hits

Perfekt hud uten hudormer

  • 09.10.2016, 15:00

                                                                                                                                                         Produktene er sponset av Decrusto.no

Den siste måneden har jeg vært så heldig og fått testet ut to produkter fra nettsiden Decrusto.no. Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream. Dette er to produkter jeg har hatt lyst til å teste ut lenge, så jeg er veldig fornøyd og heldig som endelig har fått testet dem ut. Som sagt har jeg brukt disse produktene i en måned nå, og det er på tide å skrive litt om hva de gjør og hva jeg syns om dem. Så om du ble nyskjerrig på disse produktene er det bare å lese videre.


* Black Peel Off Mask *

Dette er en ansiktsmaske som renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og som bidrar til å hindre nye hudormer. Man smører masken på haken, nesen og i t-sonen, lar den virke i 25-30 minutter til den er tørr og deretter drar man den av. Døde hudceller og urenheter trekkes ut av hudens overflate og etterlater huden myk og med tydelig reduserte porer. Dette er masken for deg som sliter med urenheter, men også for deg som vil unngå det. Masken inneholder ingen fargestoffer, parabener, mineralske oljer eller silikon. Den er dermatologisk testet og allergi testet. Du får kjøpt masken HER.


* Liposome Facial Cream *

Denne kremen bruker jeg etter masken for å lukke porene og for å tilføre huden ekstra fuktighet. Kremen inneholder en berikende og avansert sammensetning av vitaminer og næringsstoffer som gjør huden fuktig og myk. Den er raskt absorberende og man blir ikke oljete av å bruke den. Man kan bruke kremen alene også, men da er det anbefalt å ha renset ansiktet først. Etter jevnlig bruk kan kremen bidra til myk og glatt hud i tillegg til å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse. Kremen inneholder ingen parabener og er designet for nåtidens moderne kvinner og menn. Du får kjøpt kremen HER.

Hverken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr, så dette er trygge og dyrevennlige produkter :-) De kan kun kjøpes på nett!

Ukens filmtips: The intern

  • 07.10.2016, 19:00

Denne ukens filmtips er: The intern

I The intern møter vi 70 år gamle Ben som har oppdaget at pensjonisttilværelsen ikke er noe for han. Spesielt ikke etter at konen hans gikk bort. Han finner en ledig stilling for seniorer og søker på en praktikant jobb for nettbutikken "About the fit" som selger klær, og som ble startet av den vakre kvinnen Jules. Ben får jobben og blir "hjelperen" til Jules. Hun vil først ikke ha en hjelper, men etterhvert som hun blir kjent med Ben oppdager hun at han er en snill og god mann som gjør det han blir bedt om. De utvikler et vennskap og Jules gir Ben en forfremmelse, samtidig som han blir hennes nye sjåfør. Han henter henne hjemme hos henne hver morgen og får et innblikk i Jules sitt private familieliv, der blant annet Jules mann er utro. Filmen byr på mange morsomme scener og har en veldig fin historie, så om du er på utkikk etter en bra film burde du gi denne et forsøk!

Traileren finner du nedenfor.

I put my new shoes on

  • 05.10.2016, 14:50

En fin bursdag

  • 05.10.2016, 02:24

Hei dere!

Nå begynner det å bli en stund siden sist dere hørte fra meg og det må jeg bare beklage for. Jeg har slitt mye med helsa i det siste, og når det i tillegg er masse skolearbeid som må gjøres er det klart at bloggen blir lagt til side. Men nå er jeg tilbake og skal blogge ordentlig igjen. Har også høstferie så nå har jeg både tid og ork til å blogge. Dette blir bra!

Vel, til overskriften! Sist dere hørte fra meg var jo på bursdagen min og da rakk jeg såvidt å nevne at jeg og Julie skulle dra til Sarpsborg for å feire meg. Jeg skulle ikke ha den ordentlige feiringen før noen uker senere, men jeg ville likevel ha en liten mini-feiring på selve dagen. Kunne ikke sitte inne på bursdagen min! Vi endte opp på en kinesisk resturant vi fant i gågaten, China Plaza tror jeg den het, og der vi spiste en god middag og satt å pratet en stund før vi dro videre.Videre gikk ferden til Sarpsborg bowlingsenter der vi bowlet to runder. Og gjett hvem som vant begge rundene da? Det var meg det! Trodde aldri jeg skulle vinne siden det var så lenge siden jeg hadde bowlet, men jeg hadde visst flaksen på min side. Alt i alt var det en fin bursdag og jeg hadde det veldig hyggelig. Nå gleder jeg meg masse til lørdag for da skal jeg endelig ha den ordentlige feiringen. Litt på etterskudd, men det måtte bare bli sånn denne gangen. Gøy blir det nok uansett!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign