med tanke på lån og stipend, så da valgte jeg å bli igjen i Norge. Det er noe jeg synes er veldig dumt siden jeg hadde gledet meg i mange år til å dra på utveksling og når tiden kom viser det seg at jeg ikke kan..
 

Påfyll av vipper

 • 12.10.2014, 20:02

                                                                                                                               // Behandlingen er sponset

Hei! For litt siden var jeg hos Martine for å fylle på vippeextentions! Jeg hadde relativt mange vipper igjen for at det hadde gått 2 uker da jeg fylte på, men jeg ville ha påfyll for å se ekstra fresh og fin ut før jeg dro til Kabelvåg på høstferie. Jeg gikk ut fra henne med nye fine lange vipper og jeg er som vanlig kjempefornøyd! Å slippe å ta på maskara er så deilig og det er noe jeg unner alle kvinner. Derfor vil jeg absolutt anbefale å ta vippeextentions hos Martine. :-)

Det koster 900 kr for nytt påsett og 300 kr for påfyll! HVOR BILLIG ER IKKE DET???

For å bestille time hos Martine kan dere ringe eller sende melding på nr 954 85 088

Jeg har fått jobb!!

 • 08.10.2014, 23:14

Hei dere ♥

Nå kan jeg endelig fortelle dere en "nyhet" jeg har holdt hemmelig i litt over en uke, jeg har fått jobb på Burgerking på Svinesund (Sverige) sammen med venninna mi Marielle!! Hun fikk jobben først, men så trengte de en til og da søkte jeg, og fikk den! Har ikke hatt jobb på over 2 år, så nå var det virkelig på tide. Jeg har bestemt meg at jeg skal spare ca. 80 % av lønninga mi slik at jeg får råd til billappen og bil, det er min høyeste prioritering! Jeg har veldig lyst å få lappen på 18. års dagen min, men for å få det til må jeg ha penger til det og derfor passet det perfekt at jeg fikk jobb nå når jeg holder på med lappen :-)

Ja, over til jobben! Jeg var på min første jobbdag i dag og det gikk veldig bra. Laget for det meste mat, ryddet og holdte orden, men etterhvert skal jeg begynne å stå i kassa også, så det blir veldig spennende. Jeg måtte gå med uniform noe jeg ikke gjorde i den forrige jobben min, men det er bare morsomt! Jeg får velge selv hvor mye jeg vil jobbe med tanke på at jeg går skole på heltid, og jeg har bestemt at jeg vil jobbe 4 dager i uka. Det kan hende at det blir for mye, men isåfall sier jeg bare i fra til sjefen om jeg føler at jeg ikke klarer å jobbe så mye.. Alt i alt, en veldig morsom jobb! - Har du jobb? / Isåfall, hvor da?

Dagens antrekk 07.10.2014

 • 07.10.2014, 17:43

 Sko - Nelly // Strømpebukse - h&m // Skjørt - Bik bok // Topp - h&m // Cardigan - h&m

My new coat

 • 07.10.2014, 16:57

Denne fine kåpen kjøpte jeg på h&m i Bodø for kun 299 kr! Jeg har fått helt kåpedilla og om jeg fikk muligheten, hadde jeg nok kjøpt alle kåpene som finnes!! Denne kåpen har jeg i str 34 og den er veldig oversized, noe som gjør den enda finere enn det den allerede er! Kan man virkelig forelske seg i et klesplagg? I så fall er jeg veldig forelska..♥- New coat for fall 2014 -

On my way back home

 • 06.10.2014, 18:40

Hei dere!

Nå sitter en stykk trøtt Becca på flyplassen i Bodø og venter på flyet som går 19.45. Har allerede ventet i 8 timer ettersom at jeg kom til Bodø med hurtigbåten kl. 10.00. Greit sliten kan man si! Siden jeg har hatt så god tid i dag, har jeg gått litt rundt i byen, spist på cafe og shoppet litt! Trodde det kom til å bli kjedelig å gå rundt alene, men det er faktisk ikke så ille som folk skal ha det til. So what om folk ser på deg fordi du sitter alene på cafe, hvem er de til å dømme? Som jeg sa går ikke flyet mitt før 19.45, som enda er 1,5 time til.. Lander i Oslo rundt 21 tiden og da er det å ta noen timer med tog før jeg er hjemme. Antar at jeg er hjemme i 2-3 tiden i natt, så er det å få 4 timer søvn før jeg må opp å på skolen. Lurer på hvordan jeg skal klare å overleve skoledagen når jeg har reist mye og sovet lite.. Tror nok jeg må drikke noen kopper kaffe for å klare meg!

Iallefall, jeg har hatt det utrolig fint her oppe! Vi har vært heldige med været, faktisk bare 1 dag med dårlig vær (og det er imponerende mtp. at det er Nord Norge vi snakker om). Hehe! Ellers har jeg utnyttet dagene på å slappe av og være med venninnene mine. Vi har gjort så mye gøy på så kort tid, som i helga dro vi ut og det var veldig bra. Vi ble kjent med en del nye folk og det er jo alltid like koselig. Veldig hyggelig alle sammen!

Tok ikke særlig bilder med speilrefleksen, så det blir mobilbilder :-)

Beautiful moonlight

 • 05.10.2014, 23:06

Dagens antrekk 02.10.2014

 • 02.10.2014, 23:23

Sko - Nelly // Bukse - Carlings // Singlett - h&m // Cardigan - Kappahl // Skjerf - Acne // Skinnjakke - Vero Moda

Bowling

 • 01.10.2014, 21:03

Hallo!

Nå har jeg og Iselin akkurat vært på bowling! Vi kjedet oss og dro dit veldig spontant og jeg elsker jo å være spontan, så det passet jo bra! Jeg har faktisk ikke bowlet på mange år, så det var veldig morsomt å gjøre det igjen. Vi har jo ikke bowling i Halden og da må jeg jo utnytte det mens jeg er her oppe. I tillegg vant jeg så det var jo helt supert, hehe.Framme i Nord Norge

 • 01.10.2014, 13:49

Hei dere!

Igår kveld kom jeg endelig fram til Nord Norge, rettere sagt Kabelvåg! Var relativt sliten når jeg kom fram etter å ha reist i 13 timer.. Men det er definitivt verdt det :)

Planene for dagen er å møte Iselin og dra til byen å titte litt! Gleder meg veldig til det. Skal prøve å få tatt noen bilder som jeg deler med dere senere. Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge her oppe siden jeg har dårlig internett her og må mobilblogge... Får heller ikke til å laste opp bilder via mobilblogg, noen som vet hva jeg må gjøre for å få det til? Skal prøve å få låne internett og pc av noen slik at jeg får oppdatert dere!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign