hits

Godt nyttår

 • 31.12.2015, 21:48

Ville bare komme innom en rask tur for å ønske dere et godt nyttår!
God jul

 • 24.12.2015, 18:09

Hei dere og god jul!


Vi har akkurat spist en deilig julemiddag, så nå sitter alle gode og mette i sofaen og slapper av. Magen min er så full at det kjennes ut som at den skal sprekke, men det er bare julaften en gang i året så det er definitivt verdt det. Spesielt siden jeg fikk min årlige runde med juleskinke, poteter og brunsaus. Fy søren så godt det er! Gleder meg allerede til neste julaften.


Om ikke lenge skal vi åpne gavene, og det ser ut til at det ligger mange pakker under treet til meg i år. Snille jenter får mange gaver vet dere. Neida! Gaver er ikke det viktigste for meg. Det var kanskje det viktigste når jeg var yngre, men nå som jeg er eldre setter jeg mer pris på et godt måltid og et hyggelig selskap. Nå hørtes jeg plutselig veldig voksen ut, hahah. Men jeg må nesten runde av innlegget her og nyte resten av kvelden med familien. Ha en fin kveld videre <3

 

Oslo gir deg julestemning

 • 17.12.2015, 20:35

I går var jeg og Elida i Oslo. Hovedgrunnen til at vi dro inn til Oslo var for å dele ut litt varme klær til uteliggere/rusmisbrukere, men vi dro også inn for litt juleshopping. Vi gikk først igjennom gatene for å titte etter uteliggere eller rusmisbrukere, men vi fant kun en. Det var en dame som solgte bladet =Oslo. Vi kjøpte en =Oslo julebok av henne, også ga vi henne et par varme hansker. Hun var veldig snill og hyggelig, og hun fortalte oss litt om hennes livshistorie og hvordan hun havnet på gaten. Det var en utrolig trist historie, og det var vanskelig å holde tårene tilbake. Hun satte sine spor i oss for å si det sånn!
Etter å ha snakket med denne damen en stund måtte vi dessverre gå videre for å rekke det vi skulle. Vi gikk å så litt i butikker før vi etter hvert gikk ned til Spikersuppa. Der var det fult av julemarkeder, og man fikk en herlig julefølelse i seg av å gå rundt å se i de forskjellige salgsbodene. Vi valgte også å ta oss en tur med pariserhjulet som stod der. Det var utrolig gøy, men jeg kjente at jeg angret jo høyere vi kom opp i luften. Har aldri hatt høydeskrekk før, men kan trygt si at jeg var litt redd når vi satt der. Fikk i alle fall knipset noen fine bilder og vi fikk se en fin utsikt. Så det var verdt det.
Når vi var ferdige etter å ha tatt pariserhjulet gikk vi til Peppes pizza for en liten matpause. Verken jeg eller Elida hadde spist noe etter vi kom til Oslo, så vi var veldig sultne og tomme for energi. Vi bestilte pizza å spiste oss gode og mette før vi gikk videre til Oslo City. Vi ville blant annet titte innom den nye Vicotorias Secret butikken, men vi ble egentlig ganske skuffet. Det var skyhøye priser og et dårlig utvalg, så vi gikk nesten ut av butikken med en gang. Men vi fikk tittet i andre butikker i alle fall, og min favorittbutikk på hele Oslo city, nemlig mac. Jeg endte opp med å kjøpe en ny leppestift og lipliner, så nå har jeg hele 14. macleppestifter i samlingen min.. Hehe, burde kanskje stoppe å kjøpe flere, men er man hekta så er man hekta.Tiden gikk og når klokken nærmet seg kvart på ti bestemte vi oss for å gå til togstasjonen for å ta toget hjem. Da hadde vi vært i Oslo i 6 timer og begynte å bli ganske slitne. Toget var framme i Halden kvart på 12, og da bar det rett hjem. Jeg fjernet sminken med en gang jeg kom hjem, og gikk rett opp for å legge meg. Helt utslitt etter en lang dag med mange inntrykk, mye gåing og shopping, men turen var så hyggelig at det var verdt det. 

 

På vei til Oslo

 • 16.12.2015, 16:33

Akkurat nå sitter jeg og Elida på toget på vei inn til Oslo. Vi skal dele ut litt varme klær til uteliggere/rusmisbrukere som vi finner i Oslo, også skal vi shoppe litt etter det. Vi tok toget fra Halden kl 14, og vi er framme i Oslo om omtrent 20 minutter. Kommer nok ikke til å blogge mer i dag, så jeg oppdaterer mer i morgen. Ha en fin dag! 

Dagens antrekk 15.12.2015

 • 15.12.2015, 16:14Sko - Din sko // Bukse - hm // Topp - Topshop

 

Polaroid 300 kamera

 • 13.12.2015, 16:32

                                                                                                                                  Kameraet er sponset av Coolstuff.no

 

Hei dere!! De aller fleste har vel hørt om kameraet Polaroid? Jeg har i alle fall hørt om det, og jeg har ønsket meg det kjempelenge. Heldig som jeg er fikk jeg ønsket mitt oppfylt og det takket være coolstuff.no. De har vært så snille å sendt meg et Polaroid 300 Instant camera OG to pakker med film. Når du kjøper kameraet må du kjøpe film utenom ettersom det ikke følger med. En filmpakke inneholder 10 filmer og koster 119 kr. 


Til de som ikke har hørt om et Polaroid kamera så er det et kamera der bildet man tar kommer ut med en gang. Du slipper det stresset med å dra til en fotobutikk for å framkalle det, eller å legge det inn på pcen. Bildets størrelse er på 6,2x4,6 cm, ikke så veldig stort, men greit nok for min del i alle fall. Etter at bildet har kommet ut av kameraet er det lurt å legge det mørkt i 1 minutt slik at bildet virkelig "kommer fram", bare et lite tips! Siden bildestørrelsen ikke er så stor har jeg tenkt å bruke bildene jeg tar til å lage en scrapbook. Det er morsomt å lage, og enda morsommere å se tilbake på om noen år.


Om du ikke er interessert i foto og kamera så er dette også en veldig fin julegave til den som er fotointeressert. Kameraet fåes i fargene: blå, rød, lilla og sort, og kan kjøpes HER. (Du kan også kjøpe filmpakker via samme link) Vil du kjøpe flere julegaver hos coolstuff kan du klikke deg inn via denne linken og se igjennom det store utvalget! God shopping :-)

  

 

Frimarkedet

 • 13.12.2015, 15:13

Nå sitter jeg og mamma på frimarkedet. Som jeg skrev igår så holder senteret søndagsåpent idag. Det er en del folk ute i byen nå, så får håpe noen kommer innom og kjøper noe. Vi har ikke solgt noe foreløpig, men det kommer seg vel litt utover får vi håpe. Senteret stenger ikke før kl. 18.00 så vi har enda god tid igjen til å få solgt noe! Snakkes litt senere i dag.

 Øvelseskjøring

 • 12.12.2015, 20:03

Hallo. I går kveld fikk vi besøk av bestekompisen til mamma, Thomas. Han er som en onkel for meg, så det er alltid hyggelig å få han på besøk. Vi har ikke bil selv, og siden han er her og har bil, så har jeg fått øvelseskjørt litt i dag. Har dessverre ikke fått kjørt noe særlig i det siste fordi jeg har hatt stramme tidsskjemaer og dårlig råd, men sånn er det noen ganger. Jeg har i alle fall satt meg som mål å ha klart lappen innen mars, så vi får krysse fingrene og håpe at jeg klarer det.


Etter at jeg hadde øvelseskjørt litt dro jeg og Thomas ned på frimarkedet. Et av sentrene våre her i byen har nemlig noe som kalles for frimarked, og det blir arrangert hver helg. Det er slik at du kan leie en plass for å selge ting. Mamma har leid seg en plass og selger hjemmestrikkete produkter sånn som raggsokker, luer, skjerf, osv. Hun er så snill å lar meg også få bruke litt av plassen hun leier slik at jeg får solgt litt jeg også. Så jeg og Thomas dro ned for å hjelpe henne med å stille ut produktene og gjøre det fint for kundene. Vi skal dra ned dit i morgen også fordi senteret har søndagsåpent. Får håpe at det kommer mange folk til byen da slik at vi kanskje får solgt unna noe. Det hadde vært gøy. Hva har du gjort i dag?

Katten fortjener også en fin jul

 • 11.12.2015, 19:32

                                                                                                                                Produktene er sponset av ilovecats.noDet nærmer seg jul, og vi mennesker flyr fram og tilbake mellom de forskjellige kjøpesentrene for å handle julegaver og generelt ting til julen. Vi stresser døgnet rundt for å rekke alt vi skal rekke, og da er det veldig lett å glemme kjæledyrene opp i det hele. Det er ikke bare mennesker som fortjener en ekstra oppmerksomhet i julen, men også dyrene våre. Jeg har selv en liten søt katt som heter Khloe og hun er min lille baby. Hun er den søteste katten jeg vet om, og hun fortjener en fin jul hun også (crazy catlady sa du?). Derfor har jeg vært så heldig å få tilsendt tre juleprodukter til katten min - julekalender - julestrømpe - julegave. Har også fått tilsendt litt leker og et halsbånd til henne. Barn får jo som regel alltid mye til jul, så hvorfor skal ikke katten også få det?


RABATTKODEN Beccaalexandra GIR 20% RABATT PÅ ALLE ORDINÆRE VARER FRAM TIL 15.12.

 


Julekalenderen til katt inneholder 24 luker. Lukene er fylt med godbiter til katt, for det meste melkepletter og kattemynte drops. Denne kalenderen faller garantert i smak hos katten din! Om du vil kjøpe julekalenderen kan den kjøpes HER

 

Julestrømpen til katt inneholder forskjellige leker og noen godbiter. Denne kan man gi til katten på morgenen på julaften eller når som helst egentlig. Det er vel alltid stas for katten å få nye leker. Julestrømpe til katt kan kjøpes HER.

 


Julegave til katt inneholder forskjellige typer godbiter til katt. Katten fortjener jo også en liten julegave, så dette er perfekt. Enkelte av godbitene gjør at katten kommer i godt humør, og ingenting er bedre enn det! Julegave til katt kan kjøpes HER.

 

Treet er pyntet og klart

 • 11.12.2015, 16:24

I dag sluttet jeg tidlig på skolen fordi jeg hadde avspaseringer, så da dro jeg hjem og fikk tatt fram juletreet og pynt, så nå er rommet mitt klart og ferdig pyntet til jul. Det er ingenting som er mer koselig enn å våkne opp med et juletre på rommet. Juletreet mitt er ganske stort (selv om det ikke ser slik ut på bildene hah) og det tar opp mye gulvplass, men hva gjør vel det? Det er jo kun jul èn gang i året! Grunnen til at jeg har kjøpt mitt eget juletre er rett og slett fordi min familie har som tradisjon å sette det opp på lillejulaften, men så lenge klarer ikke jeg og vente, så da kjøpte jeg like så godt mitt eget tre! Det er plastikk vel og merke, men det varer mye lengre og etter min mening er det like fint som et ekte tre.

 

 

 

Kvalitetstid på kafe

 • 10.12.2015, 23:10

Hei!


Jeg kom nettopp inn døren etter å ha vært i byen med Pernille. Senteret hadde langåpent i dag, så da dro vi ned og kjøpte litt flere julegaver før vi etter hvert satt oss ned på en kafe. Jeg har ikke vært på kafe på evigheter så det var virkelig på tide. Kjøpte en stor pizzabolle om jeg kan kalle det for det, også et stort kakestykke. Var på vei til å rulle ut av kafeen etterpå for å si det sånn, haha. Men det var definitivt verdt det, for guud så koselig det er å dra på kafe! Bare sitte der, se på folk som går forbi, snakke med venninna si, rett og slett bare nyte livet. Det var herlig.

 

 

Nytt fra Shein

 • 07.12.2015, 13:53

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign