hits

Årets julegaveønsker

 • 24.11.2015, 16:23

Hvert eneste år når folk spør meg hva jeg ønsker meg til jul får de som regel det samme svaret år etter år - jeg vet ikke. Jeg har alt jeg trenger, så enten ønsker jeg meg ingenting, eller så ønsker jeg meg noe som er alt for dyrt. Men i år har jeg faktisk funnet masse jeg ønsker meg som ligger i forskjellige prisklasser, alt fra sko og klær til interiør og sminke. Det jeg ønsker meg er ting jeg syns er kjedelig å kjøpe selv, men som jeg hadde blitt glad for om jeg fikk det i gave. Det høyeste som står på ønskelisten min i år er Timberland sko. Disse er litt dyre, men om mange går sammen å spleiser blir det ikke så dyrt allikevel.


Timberland HER    Sko HER     Sko HER


Highlight & contorpalette HER    Wonder stick HER   Mac leppestifter HER


Sengesett HER    Sengesett HER    Sengesett HER

 


Gulvlampe HER     3-pk telysholdere HER      3-pk blomsterkrukker HER

  


Gavekort    Penger

Cosmobeauty lipliner

 • 22.11.2015, 18:12

                                                                                                                               Produktene er sponset av Agatonshop


Har du hørt om sminkemerket Cosmobeauty? Det er faktisk det sminkemerket de bruker i tvprogrammet Trinny og Susannah. I dette innlegget skal jeg vise dere tre liplinere jeg har fått tilsendt fra Agatonshop, men først - litt om Cosmobeauty:

"Cosmobeauty mineral makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeupartister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, og det er 100% rent. Sink er med på å berolige huden og Mika - knust kråkesølv - sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt. Cosmobeauty skiller seg ut fra andre mineral makeup merker da de unike mineralene gjør at makeupen sitter godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre artikler som er knust 3 ganger eller mer i prosessen etterlates huden glatt, og det legger seg ikke i eventuelle linjer/rynker man har. Derfor kan dette merket brukes av folk i alle aldersgrupper. Serien består av: maskara, eyelinere, liplinere, Foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, lipgloss og ulike børster. Produktene inneholder ingen kjemikalier eller alkohol, og de er heller ikke testet på dyr."

Som skrevet over her er ikke produktene til Cosmobeauty testet på dyr, noe som er ett stort pluss for meg, og sikkert mange andre også! Noe annet som også er positivt er at prisen på produktene er lave, så dette er et sminkemerke alle har råd til å kjøpe. Om du vil teste ut dette merket kan du klikke deg inn HER for å se på de forskjellige produktene.Jeg har som sagt fått tilsendt tre liplinere som jeg har tenkt å vise dere! Liplinerene til Cosmobeauty kommer i en penselform, og ikke i en blyantform som de aller fleste er mest kjent med. Det positive med en lipliner i penselform er at det er lettere å påføre, og ikke minst lettere å fjerne. Designet på liplineren er kult, og det gjør virkelig noe med et produkt. Synes det er kjedelig med produkter som ikke har ett fint design, mister nesten litt lysten til å kjøpe det om det bare har et rett opp og ned design. Jeg vet det er mange som synes det er vanskelig å påføre lipliner, men det er virkelig ikke det. Man trenger bare å late som at man skal fargelegge på kanten av leppa, slik liker jeg å tenke om det i alle fall. Jeg syns det er fint å først lipliner rundt kantene på leppa, for å så fylle inn leppa med liplineren og legge en leppestift eller lipgloss over.


Her har jeg brukt nr 10


Her har jeg brukt nr 5Her har jeg brukt en det ikke står et nr på

 

Dagen før dagen

 • 22.11.2015, 12:00

Hallo!


Det er søndag formiddag og jeg våknet opp med tidenes hodepine etter russekickoffet i går. Alkoholinntaket mitt i går ble kanskje litt for høyt, men definitivt verdt det. Hadde en veldig morsom kveld, så jeg får bare trøste meg med at hodepinen kom fordi jeg hadde det morsomt. Etter kickoffet gleder jeg meg enda mer til russetiden. Det blir spennende å se hva den har å by på. Definitivt mye alkhol tenker jeg! Skal også på noen russetreff, kanskje jeg blir kjent med noen der?


I allefall! I morgen er det tid for å ha matteeksamen igjen. Jeg har pugget i over en måned, og spesielt mye nå den siste uka, så det skal bli godt å få det overstått. Matte har aldri vært mitt sterkeste fag, og derfor har jeg brukt ekstra lang tid på hver oppgave slik at jeg er sikker på at jeg forstår hvordan det skal gjøres. Har lagt mye innsats og tid inn i øvingen, og jeg håper virkelig at jeg består denne gangen. Jeg må bare få det til. Siden jeg tar opp eksamen som privatist så koster det meg 1000 kr for hver gang jeg må ta den, og derfor har jeg øvd ekstra mye. Har tenkt på matte omtrent hele tiden, og har prøvd å jobbet så godt jeg kunne! Får håpe at det harde strevet lønner seg.


Har også fått pugget mye i dag til tross for hodepinen etter gårsdagens festligheter, og snart skal jeg ta en liten pause! Eller pause og pause, jeg skal dra å vaske en leilighet. Det er nemlig sånn at jeg vasker leiligheten til en mann annen hver søndag, og siden det ikke tar mer enn 1-1,5 time å vaske den har jeg fremdeles tid til å pugge mer til eksamen når jeg kommer hjem. Selv om det egentlig frister mest å ligge på sofaen, men det får vente til i morgen når eksamen er fullført. Nå skal jeg komme meg tilbake til matteboken og gjøre noen flere oppgaver før jeg drar avgårde til leiligheten. Vi snakkes!

 

 

 

 

- Har du noen gode puggetips til matteeksamen?

Russekickoff

 • 21.11.2015, 19:48

Hei! I kveld er det tid for russekickoff, noe jeg gleder meg mye til! Selv om jeg går vg2 (går om igjen) og ikke vg3, så har jeg bestemt meg for å være russ med kullet mitt. Jeg er ikke med i en bil, altså jeg er en vandreruss, men det er like greit! Sparer en del penger på å ikke være med i bil, og vandrerussen kan jo ha det like gøy som bussrussen! Pernille kommer hit snart, også drar vi til lokalet der kickoffet er. Vi snakkes mer i morgen, håper du får en fin lørdagskveld!

  

Mine største flauser

 • 20.11.2015, 19:00

1. Jeg gikk i 7. klasse på barneskolen, og hadde forelsket meg i en gutt på en annen skole i nabobyen. Han var jo sååå søt og kjekk, og etter mye om og men klarte jeg endelig å spørre han "skal vi bli kjærester?". Han sa ja, og da begynte jeg å planlegge mitt neste steg - vårt første kyss. Jeg og en venninne dro til nabobyen (Svolvær) og møtte kjæresten min og kompisene hans. Flau som jeg var turte jeg nesten ikke å snakke med han, så jeg fikk venninnen min til å snakke med han mens jeg stod ved siden av. Etter en stund ringte mamma og sa at vi ble henta nå, og at vi skulle gå til det avtalte møtestedet for å bli hentet. Da tenkte jeg "det er nå eller aldri". Jeg og venninnen min gikk litt bort fra kjæresten min, før jeg løp tilbake og kyssa han! Men jeg traff ikke helt riktig.. Jeg hadde nemlig løpt så fort mot han at når jeg kyssa han så traff jeg halve leppa og halve kinnet. Han begynte å le og jeg ble så flau, så det endte opp med at jeg løp tilbake til venninnen min, dro hjem og snakket ikke med han på en uke.

 

2. Denne flausen er så sykt flaut å fortelle om, men det får gå. Jeg tror jeg gikk i 9. eller 10. klasse på ungdomsskolen når denne flausen skjedde. Det som skjedde var at jeg måtte sykt tisse, så jeg nærmest løp til det første ledige toalettet, satt meg ned og tisset. Etter hvert kjente jeg at jeg var våt på hele rumpen, og forstod virkelig ingenting. Helt til jeg tørket meg og skulle skylle ned. Da innså jeg at jeg ikke hadde tisset på doringen, men på dolokket. En venninne hadde stått inne i det andre toalettet å tittet over veggen mens dette skjedde, og når hun så at jeg oppdaget hva som hadde skjedd lo hun skikkelig. Jeg ble sååå flau og rød i trynet, og det var jeg resten av den skoledagen.


3. Denne flausen er nok den flaueste av dem alle, men det er jo naturlig det som hente så ja... Jeg var på besøk hos min daværende kjæreste og vi var på rommet hans. Brått så mistet jeg noe på gulvet, tror det var lypsylen min. Jeg satt meg ned på huk for å ta den opp, og da klarte jeg med et uhell å slippe en liten fis. Dette var helt i starten av forholdet vårt og vi var fremdeles i den "bli-kjent" fasen, så vi hadde jo ikke blitt komfortable med å gjøre sånne ting foran hverandre enda også skjedde dette!! Det var veldig pinlig og jeg ble utrolig flau. Jeg ble faktisk så flau at jeg ville dra hjem, men han sa at det gikk bra og at det var naturlig at sånne ting skjedde. Jeg syns fremdeles at det var flaut og beklagde meg sikkert hundre ganger før jeg aksepterte at det hadde hendt.. Han lo bare av meg når jeg sa unnskyld og sa at jeg ikke trengte å beklage meg for det. Satt meg aldri ned på huk foran han igjen for å si det sånn, hahaha! 

4. Denne hendelsen skjedde faktisk nå nylig. Jeg var hjemme hos en mann jeg vasker leiligheten til, også har vi det sånn at hver gang jeg vasker drar han ut av huset slik at jeg får vasket i ro og fred. Han hadde akkurat dratt, og jeg slo på støvsugeren, men den startet ikke, så jeg løp ut for å få tak i han før han dro slik at han kunne hjelpe meg. Når han skulle få støvsugeren til å starte sa han "kanskje du skal sette i stikkontakten først?". Da ble jeg flau da! Er det mulig å være så dum....

 

5. Dette hendte når jeg gikk i 6. klasse på barneskolen. Det var vinter og ganske kaldt ute, og jeg og vennene mine var ute å hadde friminutt. Men så hadde jeg glemt noe inne i gangen, så da løp jeg så fort jeg kunne inn for å hente det jeg hadde glemt. Gulvet var veldig glatt ettersom at alle elevene hadde gått inn og ut med snø på skoene. I det jeg skulle løpe rundt hjørnet i gangen klarte jeg å skli slik at jeg trynet. Jeg falt ikke bare på den "vanlige" måten. Jeg falt nemlig med hendene rett ut i lufta, og det var hendene jeg landet på når jeg traff gulvet. Dette gjorde slik at jeg lagde en ekstremt høy lyd når jeg landet.. Det verste med dette var at det hendte rett foran crushen min. Jeg ble så flau, men reiste meg opp med en gang og latet som det aldri hadde hendt. Selv om alle som var vitne til det lo så de holdte på å gråte.
- Hva er din største flause?

Eksamenspugging

 • 19.11.2015, 11:34

Nå er jeg på skolen og øver til matteeksamen som jeg har på mandag. Jeg har fri fra 11.10-14.10 og tenkte jeg kunne utnytte tiden til å jobbe litt! Å ha tre timer fri er egentlig ganske kjedelig, men jeg har masse skolearbeid som må gjøres, og da er det like greit å bruke tiden godt. Dette er litt flaut å si, men det blir mitt tredje forsøk på å bestå matteeksamen.. Jeg vet ikke hva det er, men jeg forstår absolutt INGENTING når jeg gjør matteoppgaver, noe som også er grunnen til at jeg har strøket to ganger. Men jeg har øvd i mange uker nå, så jeg har troen på at jeg skal klare det. Alle gode ting er tre, eller hva? ;-)


Etter skolen skal jeg bli med Pernille hjem for å gjøre en nynorskanalyse som skal leveres i morgen. Har som sagt en del skolearbeid som skal gjøres, men det er så kjipt at det er så masse rett før jeg har eksamen. Da har jeg ikke like mye tid til å øve på eksamen ettersom jeg må prioritere alle fagene jeg har oppgaver eller innleveringer i. Ingen skal komme her å si at jeg ikke jobber med skolen i alle fall for det er jo det eneste jeg tenker på nå for tiden!

 

 


Men nå får jeg komme meg tilbake til matteboken. Vi snakkes senere!

3x12 om meg

 • 16.11.2015, 13:51

3 fakta om meg


- Jeg er en veldig følsom person. Begynner veldig lett å grine, og som oftest vet jeg ikke engang hvorfor.

- Jeg hater å sminke meg. Det er virkelig en av de mest kjedeligste tingene jeg gjør.

- Jeg samler på macleppestifter.

 

3 ting jeg liker


- Når sminken min blir on fleek. Da er jeg glad hele dagen.

- Shopping! Jeg elsker å shoppe, og ingenting kan slå følelsen av ett nytt klesplagg.

- Når venner og familie rundt meg har det bra.


3 ting jeg ikke liker


- Når jeg gjør det dårlig på skolen. Dette punktet snakker vel for seg selv, ingen liker vel å gjøre det dårlig på skolen?

- Folk som setter ut rykter, og ikke minst folk som hører på dem.

- Å ha hodepine. Det har jeg slitt veldig mye med etter at jeg begynte på skolen igjen i høst, og det er så forferdelig. Spesielt siden paracet og ibux ikke funker for meg. Da er det beste jeg kan gjøre å legge meg for å sove.


3 ønsker


- Å snart bli ferdig med billappen! Det er virkelig ikke lenge igjen, men har hatt en liten pause med kjøringen pga skole og diverse, men snart er jeg ferdig og forhåpentligvis blir det verdt ventetiden.

- At jeg skal bli flinkere på skolen. Jeg har blitt mye flinkere etter at jeg startet igjen, men jeg kan bli enda bedre.

- Bo i New York og jobbe i ett moteblad. Dette er en drøm som nok aldri kommer til å skje, men det er lov å håpe.


3 ting jeg burde


- Gjøre ferdig skolearbeidet som jeg har utsatt..

- Rydde i klesskapet mitt for å få bedre plass. Jeg har så mye klær nå at jeg virkelig må få solgt unna noe ASAP.

- Begynne å trene oftere.


3 ting jeg kan

- Overanalysere. Jeg er dessverre veldig "flink" på å overanalysere ting, og bekymre meg når det egentlig ikke er nødvendig. Prøver å slutte med det da det ødelegger mye for meg, men det er ikke så lett som man skulle tro.

- Å blogge. Jeg syns jeg selv er ganske flink på å blogge, selv om jeg kanskje ikke er like flink på å oppdatere så ofte som jeg skulle ønske.

- Holde ting organisert. Skriver ofte opp lister og gjøremål, noe som også gjør det lettere for meg å holde styr på alt.


3 ting jeg ikke kan


- Spansk. Huff, jeg er virkelig ikke flink i spansk. Jeg har hatt spansk som språk siden 8.klasse og jeg kan fremdeles ikke si noe mer enn hva jeg heter og hvor jeg bor. Litt flaut å fortelle, men men.

- Koke poteter. Hahaha! Jeg er generelt flink til å bake og lage mat, men å koke poteter, det kan jeg IKKE.

- Legge meg tidlig. Uansett hvor hardt jeg prøver å legge meg tidlig så går det bare ikke.


3 ting jeg ønsker meg

- En veske fra Gucci.

- En bil. Dette ønsket blir nok gjennomført før Mars 2016 (forhåpentligvis).

- Et Marc Jacobs armbånd. Alle armbåndene er så fine og jeg kunne gjerne hatt alle.


3 ting jeg blir rolig av


- Når jeg ikke har skolearbeid å stresse over. Det er ofte at jeg har en innlevering eller prøve, og da ligger det i bakhodet og gjør meg stresset helt til det er overstått. Og det er ikke en god følelse å gå rundt på.

- Når jeg ser på serier. Da kobler jeg helt ut fra hverdagen og lever meg inn i serien. Det er deilig det!

- Når jeg hører på musikk.


3 ting jeg blir stresset av


- Når jeg har mye skolearbeid å tenke på, slik som jeg skrev over her.

- Å ha dårlig tid. Jeg hater å ha dårlig tid og det gjør meg ekstremt stresset. Må bli flinkere til å planlegge god tid i forveien slik at jeg skal slippe å løpe ut av døren for å rekke avtaler, osv.

- Når jeg ikke føler meg "pen" eller bra. Da blir jeg stresset og går rundt å bekymrer meg hele dagen.


3 ting jeg gjorde i helgen

- På fredag var jeg i Fredrikstad og dro ut på byen for første gang.
- Jobbet med skolearbeid.

- Så på film.

 

3 ting jeg gjorde forrige uke

- Jobbet en del med skolearbeid.

- Blogget

- Var med venninner

 

 

Plakater fra Desenio

 • 15.11.2015, 16:33

                                                                                                                                                  Sponset av Desenio

 
Her om dagen mottok jeg disse fine plakatene fra Desenio.no. De har et stort utvalg av plakater og posters i forskjellige farger, mønster, stil, størrelser og mye mer. Liker du plakater i svart/hvitt, eller kanskje du liker plakater med tekst på? Isåfall, desenio har noe for en hver smak! Disse plakatene er veldig fine til å henge rundt om kring i huset og de setter virkelig prikken over i-en. I tillegg er de veldig fine å gi bort i f.eks julegave, bursdagsgave, eller lignende.

Desenio selger ikke bare plakater og posters, de har også rammer. Rammene finnes i mange forskjellige størrelser slik at du lett kan finne rammer som passer til de plakatene du vil ha. Du kan få rammene i svart, hvit, gull, kobber og mange flere farger. Hvor flott er ikke det? Personlig synes jeg at plakatene blir hakket finere når de er innrammet, spesielt om du har tenkt å henge dem opp på veggen, eller om du vil ha dem stående i en hylle. Hele utvalget av rammer finner du her.
HER                                                                HER                                                                               HER
HER  (har dessverre ikke fått kjøpt ramme til dette bildet enda ettersom at det er så stort...)HER                                                                                                                 HER            

Min første bytur

 • 14.11.2015, 17:15

For en morsom kveld jeg hadde i går! Det var så gøy at jeg endelig fikk dratt ut på byen. Det var ikke så mange der til å begynne med, men det kom fler og fler etter hvert. Vi drakk, danset, ble kjent med nye folk, og hadde det morsomt hele kvelden. Utenom da jeg klarte å falle midt på dansegulvet og tryna på noen randoms. Da skjønte jeg at inntaket av alkohol skulle stoppe der, hahaha! Alt i alt var utelivet i Fredrikstad kjempebra, og det nådde så absolutt opp til forventningene mine.
 

Black jacket

 • 11.11.2015, 21:40

Effektiv dag

 • 10.11.2015, 19:30

Hei dere, og god kveld!


For en effektiv dag jeg har hatt i dag. Jeg sluttet nemlig tidlig på skolen ettersom at lærerne skulle på kurs, og i forkant av det hadde jeg laget en liten "to do list". Det første punktet på listen var å gjøre litt husarbeid. Jeg støvsugde og vasket gulv i nesten alle rommene, i tillegg til at jeg ryddet litt og gikk ut med søpla (bare hyggelig mams<3). Etter det dro jeg ned til byen for å hente ut nye linser, og nå sitter jeg å jobber med en historieinnlevering. Den skal ikke leveres inn før om en uke, men jeg tenker at det er greit å begynne nå slik at jeg slipper å stresse med det neste uke. Så i dag har jeg hatt en effektiv dag, og fått gjort unna alle punktene på listen. Det er ikke dårlig det! Hva har du gjort i dag?

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign