hits

Becca tipser

  • 24.10.2017, 11:51

- Daily by essentially - Go green juice - 

I denne ukens "Becca tipser" vil jeg gjerne tipse om juicene og shottene fra Essentially. Jeg har prøvd ut juicen "Go green" også har jeg prøvd "Ginger shot". Dette er første gang jeg har prøvd slike type produkter, så jeg må si at dette var uvant! Men jeg har hørt mye bra om disse så jeg velger å gi det en sjanse. Det skal visstnok være super-sunt! Juicen inneholder næringsstoffer som hjelper for å opprettholde et godt immunforsvar. Og det er toppers når det blir kaldere i luften og det er lettere for å bli forkjølet. Juicen har kun 30 kalorier og inneholder blant annet agurk, eple og sitron. Ginger shotten inneholder ingefær og eple. Den skal også være god for å opprettholde et godt immunforsvar, samtidig som den er sunn og har lite kalorier.

Drikk en Ginger shot om dagen for å holde immunforsvaret oppe. Juicen kan du drikke flere av om dagen, men for meg personlig holder det å drikke en hver dag. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt likte smaken på juicen. Det kan godt være fordi det er uvant for meg, men som sagt vil jeg gi det et forsøk. Jeg har planer om å bli sunnere og legge om kostholdet mitt, og da må jeg begynne å like slike produkter. Men alt i alt er jeg relativt fornøyd :-)

50 spørsmål og svar

  • 15.10.2017, 19:32

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 25 år! Fremdeles ung, men halvveis til 50. Wow.

2. Hvem har du vært sammen med minst 2 timer i dag? Mamma og stefaren min. Og selvfølgelig med mine to katter, Khloé og Aria.

3. Hvor høy er du? Jeg er vel rundt 162-163 cm lav. Hadde ikke sagt nei takk til å vokse 10 cm til nei!

4. Hvilken film så du sist? Jenny's wedding.

5. Hvem ringte deg sist? Mor (bestemor).

6. Hva stod det på den siste sms du fikk? "God natt Rebekka".

7. Hvilket dyr liker du best? Katt, delfiner og flamingoer. 

8. Foretrekker du å ringe eller å sende sms? Jeg elsker å snakke i telefonen, så jeg foretrekker altså å ringe. Men er jeg på bussen eller en annen type offentlig transport så liker jeg å sende sms. Da gjerne korte og direkte meldinger. 

9. Hva er ditt favorittsted? Lofoten. Uten tvil. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hmm.. Tror ikke det er et sted jeg foretrekker minst? Kanskje steder der det er mørkt å gå alene om natten.

11. Når så du moren din sist? 1 minutt siden.

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå/grønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Vi tenner våre lykter. Åhh, den er så fin og bringer fram så mange gode barndomsminner...

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Faren min er død, men mamma og pappa var aldri gift. Moren min er derimot sammen med en mann som er stefaren min, og de har vært sammen i 7,5 år.

15. Når våknet du i dag? Hahaha, 12.30. Må bare elske søndager <3

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 30 år. Ferdig utdannet. Bor i USA og jobber som journalist. Jeg jobber også med dyr. Kanskje redder jeg hjemløse dyr og omplasserer dem. Ikke vet jeg, men jeg skal iallefall hjelpe dyr på en eller annen måte. Jeg har gode venner og familie. Kanskje til og med en kjæreste? Hvem vet? Spør meg igjen om 10 år ;)

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det var ingen spesifikke ting som skremte meg tror jeg? Vent litt, nå må jeg tenke..

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Dette. Hahahahhaa. 

19. Hva er din beste egenskap? Det må være at jeg er veldig omtenksom og tar vare på de rundt meg. 

20. Hva er din verste egenskap? At jeg blir ofte sur. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Hvem klarer å sove med klær liksom??!?

22. Hvor mange puter har du i sengen? To. Men jeg skyver begge bort når jeg skal sove. Haaater å sove med puter. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg prøver sjeldent og aldri mat jeg vet er rart eller ekkelt, så det må nok bli fisk. 

24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Har faktisk både stasjonær pc og bærbar. Den stasjonære pcen min er derimot ikke satt opp nå etter at vi flyttet, så nå bruker jeg kun min bærbare pc. 

25. Foretrekker du sko, barføtt eller sokker? Sokker. Hater å gå barbeint. Det er så ekkelt!!!!!

 26. Hvilken iskrem er din favoritt? Oj, vanskelig spørsmål! Jeg elsker vanilje, tuttifrutti, oreo og lakris is. 

27. Hva hører du på akkurat nå? Carola - Fångad av en stormvind. Hahah, beste sangen <3

28. Hvilken dessert er din favoritt? Varm brownies med vaniljeis. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? 1050 kr på et flaxlodd da jeg var 10 år gammel. 

30. Liker du kaffe? Både ja og nei. Jeg drikker det ikke fast, men kan ta meg en kopp i godt selskap med en venninne. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Eplejuice.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Det var historielæreren min, Ole. 

33. Kan du spille poker? Haha, nei!

34. Hva har du spist i dag? Eggerøre med ristet brød, og vegetarboller med spagettisaus og potetmos.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Adolf Hitler. Altså ikke av beundring, men kanskje av skrekk? Det er utrolig hva han fikk til og hvordan han klarte å manipulere mennesker til å gjøre så mange ondskapsfulle ting. Det er grusomt, men allikevel utrolig fasinerende. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4.

37. Vil du ha barn? Slik jeg tenker per nå, nei. Jeg liker ikke tanken på at man får barn og blir knyttet til det barnet for resten av livet. Du blir aldri "kvitt" det, om du skjønner? Det er mye ansvar. Og helt ærlig så tror jeg at jeg er alt for egoistisk til å måtte ta ansvar for et annet menneske resten av livet mitt. Jeg hadde sikkert blitt en god mamma, men jeg er ikke villig til å "gi opp" livet mitt for et barn. Men hvem vet? Kanskje jeg endrer mening i fremtiden.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk og svensk. Jeg leser svensk som det skulle vært norsk. Det er nok mye fordi jeg har jobbet i Sverige i flere år og nesten kun hatt svenske kollegaer. Så da er det jo ikke til å unngå at jeg har hørt/snakket mye svensk i perioder. Ellers har jeg hatt spansk på skolen i 6 år, så jeg kan jo en del fra det. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover ikke på siden, jeg sover på magen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Om vannet er klart og man kan se bunnen så foretrekker jeg havet. 

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker helst penger på ting til kattene mine, klær, mat og interiør. 

42. Eier du dyrebare smykker? Eier ingen dyre smykker, men eier smykker som jeg har fått av dyrebare mennesker.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Kan jeg bare velge ett program? Klarer ikke å velge bare ett, så det blir: Farmen, Jakten på kjærligheten, Flyhavarikommunisjonen, Kuwtk og Skal vi danse. 

44. Hva har du gjort i helgen? I helgen har jeg vært i byen med Frida, tatt solarium og tilbragt kvalitetstid med familien. Ganske rolig helg, men det er sånn jeg liker det. 

45. Kan du stå på slalom? Nei, jeg har faktisk aldri prøvd det. Men har at hørt det er morsomt, så det står definitivt på bucketlisten min over ting jeg skal gjøre før jeg dør. Slalomdate anyone??

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill. Enkelt og greit. Være snill med mennesker, uansett hvordan bakgrunn dem kommer fra, hvor mye penger dem har, hvordan de ser ut osv.. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige ringelyden til iPhone.

48. Fortell en ting leserne dine garantert ikke visste om deg fra før av. Når jeg var mindre, rundt 8-9 år brukte jeg og mamma å lage kort som jeg solgte til turister. Jeg lagde opp 100-200 kort og skrev på forskjellige ordtak, hilsener og sånt. Deretter samlet jeg alle kortene i en perm og gikk rundt på campingplassene å solgte til turister. 10 kr kostet det for et kort. I løpet av en sommer tjente jeg vel rundt 2000 kr? Og for meg som barn var det veeldig mye penger. 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? En håndduk som henger til tørk over speilet mitt.

50. Er du sosial? Ja, jeg er vel det. Jeg elsker å være med folk og være sosial, men jeg elsker også egentid der jeg er usosial. En god mellomting vil jeg si!

 

Håper dere likte innlegget. Stor klem <3

Sunday brekkie

  • 15.10.2017, 12:17

Dagens lille (store) frokost som jeg delte med mamma. Eggerøre, gressløk og skinke på ristet brød. Mmm, for en herlig kombinasjon! Spesielt med ett glass kald saft ved siden av. Nå sitter vi i hver vår ende av sofaen, gode og mette. Det er dårlig vær i Halden i dag, så da blir det en inne-søndag med tv-titting og brettspill. Koselig det også! 

Håper du får en kjempefin søndag <3 

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT PÅ 1000KR FRA LYKO.NO - AVSLUTTET

  • 13.10.2017, 18:00

Autumn by night

  • 12.10.2017, 18:56

Se så vakkert dette er! Man kan si mye rart om Halden, men å si at Halden ikke er fin om høsten, det kan man ikke si! Høsten har alltid vært min favorittårstid, og det er ikke uten grunn. Jeg har jo bursdag om høsten! Men det er ikke bare derfor det er min favorittårstid. Det har bare alltid vært noe spesielt med høsten. Fargene blir sterkere. Man ser nyanser av grønt, gult og rødt overalt. Folk pakker seg inn i store og myke skjerf, og man kan nyte en kopp kakao (eller to) med god samvittighet. Det er så vakkert. Jeg elsker hvordan en årstid kan få fram en så deilig ro i kroppen min :-)

Og før man vet ordet av det, så er det plutselig vinter og jul!

Lunch o'clock

  • 06.10.2017, 20:13

I dag har vi i Halden hatt sol! Det er lenge siden det. Man merker virkelig at høsten har kommet, for nå har høstværet meldt sin ankomst. Derfor ble jeg så glad for at det var sol ute i dag. Jeg hadde en avtale med Frida i byen, så når jeg stod opp i dag gravde jeg meg rett ned i sminkepungen for å fikse opp morgentrynet mitt. 1 time senere var jeg ferdig og på vei ned til byen for å møte Frida. Vi har ikke hengt sammen på flere år, så det var veldig hyggelig at hun tok intiativet til å finne på noe. Ofte er det jo slik at man snakker om å finne på noe, men så skjer det aldri. Derfor er det ekstra hyggelig når det faktisk skjer!

 

Vi møttes på torget og dro til et spisested som heter Bryggerhuset. Der spiste vi tidenes beste lunsj! Jeg bestilte toast med hvitløksdressing og salat, og Frida bestilte havrebolle med ost. Det var veldig godt :-) Etter lunsj ble vi sittende å prate litt. Dere vet de menneskene man bare klikker godt med, uansett hvor lang tid det er siden sist dere var sammen? Som man kan prate med om alt mellom himmel og jord? Sånn er Frida. Vi kan snakke om alt! Og det gjorde vi også.

Når vi var ferdige dro vi til senteret og tittet i butikker. Endte opp med å kjøpe en bukse og en genser, så det er jeg fornøyd med. Men nå er det shoppestopp fram til jul! Jeg har brukt altfor mye penger i det siste, så nå skal alt spares. Så kan jeg heller gå litt crazy når det er jul. Hihi. Jeg dro hjem i 17-tiden og har siden da spist middag og slappet av med film. Ganske rolig fredag for min del, men det er bare godt.

VIDEO - WEEKEND IN OSLO

  • 04.10.2017, 16:26

Mens jeg var i Oslo forrige uke laget jeg en liten vlog! Hadde ikke så mange klipp å jobbe med, men den duger og jeg er fornøyd. Det var i allefall veldig gøy å lage den, så jeg håper virkelig at den faller i smak :-) Abonner gjerne også på kanalen min.

Husk å trykk på tannhjulet og slå på HD slik at kvaliteten blir bra.

Min lille sminkeplass

  • 04.10.2017, 11:26

Jeg har alltid vært interessert i sminke, men det er først nå de siste 3-4 årene at interessen min har økt og vokst seg større. Siden vi har flyttet har jeg ikke like stort rom lengre, så nå blir sminken min oppbevart på skrivepulten min. Jeg har hverdagssminken min organisert framme på skrivebordet, så har jeg paletter, maskaraer, foundationer og lignende i skuffer under pulten. Ganske enkelt system som gjør det lett for meg å finne sminken jeg trenger når jeg skal sminke meg.

- Hvordan organiserer du sminken din?

Strolling around in the streets of Oslo

  • 03.10.2017, 17:23

Nå har jeg endelig fått landet litt etter den fantastiske helgen jeg hadde i Oslo med mamma. Fredagen gikk mest i å gå rundt i gatene og få fikset neglene, men lørdagen derimot. Det var en shoppingdag! Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke shoppe så mye, men det var så mye fint i butikkene at jeg ikke klarte å holde tilbake. Jeg fikk også kjøpt meg noe jeg har ønsket meg leenge. Nemlig et Holzweiler skjerf. Det var så vanskelig å velge ett når jeg skulle kjøpe det, men etter en stund falt valget på en variant som var beige/grå/rosa. Jeg er veldig fornøyd med det! Ellers kjøpte jeg litt interiørting og sånn nødvendige småtterier. Kanskje jeg skal lage en innkjøpsvideo? Si ifra om det er av interesse isåfall!

Heldige med været var vi også! For på lørdag var det nemlig strålende sol og 17 grader. Det var deilig det! Kjente solen varme i ansiktet mens vi gikk rundt i byen og var innom butikker. En flott avsluttning på September måned! Gleder meg allerede masse til neste gang jeg skal til Oslo :-)

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign