hits

29.11.2016

  • 29.11.2016, 16:33

Nå begynner det virkelig å bli kaldt ute, og jeg merker at jeg må pakke meg inn i tykke gensere for å ikke fryse i hjel. Vinteren har sin sjarm, men det kan til tider være litt for kaldt for min del. Vel vel, jeg overlever! Jeg har så å si akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart spise middag. Etter at jeg har spist middag middag har jeg en del skolearbeid som jeg må gjøre, så dette blir en kjedelig tirsdag. Føler meg i tillegg ganske slapp og sliten i dag, men skolearbeidet må gjøres. Og spesielt nå som det er så mange innleveringer og prøver framover.. Gleder meg til alle prøvene er overstått og til det er juleferie. Det er heldigvis ikke så lenge igjen nå, så det er bare å jobbe på og være effektiv! Jeg skal klare det! Hva er dine planer for i dag?

30 spørsmål og 30 svar

  • 22.11.2016, 21:46

1. Hvor gammel er du? Jeg er 19 år.

2. Hvor høy er du? 162 cm.

3. Stjernetegn? Jomfruen.

4. Når står du opp i hverdagen? Som regel står jeg opp rundt 07.00 tiden.

5. Når står du opp i helgen? I helgene sover jeg til jeg våkner av meg selv.

 

6. Favorittsang akkurat nå? Die Antwood - Baby's on fire. Den sangen er så kul!

7. Har du tatoveringer? Ja, jeg har to tatoveringer. En på høyre håndledd og en på venstre innerarm.

8. Hva var det siste du spiste? Grandiosa. Ikke så veldig sunt, men godt da!

9. Hva var det siste du drakk? Sjokolademelk, mm.

10. Hva er favorittdyret ditt? Katt.

 

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er rosa og hvit.

13. Hva hører du på akkurat nå? Hører ikke på musikk akkurat nå nå, men jeg har tven på i bakrunnen.

14. Er det noen du savner? Er ingen spesielle jeg savner nei, haha.

15. Favoritt quote? If you don't live for something, you die for nothing. Syns den er så ufattelig fin. Ellers liker jeg også veldig godt quoten "Be the change you wish to see in the world".

 

16. Høy eller lav musikk? Det er spørs på situasjonen. Om jeg sitter og jobber med skoleoppgaver liker jeg å ha lav musikk, men er jeg på vors eller fest liker jeg at musikken er høy.

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar ingen plasser, haha?

18. Favorittfarge? Rosa.

19. Hvem snakket du med sist? Mamma.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Hmm, denne var vanskelig! Det må nok være en lysring.

 

21. Hva var det siste du kjøpte? En genser og en jakke fra Missguided.

22. Hva står det på den siste sms'en du sendte? "Ja, jeg så det istad hahaha"

23. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen har jeg egentlig ingen planer. Jeg har tenkt meg til byen etter skolen på fredag for å titte litt i butikker, men utenom det har jeg ingen planer. Kanskje lage noen videoer til bloggen? Vi får se!

24. Drømmereisemål? Roma, uten tvil!

25. Hvilken bok leste du sist? Det er så lenge siden sist jeg leste en bok, så det husker jeg ikke.

 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tanker og bekymringer. Huff, jeg har alt for mange negative tanker...

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg vil nok si at jeg er mest lik Khloé Kardashian.

28. Følger du med på noen TV-serier? Ja, det gjør jeg! Av tv-serier som går nå for tiden er Farmen en stor favoritt hos meg. Jeg elsker Farmen og konseptet bak det, såpass mye at jeg helt seriøst vurderer å melde meg på det neste år.

29. Hvordan er du som venn? Jeg vil si at jeg er en omsorgsfull venn som lytter når noen vil snakke, og som er til å stole på.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg gå i dusjen, og når jeg er ferdig i dusjen skal jeg ta ansiktsmaske og etter det skal jeg legge meg. En rolig og deilig avsluttning på kvelden.

 

Nye plakater fra Desenio

  • 01.11.2016, 20:00

                                                                                                                                                // Produktene er sponset av Desenio

For et års tid siden mottok jeg noen plakater fra Desenio.no og de gjorde virkelig susen på rommet mitt. Nå i det siste har jeg gjort noen forandringer på rommet mitt og da følte jeg også at jeg trengte noen nye plakater. Jeg har nok en gang fått velge meg ut noen plakater. Desenio ga meg en sum som jeg fikk velge plakater for, og det var en såpass god sum at jeg valgte plakater til meg selv, men også noen som jeg har tenkt å gi ut i giveaway her på bloggen om en liten stund. Spennende eller hva? Før jeg viser dere plakatene jeg har valgt tenkte jeg å fortelle dere litt om Desenio.

Kort fortalt er Desenio en nettside som selger mange forskjellige typer plakater/posters. Prisene er rimelige for lommeboken så her kan du shoppe i vei med god samvittighet. De selger også rammer i forskjellige størrelser og farger, så her er det bare å velge å vrake. Hele utvalget av plakater finner du HER. Om du liker tekstplakater eller quotes finner du det HER. Og HER finner du de plakatene som er mest populære hos dem. God shopping!

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign