hits

Dagens antrekk 28.10.2015

  • 28.10.2015, 18:19
Sko - Din sko // Bukse - h&m // Topp - Husker ikke

Etter skolen

  • 28.10.2015, 16:55

Hallo!


I dag sluttet vi kl.14.00   og da ble Amanda med meg hjem etter skolen. Vi har tatt antrekksbilder, slappet av og spist middag. Tenkte at vi snart skal begynne med leksene, men ville oppdatere dere først. Har heldigvis ikke så mye lekser, bare litt mattelekser også må jeg få begynt med norskanalysen. Det skal bli godt å få den overstått slik at jeg slipper å gå rundt å tenke på den hele tiden. Er det en ting jeg virkelig hater, så er det når jeg går rundt å tenker på skolearbeid som jeg må få gjort.. Derfor skal jeg få begynt på den så straks når dette innlegget er postet. Forhåpentligvis får jeg gjort den ferdig i dag, hvis ikke får jeg bare fortsette med den i morgen.


Etter at vi har gjort lekser skal vi dra til byen en liten tur. Høstgarderoben trenger en liten oppgradering, så kanskje jeg finner noe fint der. Hvis ikke så er det uansett bare hyggelig å dra en liten tur til byen. Hva skal du gjøre i dag?

 

Wishlist from Shein

  • 23.10.2015, 17:04

DIY - pyntestige

  • 22.10.2015, 14:49

Hei dere!


Nå i det siste har jeg havnet i det kreative hjørne, og jeg er full av ideer som jeg har tenkt å gjennomføre litt etter litt. Jeg har allerede gjennomført en ide, og det var å lage min egen personlige pyntestige. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og det var ikke dyrt å kjøpe inn det man trengte! Lang tid tok det heller ikke og det er jo ett pluss.

 

For å lage din egen pyntestige trenger du:


* Tre kosteskafter (Koster 40 kr per stykk hos Biltema)


* En boks med maling i valgfri farge (Koster 140 kr hos Clas Ohlson)


* Malepensel (Koster 35 kr for ett sett med tre stykker i hos Clas Ohlson)


* Sag


* Drill, 3 mm treborr og åtte skruer

 

Steg 1:


Mal to kosteskafter i fargen du vil ha. I mitt tilfelle valgte jeg en mørk gråfarge. La det tørke i 2-3 timer og mal ett nytt lag.
Steg 2:

 
Hent det siste kosteskaftet. Finn fram linjal og en blyant og mål hvor mange cm du vil at stigetrinnene dine skal være. Jeg valgte at hvert stigetrinn skulle være 35 cm. Sag deretter kosteskafet i målene du har bestemt fram til du har fire stigetrinn.
Steg 3:


Mal de fire stigetrinnene du har saget. La det tørke i 2-3 timer og mal ett nytt lag.
Steg 4:  


Monter sammen pyntestigen din! Mål først avstanden du vil ha mellom hvert stigetrinn og sett ett lite merke med en blyant. Borr hull der du har markert hvor du vil ha stigetrinnene, og borr hull i hver av de fire stigetrinnene, på begge sider. Deretter borrer du inn skruene, husk å bruke litt kraft slik at man er sikker på at stigetrinnene holder seg der. FERDIG.


Slik ble min pyntestige! Litt skjev når den står, men det har jo sin sjarm ;-)


 

Sweet 18

  • 04.10.2015, 21:44

Hei dere, og god søndag <3


I går fikk jeg endelig feiret 18.års dagen min, litt på etterskudd, men bedre sent enn aldri. Vi var 12 stykker til sammen med meg. Det skulle egentlig vært 17, men det var noen som dessverre ikke kunne komme. Uansett så hadde jeg det kjempekoselig, og det tror jeg gjestene mine også hadde! Vi spiste pizza, kaker og godteri, så hadde vi noen morsomme drikkeleker. Alt i alt ble det en veldig vellykket 18.års feiring.


 


Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign