hits

Beautybox fra Lookfantastic.no

 • 31.03.2018, 20:14

                                                                                                                                                 Beautyboxen er sponset av Lookfantastic.no

De fleste har vel hørt om Glossybox regner jeg med? Lookfantastic.no har kommet med en lignende boks, nemlig Beautybox. Konseptet er enkelt og greit. Det er en boks med skjønnhetsprodukter som du får tilsendt. Hver måned vil du motta en beautybox med 6 sminke og skjønnhetsrelaterte produkter. Du kan velge om du vil ha 1, 3, 6 eller 12 måneders løpende abonnement. Om du ikke er fornøyd kan du enkelt si opp abonnementet via kontoen på hjemmesiden dems. 

(Annonselink) Gå inn HER for å bestille ditt abonnement på Beautybox fra Lookfantastic.no

I Desember i fjor fikk jeg tilsendt en Beautybox med mange herlige produkter. Boksen hadde et fint og ryddig design som gjorde det ekstra morsomt for meg når jeg skulle åpne esken for å se hvilke produkter jeg hadde fått. Vel, jeg ble ikke skuffet for å si det sånn! Jeg fikk en mini-versjon av magasinet ELLE, en badebombe, en leppestift i en fantastisk nude farge, håndkrem, hudkrem, anti-age krem og en liten krukke med peeling. Med andre ord, gode skjønnhetsprodukter som hjelper huden å holde seg fresh og fin. 

VIDEO - UNBOXING PRODUCTS FROM LUSH

 • 22.11.2017, 12:00

Grønne gelenegler med glitter

 • 29.09.2017, 22:01

                                                                                                                                                                                  Behandlingen er sponset

Som jeg skrev tidligere i dag er jeg i Oslo, og etter noen timer i byen med mamma istad tok jeg t-banen til Majorstuen for å møte Frida som skulle legge nye gelenegler på meg. Jeg var hos henne sist gang jeg var i Oslo, men det er godt over 3 uker siden og neglene mine hadde begynt å få skikkelig ettervekst. Og det er jo ikke pent! Forrige gang hadde jeg gelenegler med faded fransk, men denne gangen ville jeg ha grønne stilettonegler med litt glitter. Alltid morsomt med forandringer. Bare se så fint resultatet ble!! Jeg er superfornøyd :-) Frida kan virkelig kunsten ved å legge negler, det er sikkert og visst!

Her ser dere den lille søte arbeidsplassen der Frida lager magiske negler. Det er utrolig hyggelig å sitte her og skravle mens man får neglene sine fikset. Også føler man seg automatisk så mye finere når man har fått jålet seg opp litt.  

Om du bor i Oslo og har lyst på nye negler kan du kontakte Frida på facebook HER eller på telefon: 401 00 138. Hun holder til i lokalet til Dead Ends. Adressen er: Kirkeveien 60 på Majorstuen i Oslo. Hun tar 800 kr for et nytt sett med gelenegler, og det er mye billigere enn andre plasser. Så om du vil ha fine negler med god kvalitet til en rimelig pris så er Frida den rette for deg!

Nye produkter fra Lyko

 • 27.09.2017, 20:45

                                                                                                                                                              Produktene er sponset av Lyko.no

Heii <3 

Jeg har vært så heldig at jeg nok en gang fått et samarbeid med Lyko.no og har i den anledning fått velge meg ut noen produkter som jeg skal få teste ut! Alle produktene jeg har valgt er cruelty free, så om du ser noe du liker og har lyst til å kjøpe det så kan du gjøre det med god samvittighet. Jeg har ikke fått prøvd noen av produktene enda, men så fort jeg har gjort det skal jeg komme tilbake med tilbakemeldinger på hva jeg synes om de. Men nå, litt om Lyko:

Lyko.no er en nettside som selger sminke, hudprodukter, hårprodukter, parfymer og mye mer. De har mange store merker, blant annet Anastasia Beverly Hills, The Balm og Real Techniques. Lyko er mye billigere enn andre nettsider, og de kjører ofte tilbud og kampanjer. De har superrask levering og det er gratis frakt ved kjøp over 300 kr. Kundeservicen er upåklagelig! Lurer du på noe er det bare å sende mail til dem, så får du svar fort. Vel, det var alt om Lyko. Om du vil se hvilke produkter jeg har valgt meg ut så er det bare å lese seg videre :-) Husk å lese slutten av innlegget, der ligger det en rabattkode!

Hårføner fra Bosch HER


Øyenskyggepalett fra The Balm HER
 

Maskara fra The Balm HER


Maskara fra Isadora HER


Mineral pudderfoundation fra Isadora HER

 

Leppomade fra Burt's Bees HER

 

Sminkekoster fra Real Techniques HER

Ved bruk av koden:  15altrf   får du 15% rabatt på alle produkter hos Lyko.no. Koden fungerer også på produkter som allerede er på salg :-) Men vær rask, koden går ut førstkommende søndag, 1. oktober!

Gelenegler

 • 11.09.2017, 19:30

                                                                                                                                                                             Behandlingen er sponset

Når jeg var i Oslo nå i helgen fikk jeg endelig muligheten til å møte Frida. Jeg og Frida har fulgt hverandres blogger nå i flere år, men vi har aldri hatt muligheten til å møtes. Før nå! Siden jeg skulle til Oslo og hadde litt tid til overs ble vi enige om og møtes. Frida driver nemlig med gelenegler, så da avtalte vi et lite samarbeid. Hun skulle gi meg gelenegler og jeg skulle reklamere/markedsføre for det og hennes bedrift. Ganske god deal må jeg si! 

Slik så neglene mine ut før behandlingen:

Slik så de ut etter behandlingen:

Jeg valgte et enkelt design som kalles "faded french". Det passer til absolutt alt, og er veldig stiltfult og elegant. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet og kan trygt og ærlig anbefale Frida til alle som vil ha gelenegler og som bor i Oslo området. Du finner henne på facebook og instagram under navnet Fridanails og Frida Enger. Og bloggen hennes finner du HER. Hun holder til på Majorstuen og jobber på salongen Dead Ends, som også er en frisørsalong. På kontoen Fridanails finner du et stort utvalg av bilder der du kan se negler Frida har laget. Hun har uten tvil et stort talent og jeg følte meg veldig heldig som fikk neglene mine fikset av henne. Om du også vil få neglene dine fikset kan du ta kontakt med henne via facebook HER eller telefon: 401 00 138

Anastasia Beverly Hills contour kit

 • 20.05.2017, 12:29

                                                                                                                                                                    Produktet er sponset av Lyko.no 

Jeg elsker sminke og har brukt mye forskjellig sminke opp gjennom tidene. De fleste contourer ansiktet sitt og selv har jeg vel gjort det siden 2012. Jeg har prøvd mange contourpaletter, men har aldri funnet ett jeg liker 100% enda. Derfor har jeg de siste ukene testet ut Anastasia Beverly Hills sitt verdenskjente contourpalette og i dag skal jeg fortelle mer litt om det og hva jeg synes. Så om du vil vite litt mer om ABH sitt contourpalette, les videre!

Palettet består av seks forskjellige farger. Tre lyse og tre mørke. De to første lyse fargene er ment som settingpudder, altså at du bruker det for å f.eks sette concealer. Den tredje og siste lyse fargen er en highlight som du kan bruke for å framheve høye punkter i ansiktet ditt. Så har vi de tre mørke fargene. De er ment for å bruke på kinnbena for å skape mer dybde og form til ansiktet. De er i tre forskjellige nyanser. Fargene er utrolig pigmenterte og palettet er drøyt i bruk. Du får palettet i tre forskjellige fargetyper. Light to medium, medium og tan/deep. Jeg har palettet i light to medium. ABH tester ikke på dyr.

 

Palettet selges på flere steder til 600 kr, men hos Lyko.no får du det for 525 kr. Og om du bruker rabattkoden   15altrf   betaler du kun 447 kr, det er billig det! Du får kjøpt palettet HER.

 

Husk at ved bruk av koden  15altrf  får du 15% rabatt på alle produkter hos Lyko.no, inkludert salgsvarer. Rabatten gjelder per produkt, som altså vil si at du får 15% rabatt på hvert eneste produkt du kjøper. Her kan du spare mye penger, så god shopping!   

VIDEO - UNBOXING PRODUCTS FROM LYKO.NO

 • 01.05.2017, 18:00

Nye produkter fra Klairs.no

 • 23.04.2017, 17:11

                                                                                                                                                  Produktene er sponset av Klairs.no

Tidligere denne uken fikk jeg en pakke i posten fra Klairs.no og i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk. Men først, litt om Klairs!

Klairs.no er en norsk nettside som selger koreansk hudpleie. Produktene er ikke testet på dyr og er veganvennlige. Klairs produkter inneholder kun de nødvendigste ingrediensene. Det vil si at ingen av produktene inneholder fargestoffer, alkohol, parabener eller parfyme. Med andre ord, naturlige produkter som er gode for huden. Produktene passer til alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Utvalget av produkter er stort og du har mange produkter du kan velge mellom.  


- Oljerens - Gentle black deep cleansing oil -

Oljerens som renser sminke, både hudsminke og øyesminke, og som fjerner urenheter, døde hudceller, overflødig talg og fett. Inneholder naturlig oljeekstrakt fra sorte bønner som kontrollerer produksjonen av talg og virker beroligende på huden. Sort sesamolje gir huden antioksidanter og solbærfrø fra mineraler og vitaminer.

Masser inn litt produkt på tørt ansikt, også over øyne. La det sitte i 1 minutt og skyll av med lunket vann. 

Kjøpes HER.


- Ansiktssåpe - Rich moist facial soap -

Fuktighetsgivende ansiktssåpe med calaminepulver, arganolje og yerba mate - en ingrediens som er proppfull av antioksidanter. Denne såpen bruker man istedenfor f.eks skumrens, og såpen gir en sunn og glødende hud. 

Skum såpen opp i hendene og masser inn i huden. Skyll av med vann. 

Kjøpes HER.


- Concealer - Creamy & natural fit concealer - 

Concealer med god dekkevne til problemområder som porer, akne og rødhet. Den tilfører huden fuktighet samtidig som den dekker problemområdene i huden. Toner ut mørke ringer under øynene, og gir en klar og jevn hud.

Påfør på problemområder og blend forsiktig ut. 

Kjøpes HER.


- BB krem - Illuminating supple blemish cream, anti-age -

Smart color system som gjør at fargen blender seg perfekt med din hudtone. Kremen inneholder fukt, anti-aging, solfaktor og foundation i et. Den blender seg fint i huden, skjuler rødhet og har lett dekkevne. Denne BB kremen er den mest solgte blant alle koreanske merkene, og kvinner og menn over hele verden sverger til nettopp denne. Den inneholder hyaluronsyre som er med på å bremse hudens aldringstegn. I tillegg har den SPF40 som gjør at den passer perfekt til sommeren.

Påføres alene eller etter bruk av concealer. 

Kjøpes HER.

De neste ukene skal jeg teste ut produktene, og om en måneds tid kommer jeg til å skrive en oppdatering med mine tanker og meninger. I mellomtiden vil jeg anbefale deg å sjekke ut Klairs.no. Du får også kjøpt Klairs produkter hos coverbrands.no, blush.no og komplett.no. Om jeg har noen danske lesere eller norske lesere som bor i Danmark og som vil bestille, kan det gjøres på komplett.dk :-) Følg dem gjerne på instagram også!

Mymuse.no

 • 04.04.2017, 20:13

Ny vinterjakke

 • 05.02.2017, 19:12

                                                                                                                                                      Jakken er sponset av Barfota.no

Vinteren er allerede godt i gang og nå må man pakke seg inn i tykke jakker og store skjerf før man går ut av døren, ellers fryser man i hjel. Jeg liker iallefall ikke å fryse, og derfor er det viktig for meg å ha gode og varme klær som holder meg varm så lenge jeg trenger det. Siden i fjor vinter har jeg brukt en vinterjakke fra Parajumpers, men det er alltid godt å kunne ha noen å bytte mellom så i den anledning har jeg gått til anskaffelse av en ny vinterjakke. Jeg var i kontakt med Barfota.no og de ville sponse meg med en vinterjakke og det kan man jo ikke si nei til? Så her sitter jeg nå, en stolt eier av en ny vinterjakke.

Siden min andre vinterjakke er i svart ville jeg ha en annen farge på den nye jakken og da valgte jeg en i en marineblå farge. Vil egentlig si at den er mer lilla-blå i virkeligheten, men det gjør bare jakken ekstra fin. Jeg har ikke sett noen med en lilla vinterjakke før så da er det jo litt kult at jeg har en, hihi. Jakken har fuskepels på hetten, to store lommer på sidene, en lomme inne ved brystet og en liten ekstralomme på den ene armen. Den er foret med et utrolig deilig stoff som er veldig behagelig mot huden. Vet ikke helt hva det stoffet heter, men det er sånn pels/puse aktig.

På innsiden av jakken er det snorer ved midjen som du kan stramme, og da former jakken seg etter midjen din. Jakken varmer godt og er veldig god å ha på seg. Jeg har den i størrelse S og vil si at den er litt stor for størrelsen, men det gjør meg ingenting! Det betyr bare at den er litt ekstra romslig. Om du syns jakken var fin og har lyst på en selv kan den kjøpes HER. 

Indusia.no

 • 03.01.2017, 20:53

                                                                                                                                                        Innlegg i samarbeid med Indusia.no

I August i fjor skrev jeg et lite innlegg om nettsiden Indusia.no og sengesettet de sponset meg med. Nå har jeg vært så heldig og fått tilsendt et nytt sengesett fra de, og det skal jeg vise dere i dag. Men først, litt informasjon om nettsiden dems! Som jeg nevnte i det forrige innlegget så har jeg en dobbeldyne med størrelse 240x220 cm. Det negative med å ha en så stor dyne er at det er vanskelig å finne sengesett i den størrelsen uten at det koster skjorta. Og det er nettopp derfor at jeg elsker nettsiden Indusia. De har sengesett i alle størrelser og det til en utrolig bra pris. Sengesettene er unike og har spesielle designs, så her er det virkelig noe for en hver smak! Sengesett til voksne finner du >her< og sengesett til barn >her<. 

Indusia har ofte tilbud, så om man følger med kan man skaffe seg sengesett til ekstra gode priser. Om man i tillegg skulle trenge en ny dyne eller pute så selger de det også! Dyner og puter finner du >her<. Leveringstiden er rask og pakken kommer etter 1-3 dager. Litt spørs på hvor i Norge man bor. Det er fri frakt ved kjøp over 1000 kr, og ved kjøp under 1000 kr er det en fast fraktpris på 119 kr. 

Men nå, over til det nye sengesettet jeg har fått tilsendt. Denne gangen valgte jeg et lysere sengesett enn sist, og jeg er minst like fornøyd nå, om ikke mer! Det er så godt og sove i at gud hjelpe meg, jeg klarer jo nesten ikke å stå opp.. Haha! Designet er også veldig kult og passer stilen min på rommet veldig godt. Sengesettet er åpent i bunn, men dynen har ikke sklidd ut en eneste gang når jeg har hatt det på så det er ikke noe problem. Akkurat dette sengesettet er dessverre utsolgt nå, men de har mange andre sengesett som du finner >her<. Ta deg en liten titt innom og se da vel :-)

Alt i alt er jeg nok en gang superfornøyd med sengesettet fra Indusia. Det er godt å sove i, bra kvalitet og alt det til en god pris. Anbefaler alle som vil ha ett nytt sengesett og klikke seg inn på nettsiden dems for en liten titt. I tillegg er du med i trekningen av et gavekort på 500 kr om du melder deg på nyhetsbrevet dems. Det trekkes to vinnere i måneden.

Nye plakater fra Desenio

 • 01.11.2016, 20:00

                                                                                                                                                // Produktene er sponset av Desenio

For et års tid siden mottok jeg noen plakater fra Desenio.no og de gjorde virkelig susen på rommet mitt. Nå i det siste har jeg gjort noen forandringer på rommet mitt og da følte jeg også at jeg trengte noen nye plakater. Jeg har nok en gang fått velge meg ut noen plakater. Desenio ga meg en sum som jeg fikk velge plakater for, og det var en såpass god sum at jeg valgte plakater til meg selv, men også noen som jeg har tenkt å gi ut i giveaway her på bloggen om en liten stund. Spennende eller hva? Før jeg viser dere plakatene jeg har valgt tenkte jeg å fortelle dere litt om Desenio.

Kort fortalt er Desenio en nettside som selger mange forskjellige typer plakater/posters. Prisene er rimelige for lommeboken så her kan du shoppe i vei med god samvittighet. De selger også rammer i forskjellige størrelser og farger, så her er det bare å velge å vrake. Hele utvalget av plakater finner du HER. Om du liker tekstplakater eller quotes finner du det HER. Og HER finner du de plakatene som er mest populære hos dem. God shopping!

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Perfekt hud uten hudormer

 • 09.10.2016, 15:00

                                                                                                                                                         Produktene er sponset av Decrusto.no

Den siste måneden har jeg vært så heldig og fått testet ut to produkter fra nettsiden Decrusto.no. Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream. Dette er to produkter jeg har hatt lyst til å teste ut lenge, så jeg er veldig fornøyd og heldig som endelig har fått testet dem ut. Som sagt har jeg brukt disse produktene i en måned nå, og det er på tide å skrive litt om hva de gjør og hva jeg syns om dem. Så om du ble nyskjerrig på disse produktene er det bare å lese videre.


* Black Peel Off Mask *

Dette er en ansiktsmaske som renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og som bidrar til å hindre nye hudormer. Man smører masken på haken, nesen og i t-sonen, lar den virke i 25-30 minutter til den er tørr og deretter drar man den av. Døde hudceller og urenheter trekkes ut av hudens overflate og etterlater huden myk og med tydelig reduserte porer. Dette er masken for deg som sliter med urenheter, men også for deg som vil unngå det. Masken inneholder ingen fargestoffer, parabener, mineralske oljer eller silikon. Den er dermatologisk testet og allergi testet. Du får kjøpt masken HER.


* Liposome Facial Cream *

Denne kremen bruker jeg etter masken for å lukke porene og for å tilføre huden ekstra fuktighet. Kremen inneholder en berikende og avansert sammensetning av vitaminer og næringsstoffer som gjør huden fuktig og myk. Den er raskt absorberende og man blir ikke oljete av å bruke den. Man kan bruke kremen alene også, men da er det anbefalt å ha renset ansiktet først. Etter jevnlig bruk kan kremen bidra til myk og glatt hud i tillegg til å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse. Kremen inneholder ingen parabener og er designet for nåtidens moderne kvinner og menn. Du får kjøpt kremen HER.

Hverken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr, så dette er trygge og dyrevennlige produkter :-) De kan kun kjøpes på nett!

Nytt og deilig sengesett

 • 30.08.2016, 19:43

                                                                                                                                                     Produktet er sponset av Indusia.no

Julen 2014 fikk jeg en dobbeldyne i julegave fra mamma og stefaren min, og siden da har jeg lagt min elsk på den dynen. Dobbeldyne er deilig å ha om man liker å ha en stor, god og varm dyne, men det er også veldig kjekt å ha når man skal ha overnattingsgjester. Man slipper alt det maset med å finne fram dyne, bytte på sengesett, osv. Med en dobbeldyne blir ting mye lettere! Det eneste negative med å ha dobbeldyne er at det er vanskelig å finne sengesett i riktig størrelse. Vanlig størrelse på dyner er 140x200 og min dyne er 240x220, så det sier seg selv at det har vært vanskelig å finne sengesett. Jeg har kun funnet sengesett i den størrelsen på IKEA, men jeg har gått litt lei av de enkle designsa de har på sengesettene sine.

Jeg hadde egentlig gitt opp å finne sengesett til dynen min helt til jeg oppdaget nettbutikken Indusia.no. De selger suuuperfine sengesett til både dobbeldyner og til enkeltdyner. Jeg har vært veldig heldig å fått velge meg ut et sengesett fra siden dems, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd! Sengesett har mye å si for helhetsinntrykket på soverommet og derfor er det fint at Indusia har mange forskjellige varianter å velge mellom. Her er det noe for en hver smak. Du finner hele utvalget av sengesett HER og de har mange tilbud nå fram til i morgen kl. 00.00, så om du vil spare noen kroner er dette for deg!


På sengesettet mitt står det "Come over to my side" og er egentlig et ganske romantisk sengesett. Det er i hvitt, grått, svart og rosa, og det står i stil med resten av rommet mitt, noe jeg syns er veldig viktig når man skal velge sengesett. Soverommet mitt ser jo tusen ganger finere ut med når jeg har på dette sengesettet. I pakken følger det med et dynetrekk og to putetrekk. De har dette sengesettet til både dobbeldyne, men også til enkeltdyne. Sengesettet er mykt og godt å ligge i, og jeg gleder meg til å sove i det. Originalprisen på det er 799 kr, men nå som det er tilbud så det er satt ned til 599 kr. Du finner det til dobbeldyne HER og til enkeltdyne HER. Obs: det er ikke knapper på bånnen, så det må du eventuelt sy på selv.

Indusia har en facebookside der de ofte holder konkurranser, og viser fram nyheter og tilbud, så den vil jeg anbefale deg å sjekke ut. Facebooksiden finner du her og instagrammen finner du ved å søke på: indusia.no. Melder du deg i tillegg på nyhetsbrevet på nettsiden dems får du 20% rabatt på ditt neste kjøp og du er med i trekningen av et gavekort på 500 kr. Trekningen skjer den 1. og 15. hver måned så du har stor sjanse for å vinne :-)

Teosyal Kiss

 • 21.08.2016, 20:25

                                                                                                                                                                            Sponset behandling 

I dag var jeg og Camilla i Fredrikstad i den anledning at jeg skulle ta fillers i leppene for aller første gang. Camilla var så snill å kjørte så vi slapp å ta toget. Veldig kjekt med venninner som har lappen når jeg ikke har det selv. Timen min begynte 16.30 og vi var vel der 16.25, så for en gangs skyld kom jeg tidlig til en avtale. Det er ikke ofte det skjer, haha!

Vi ble møtt av Yvonne (behandleren) hjemme hos henne. Hun har et eget rom i huset der hun utfører behandlingene. Rommet var lyst og fint, og hadde en behagelig slags "seng" du ligger på under behandlingen. Først fikk jeg litt informasjon om filleren jeg skulle ta, som het Teosyal Kiss, også smurte jeg på en bedøvelsekrem som skulle virke i noen minutter. Smurte kremen på leppene og litt utenfor munnen. Mens kremen virket fortalte jeg hvordan jeg ønsket det skulle bli og inspirasjonen min var Kylie Jenner. Ikke så store som hun har, men noe lignende. Etter noen minutter hadde kremen virket inn og da klarte jeg såvidt å snakke fordi leppene var så bedøvd, og det er et godt tegn på at kremen virket. 

Vi begynte først å fylle på linjene rundt leppene og det var der det var vondest å fylle på. Vi fylte på linjene både på overleppe og på underleppe. Etter å ha fylt på linjene begynte vi å fylle mer inni leppene. Det gjorde mindre vondt å fylle på inni leppene og det var såvidt jeg kjente stikkene. Jeg tok 1ml og behandlingen tok vel 15-20 minutter så det var en rask og enkel behandling, og man så resultatet med en gang. Det ble utrolig fint og naturlig, og jeg er virkelig fornøyd. Vær obs på at det er hovent de første dagene og man får litt blåmerker på leppa. Hevelsen går ned etter 2-3 dager og da forsvinner blåmerkene.

Yvonne er en autorisert norsk sykepleier og hun har over 10 års erfaring fra spesialisthelsetjenesten på norske sykehus og fra kommunehelsetjenesten. Hun er i tillegg spesialutdannet og autorisert innen injeksjonsbehandlinger med hyaluronsyre, botox og medisinsk hudpleie for sykepleiere og leger ved Medics Direct i London. Hun er også medlem i Norsk Sykepleierforbund og alle klientene som mottar behandling hos henne er forsikret. Med andre ord så er man i veldig trygge hender hos Yvonne. Og skulle noe gå "galt" eller om du er misfornøyd tar du bare kontakt med henne så hjelper hun deg så godt hun kan.

Som skrevet over her tok jeg en filler som heter Teosyal Kiss. Teosyal er en 100% hyaluronsyre basert filler. Den er nedbrytbar, noe som vil si at den går bort etter 9-12 måneder. Hylauronsyren tilfører fasthet og fuktbalanse i leppene og man får en naturlig glans på leppene etter behandlig. Prisen på 1ml hos Yvonne er 2500 kr og det er mye billigere enn det er andre plasser. Så om du vil ta fillers i leppene og bor i Østfoldområdet vil jeg absolutt anbefale deg å gå til Yvonne. Her får du god service og et bra resultat for en god pris. Du finner facebooksiden hennes HER. Hun tilbyr også hjemmebehandlinger til de som ønsker det.

Under her er før og etterbilde. Som dere kan se er det naturlig og fint, men samtidig som det utgjør en stor forskjell.

Jentekveld

 • 19.08.2016, 17:47

En liten dose inspirasjon

 • 10.08.2016, 19:19

                                                                                                                                         Produktene er sponset av Caseapp.no

For noen uker siden blogget jeg om en nettside som heter Caseapp.no. Kort fortalt så selger de deksler og skins til mobil og pc. Alt fra iphone og macbook, til samsung og vanlig pc. Man kan velge om man vil lage sine egne designs eller så har de ferdiglagde designs man også kan bruke. For å se hvilke ulike designs dem har kan du trykke HER.

I samarbeid med Caseapp har jeg vært så heldig å få lage meg et deksel til mobilen min og et skin til pcen min. Jeg valgte å lage mitt eget design til både pc og mobil fordi jeg følte at jeg ville ha noe eget og personlig som ikke alle andre har. Utgangspunktet mitt var marmor ettersom at det er så fint og stilrent. Jeg brukte marmor som bakgrunn på begge produktene og la en inspirerende tekst oppå. Er utrolig fornøyd med produktene og jeg gleder meg til å vise de fram.- Pc skin til 15.6 pc - 

Som jeg skrev over her valgte jeg å ha en marmorbakgrunn. Jeg gikk inn på google og fant et fint marmorbilde som jeg likte, og deretter fant jeg en fin og inspirerende tekst. Jeg la bildet med teksten oppå marmorbildet og tilpasset det etter størrelse og mine ønsker om hvordan det skulle se ut. Det ble utrolig fint syns jeg iallefall! Skinnet er forresten et slags klistermerke som man klistrer på baksiden av pcen. Her er det viktig å være nøye slik at man unngår luftbobler. Det eneste jeg har å si på skinnet til pcen er at det er litt for "høyt" og litt for kort på sidene. Som dere kan se på bildene under på toppen av pcen er det litt ujevt, det er fordi jeg klippet til skinnet slik at det ikke ble noe klistermerke utenpå der det skulle være. (Det er ikke ujevnt når dere får det altså, husk at jeg klippet det til selv). Dere kan også se at det ikke dekker hele pcen slik jeg gjerne skulle ønsket det gjorde. Det var bittelitt lite slik at man ser litt av kanten på pcen, men det dekker godt ellers og da er det bra nok for meg. Pcen ble mye finere å se på og jeg blir ekstra inspirert til å blogge når pcen er fin og "velstelt". - Iphone 5s deksel - 

Når jeg skulle lage dekselet til mobilen min ville jeg ha et fint og stilrent deksel som var inspirerende å se på. Jeg gjorde samme prosessen som jeg gjorde med skinnet til pcen. Brukte et marmorbilde som bakgrunn og en inspirerende tekst oppå. Dekselet er hardt og har en matt og deilig overflate, og beskytter mobilen godt om jeg skulle være så uheldig å miste den i gulvet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet og syns at det passet iphonen min veldig fint. MINNER OM KONKURRANSEN JEG HAR DER DU KAN VINNE ET EGET DEKSEL. KOM TIL KONKURRANSEN HER!!!

Caseapp.no

 • 27.07.2016, 16:29

                                                                                                                                      Innlegget er skrevet i samarbeid med Caseapp.no

Har du lyst å designe ditt eget deksel til mobilen din? Eller kanskje du har lyst å designe ditt eget skin til din pc eller ipad? Da har jeg en genial side å tipse deg om, nemlig Caseapp.no! På denne nettsiden kan du designe ditt eget deksel/skin med dine egne bilder eller så kan du velge ett av Caseapp sine egne designs. De har mange forskjellige designs, blant annet marmordesign, så klikk deg inn HER om du vil se hvilke designs man kan velge mellom. 

Du får 20% rabatt om du bruker rabattkoden: BECCA20

Når du skal lage ditt eget deksel trykker du først deg inn på designs og velger om du vil ha et deksel til mobil, pc eller ipad. Når du har gjort dette er du klar til å begynne. Da kan du laste opp bildet eller kollasjen du vil ha på dekselet og når du har gjort det får du opp et bilde som viser hvordan det blir. Du kan også legge til tekst på bildet og du kan velge om du vil at dekselet skal være matt eller glossy. Når du er ferdig og er fornøyd med produktet du har laget trykker du på SPAR oppe i høyre hjørne. Da kommer du til kassen der du fyller ut kontakt og betalingsinformasjon. Sånn, nå har du laget ditt eget personlige deksel!

Wishlist from Shein

 • 27.06.2016, 15:10

                                                                                                                             Innlegget er skrevet i samarbeid med Shein

Nå nærmer det seg sommer og ferie, og da er det på høy tid med en liten oppgradering i klesskapet. Vinterklærne skal ut og sommerklærne skal inn. Jeg har plukket ut mine favoritter fra Shein som jeg gjerne vil dele med dere!


1. HER                                                              2. HER                                                          3. HER   

1. HER                                                               2. HER                                                                    3. HER 


1. HER                                                            2. HER                                                                     3. HER

1. HER                       2. HER                 3. HER   

1. HER                                                          2. HER                                                                 3. HER

Til kjøkkenet

 • 21.04.2016, 20:04

                                                                                                                                              Produktene er sponset av Coolstuff.no

For en liten stund siden fikk jeg to kjøkkenrelaterte produkter fra Coolstuff.no og dem har jeg tenkt å vise dere i dag.

Det første jeg fikk var en stor sjokoladefontene. Denne er stor og passer nok bra i bursdager, jentekvelder og lignende. Jeg måtte bruke to sjokoladeplater for å få sjokoladen til å renne ordentlig, men om den skal være "nøyaktig" slik som på bildet trenger du nok tre-fire sjokoladeplater. Sjokoladefontene slår jo aldri feil, så denne er gøy å ha! Du får kjøpt sjokoladefontenen HER.Produkt nr to jeg fikk er en rørefordeler. Du kan f.eks ha muffinsrøre i, også fordeler du røren uten at du søler! Det er så mye lettere å bruke denne enn å fordele røren med en skje. Mye lettere og mye mindre søl. Du bruker den ved å fylle på røren, også holder du håndtaket inne når du skal fordele røren, slipper håndtaket når du har fylt ferdig. Så lett er det, og så smart! Definitivt verdt å prøve ut. Du får kjøpt rørefordeleren HER.Nyheter fra Shein

 • 08.02.2016, 13:07

Nytt lesestoff

 • 01.02.2016, 13:54

                                                                                                                                   Bøkene er sponset av Gursli Berg forlag

Er det noe jeg synes er trist så er det at folk nesten ikke leser bøker lenger, og spesielt ikke de som er på min alder. Det er mange gode bøker der ute, så de som ikke leser går virkelig glipp av noe. Selv leste jeg veldig masse når jeg gikk på barneskolen, men så ble sluttet jeg å lese jo eldre jeg ble. Jeg mistet den lesegleden jeg hadde, men det forandret seg da jeg mottok disse to bøkene fra Gursli Berg forlag: Kanskje alltid og Stygg kjærlighet.

Kanskje alltid er skrevet av den amerikanske forfatteren J.A Redmerski, og det er fortsettelsen i en bokserie hun har. Om du vil lese denne boken anbefaler jeg deg å først lese den første boken "Kanskje aldri", også lese denne. Du får en lettere forståelse om du leser den første boken først, det sier seg vel selv, haha. HER finner du den første boken (Kanskje aldri), og HER finner du den andre boken (Kanskje alltid). Uansett! Her er en liten teaser på hva boken handler om:

Camryn Bennett og Andrew Parrish er et kjærestepar. Sammen opplever de spenning, lidenskap og eventyr og møter utfordringer de aldri kunne forestilt seg. Men plutselig blir deres perfekte liv rystet av en tragedie. I kampen for å forsone seg med at fremtiden blir annerledes enn de hadde planlagt, oppdager Andrew at Camryn bærer på en verden av smerte. Han er desperat etter å gjenopplive livsgnisten i henne, og han er overbevist om at hvis de bare kan komme seg ut på en ny roadtrip, vil alt falle på plass. Først må han bare overbevise Camryn om at deres kjærlighet er verdt å kjempe for.


Stygg kjærlighet er skrevet av den amerikanske forfatteren Colleen Hoover og den er faktisk New York times bestselger!! Det sier vel litt om hvor bra boken faktisk er. Boken ble gitt ut 20. april i år, så den er relativt ny på markedet. Siden debuten hennes i 2012 har hun allerede rukket å gi ut sju romaner og en novelle. Bøkene hennes preges av en mørk romantikk og tunge bakhistorier, og det er jo slike bøker som er spennende! Om du har lyst å finne ut mer om boken eller kanskje til og med kjøpe den kan du klikke HER. Her er en liten teaser på hva boken handler om:

Da Tate Collins møter flygeren Miles Archer, vet hun at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp. Spør aldri om fortiden. Ikke forvent noe av fremtiden. De tror de kan takle dette, men innser nesten fra første stund at de overhodet ikke takler det. Hjerter blir infiltrert. Løfter blir brutt. Regler går til helvette. Kjærligheten blir stygg.

Wishlist from Shein

 • 26.01.2016, 18:33

                                                                                                                                                     Innlegg i samarbeid med Shein

1. HER                                                              2. HER                                                                            3.HER

1. HER                                                                    2.HER                                                                              3.HER

1. HER                                                                              2. HER                                                                3.HER  

1. HER                                                          2. HER                                                                             3. HER

 

Se min ballkjole

 • 23.01.2016, 14:26

                                                                                                                                Kjolen er sponset av Sofiamoore.se

Senere i dag er det klart for russeball og i den anledning trengte jeg en ny ballkjole. Kjolen jeg brukte på 10. klasse ballet er litt for "prinsesse" for et russeball, i tillegg til at den er alt for stor. Derfor trengte jeg en ny kjole og takket være Sofiamoore.se fikk jeg drømmekjolen! Den er elfenbenshvit med en utrolig vakker form, samt at ryggen på kjolen er åpen. Det gjør kjolen ekstra spesiell, og det er definitivt den fineste kjolen jeg noensinne har sett, og jeg føler meg så heldig som har fått den!

 

Sofiamoore.se har mange fine og unike ball og selskapskjoler. Du kan få kjolene i alle slags mulige farger, så her er det noe for en hver smak! Prismessig ligger det på mellom 1490-2990 kr, og det er ganske rimelig for sånne kjoler, syns jeg i hvert fall. Leveringstiden er på under en uke, min kjole kom i posten etter 4 dager og det er jo helt sykt!! Når man skal bestille kan man velge å få kjolen skreddersydd etter dine mål eller å velge vanlige størrelser sånn som 34-36, osv. Jeg valgte størrelse 36, og den passet perfekt over puppene og midjen. Lengden derimot var over 20 cm for lang (selv når jeg brukte høy hæler) så den sydde mamma og stebestemoren min inn for meg. Nå har kjolen den perfekte lengden og jeg er så fornøyd. Jeg føler meg veldig vakker i den kjolen, og jeg gleder meg til å gå med den på russeballet i kveld!
Pink sweather

 • 15.01.2016, 11:18

                                                                                                                                           Genseren er sponset av Shein

 

 

Denne genseren mottok jeg nylig fra Shein. Den er sykt varm, noe som passer perfekt nå som det er vinter og mange minusgrader ute. Genseren er onesize og passer fra størrelse S-L vil jeg si. Ett stort pluss er at den er rosa, det gjør genseren ekstra fin, hehe ;-) Om du også har lyst på denne genseren kan du kjøpe den HER.

 

 Polaroid 300 kamera

 • 13.12.2015, 16:32

                                                                                                                                  Kameraet er sponset av Coolstuff.no

 

Hei dere!! De aller fleste har vel hørt om kameraet Polaroid? Jeg har i alle fall hørt om det, og jeg har ønsket meg det kjempelenge. Heldig som jeg er fikk jeg ønsket mitt oppfylt og det takket være coolstuff.no. De har vært så snille å sendt meg et Polaroid 300 Instant camera OG to pakker med film. Når du kjøper kameraet må du kjøpe film utenom ettersom det ikke følger med. En filmpakke inneholder 10 filmer og koster 119 kr. 


Til de som ikke har hørt om et Polaroid kamera så er det et kamera der bildet man tar kommer ut med en gang. Du slipper det stresset med å dra til en fotobutikk for å framkalle det, eller å legge det inn på pcen. Bildets størrelse er på 6,2x4,6 cm, ikke så veldig stort, men greit nok for min del i alle fall. Etter at bildet har kommet ut av kameraet er det lurt å legge det mørkt i 1 minutt slik at bildet virkelig "kommer fram", bare et lite tips! Siden bildestørrelsen ikke er så stor har jeg tenkt å bruke bildene jeg tar til å lage en scrapbook. Det er morsomt å lage, og enda morsommere å se tilbake på om noen år.


Om du ikke er interessert i foto og kamera så er dette også en veldig fin julegave til den som er fotointeressert. Kameraet fåes i fargene: blå, rød, lilla og sort, og kan kjøpes HER. (Du kan også kjøpe filmpakker via samme link) Vil du kjøpe flere julegaver hos coolstuff kan du klikke deg inn via denne linken og se igjennom det store utvalget! God shopping :-)

  

 

Katten fortjener også en fin jul

 • 11.12.2015, 19:32

                                                                                                                                Produktene er sponset av ilovecats.noDet nærmer seg jul, og vi mennesker flyr fram og tilbake mellom de forskjellige kjøpesentrene for å handle julegaver og generelt ting til julen. Vi stresser døgnet rundt for å rekke alt vi skal rekke, og da er det veldig lett å glemme kjæledyrene opp i det hele. Det er ikke bare mennesker som fortjener en ekstra oppmerksomhet i julen, men også dyrene våre. Jeg har selv en liten søt katt som heter Khloe og hun er min lille baby. Hun er den søteste katten jeg vet om, og hun fortjener en fin jul hun også (crazy catlady sa du?). Derfor har jeg vært så heldig å få tilsendt tre juleprodukter til katten min - julekalender - julestrømpe - julegave. Har også fått tilsendt litt leker og et halsbånd til henne. Barn får jo som regel alltid mye til jul, så hvorfor skal ikke katten også få det?


RABATTKODEN Beccaalexandra GIR 20% RABATT PÅ ALLE ORDINÆRE VARER FRAM TIL 15.12.

 


Julekalenderen til katt inneholder 24 luker. Lukene er fylt med godbiter til katt, for det meste melkepletter og kattemynte drops. Denne kalenderen faller garantert i smak hos katten din! Om du vil kjøpe julekalenderen kan den kjøpes HER

 

Julestrømpen til katt inneholder forskjellige leker og noen godbiter. Denne kan man gi til katten på morgenen på julaften eller når som helst egentlig. Det er vel alltid stas for katten å få nye leker. Julestrømpe til katt kan kjøpes HER.

 


Julegave til katt inneholder forskjellige typer godbiter til katt. Katten fortjener jo også en liten julegave, så dette er perfekt. Enkelte av godbitene gjør at katten kommer i godt humør, og ingenting er bedre enn det! Julegave til katt kan kjøpes HER.

 

Nytt fra Shein

 • 07.12.2015, 13:53

Cosmobeauty lipliner

 • 22.11.2015, 18:12

                                                                                                                               Produktene er sponset av Agatonshop


Har du hørt om sminkemerket Cosmobeauty? Det er faktisk det sminkemerket de bruker i tvprogrammet Trinny og Susannah. I dette innlegget skal jeg vise dere tre liplinere jeg har fått tilsendt fra Agatonshop, men først - litt om Cosmobeauty:

"Cosmobeauty mineral makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeupartister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, og det er 100% rent. Sink er med på å berolige huden og Mika - knust kråkesølv - sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt. Cosmobeauty skiller seg ut fra andre mineral makeup merker da de unike mineralene gjør at makeupen sitter godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre artikler som er knust 3 ganger eller mer i prosessen etterlates huden glatt, og det legger seg ikke i eventuelle linjer/rynker man har. Derfor kan dette merket brukes av folk i alle aldersgrupper. Serien består av: maskara, eyelinere, liplinere, Foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, lipgloss og ulike børster. Produktene inneholder ingen kjemikalier eller alkohol, og de er heller ikke testet på dyr."

Som skrevet over her er ikke produktene til Cosmobeauty testet på dyr, noe som er ett stort pluss for meg, og sikkert mange andre også! Noe annet som også er positivt er at prisen på produktene er lave, så dette er et sminkemerke alle har råd til å kjøpe. Om du vil teste ut dette merket kan du klikke deg inn HER for å se på de forskjellige produktene.Jeg har som sagt fått tilsendt tre liplinere som jeg har tenkt å vise dere! Liplinerene til Cosmobeauty kommer i en penselform, og ikke i en blyantform som de aller fleste er mest kjent med. Det positive med en lipliner i penselform er at det er lettere å påføre, og ikke minst lettere å fjerne. Designet på liplineren er kult, og det gjør virkelig noe med et produkt. Synes det er kjedelig med produkter som ikke har ett fint design, mister nesten litt lysten til å kjøpe det om det bare har et rett opp og ned design. Jeg vet det er mange som synes det er vanskelig å påføre lipliner, men det er virkelig ikke det. Man trenger bare å late som at man skal fargelegge på kanten av leppa, slik liker jeg å tenke om det i alle fall. Jeg syns det er fint å først lipliner rundt kantene på leppa, for å så fylle inn leppa med liplineren og legge en leppestift eller lipgloss over.


Her har jeg brukt nr 10


Her har jeg brukt nr 5Her har jeg brukt en det ikke står et nr på

 

Plakater fra Desenio

 • 15.11.2015, 16:33

                                                                                                                                                  Sponset av Desenio

 
Her om dagen mottok jeg disse fine plakatene fra Desenio.no. De har et stort utvalg av plakater og posters i forskjellige farger, mønster, stil, størrelser og mye mer. Liker du plakater i svart/hvitt, eller kanskje du liker plakater med tekst på? Isåfall, desenio har noe for en hver smak! Disse plakatene er veldig fine til å henge rundt om kring i huset og de setter virkelig prikken over i-en. I tillegg er de veldig fine å gi bort i f.eks julegave, bursdagsgave, eller lignende.

Desenio selger ikke bare plakater og posters, de har også rammer. Rammene finnes i mange forskjellige størrelser slik at du lett kan finne rammer som passer til de plakatene du vil ha. Du kan få rammene i svart, hvit, gull, kobber og mange flere farger. Hvor flott er ikke det? Personlig synes jeg at plakatene blir hakket finere når de er innrammet, spesielt om du har tenkt å henge dem opp på veggen, eller om du vil ha dem stående i en hylle. Hele utvalget av rammer finner du her.
HER                                                                HER                                                                               HER
HER  (har dessverre ikke fått kjøpt ramme til dette bildet enda ettersom at det er så stort...)HER                                                                                                                 HER            

Black jacket

 • 11.11.2015, 21:40

Wishlist from Shein

 • 23.10.2015, 17:04

White body

 • 22.09.2015, 17:27

Porsnes trafikkskole

 • 23.08.2015, 15:08

                                                                                              Innlegget er skrevet i samarbeid med Porsnes trafikkskole

 

Porsnes trafikkskole er en kjøreskole som er lokalisert i Halden. Denne skolen har jeg valgt til å ta billappen på. Jeg begynte på denne trafikkskolen i midten av juli, og jeg er snart ferdig med lappen. Har kun 4 deler igjen før jeg kan bestille oppkjøring. Det er jeg ganske stolt av, fordi det er ikke mange som klarer å gjøre ferdig så mye av lappen på kun litt over 1 måned! Trafikkskolen ligger rett nedenfor Porsnes videregående skole - derav navnet Porsnes trafikkskole.

 

Grunnen til at jeg valgte Porsnes trafikkskole som min kjøreskole er fordi jeg har hørt mye positivt om denne kjøreskolen, samt at prisene er billigere sammenlignet med de andre kjøreskolene i Halden. Porsnes trafikkskole har kun en kjørelærer, men det er ikke problem. Om du vil ha lappen raskt (eller ta lappen over tid) så fikser Kjell (kjørelæreren) det. Han er veldig fleksibel når han setter opp kjøretimer, så om du ikke vil ha fravær på skolen pga kjøretimene tar han hensyn til det og setter deg opp på kjøretimer etter at du er ferdig på skolen, eller om du har fri i løpet av skoledagen. Tommel opp for det! 


Min erfaring hittill hos Porsnes trafikkskole har bare vært bra. Du lærer ganske mye i løpet av hver kjøretime, og om du har noen spørsmål så er det bare å spørre kjørelæreren. Han svarer så godt han kan på den enkleste måten slik at det er lett å skjønne det han sier, men også lett å huske. Før jeg begynte på trafikkskolen kjørte jeg veldig mye hjemme, noe som er smart å gjøre fordi da trenger man ikke så mange kjøretimer. Det er også greit å ha kjørt litt hjemme først slik at man har litt basic kunnskaper, men det er absolutt ikke sånn at du MÅ kjøre hjemme før du begynner på trafikkskolen. Om du kun vil kjøre med trafikkskolen har du så klart lov til det. 

 

Jeg vil absolutt anbefale Porsnes trafikkskole til alle som har tenkt å ta lappen i nærmeste framtid (eller ta lappen over tid). For mer informasjon kan du godt gå inn på nettsiden HER og lese mer selv. Lykke til :-)


 

Wishlist from Shein

 • 12.08.2015, 12:06

                                                                                                                    Innlegget er skrevet i samarbeid med Shein.com

 1. Kjole HER   2. Kjole HER   3. Kjole HER

 1. Jumpsuit HER    2. Playsuit HER   3. Playsuit HER

 

Massasje og kopping

 • 31.05.2015, 18:41

                                                                                                                                                       // Behandlingen er sponset

 

Hei! På tirsdag var jeg tilbake på Hel helse hos Tracy for å få triggerpunktbehandling, koppebehandling og massasje!


Triggerpunktbehandlingen gikk ut på å stikke nåler inn i musklene for å løse opp musklene. Det var bare ett lite stikk, også var nålen inne. Noen ganger kjentes det ut som jeg fikk ett lite støt, men det var bare fordi nålen var satt riktig inn. Triggerpunktbehandlingen var med på å løse opp muskelknuter og spenninger jeg hadde i nakken og korsryggen. 
 Koppebehandlingen gikk ut på at Tracey tok en liten plastikk kopp på ryggen som lagde vakum (?), også flyttet hun rundt på koppen på ryggen min. Koppen "samlet" opp hud i ryggen som ble strammet opp slik at musklene ble mykere. Denne behandlingen var litt vond, men det gikk over ganske fort! Det man skal være obs på når man skal ha en koppebehandling er at man får blåmerker etter behandlingen, og da kan det være lurt å vente noen dager med å bruke klær med åpen rygg slik at blåmerkene ikke vises. De går bort etter 2-4 dager, så det er ikke alt for lenge.
 Etter dette ble jeg massert med en deilig olje. Kjente allerede da at muskelspenningene jeg hadde før jeg kom til timen begynte å gå bort, og det var rett og slett bare deilig å ligge der å bli massert. Litt luksus i hverdagen er jo lov ;-)
Prislistene til Tracy er:

* Klassisk massasje 40-45 min - 500 kr
 

* Rosenmetoden 50-55 min - 600 kr
 

* Veiledning/coatching 1,5 time - 600 kr 

______________________________________

For å bestille time hos Tracy kan du kontakte henne på facebook HER

 

Beautyblender & Invisibobble

 • 22.05.2015, 14:50

                                                                                                                                     // Produktene er sponset


Når jeg gikk ned å hentet posten istad ventet det en liten pakke til meg. Er det en ting jeg elsker, så er det pakker! Jeg var så heldig å få noen forskjellige beautyblendere og noen hårstrikk. Har prøvd beautyblenderene jeg fikk og jeg elsker dem! Det er så mye lettere å ta på foundation, concealer, osv! Det blir som en drøm å sminke seg framover nå med mine nye og herlige beautyblendere. Om det er ett verktøy man trenger for å legge bra sminke, så er det definitivt en beautyblender.
Fikk også en liten boks med rens til beautyblenderne og/eller sminkekostene jeg har.
 Hårstrikkene jeg fikk er fra Invisibobble og de er designet for å være skånsom for håret, og for å ikke etterlate merker. De er i tillegg laget av et materiale som ikke tiltrekker seg vann. Jeg personlig syns de er veldig gode å ha i håret. Hestehalen min ble definitivt mye finere med disse hårstrikkene! Så om du er på utskikk etter nye hårstrikk vil jeg anbefale å kjøpe disse. Det er mange forskjellige typer hårstrikk som skader håret, noe hårstrikkene fra Invisibobble ikke gjør. 

Facebook sidene finner du HER (beautyblender) og HER (invisibobble)

 

Alle fortjener en massasje

 • 08.05.2015, 12:31

                                                                                                                                       // Sponset behandling 


Igår var jeg hos Hel helse for å få massasje av Tracy som er en massasjeterapeut i Halden. Lokalet hun holder til i er veldig fint dekorert, og har en deilig og beroligende musikk i bakrunden som gjør at du føler deg i trygge omgivelser. Jeg fikk en klassisk massasje og det var så deilig. Har faktisk aldri fått massasje før, så jeg visste ikke hva jeg kunne vente meg. Men jeg kan trygt si at det var verdt ventingen fordi massasjen var himmelsk!


Om du vil bestille time for å få massasje av Tracy kan du gjøre det på facebooksiden hennes HER

 


Peace, love and Juicy Couture

 • 02.05.2015, 14:33

                                                                                                                               // Parfymen er sponset av Parfyme-klikk.no

 

Hei! For en liten stund siden mottok jeg en liten pakke fra Parfyme-klikk. Når dere leser navnet kan dere jo kanskje tenke dere hva jeg fikk, nemlig en parfyme! Parfyme-klikk har mange parfymer i forskjellige merker og størrelser, samt at de også selger sminke og skjønnhetsprodukter til gode, lave priser. Merker de selger er blant annet Calvin Klein, Prada, Ralph Lauren, Jimmy Choo, Burberry + mange flere merker! Produktene leveres i sin originale emballasje og er 100% ekte vare! Parfyme-klikk har et system som heter lojalitetspoeng. For hver 10 krone du bruker, betaler du 0,10 kr mindre på ditt neste kjøp. Du må ha laget deg en bruker for å være med på dette systemet, men det er enkelt å gjøre! I tillegg til dette lojalitetssystemet, får du 40 kr avslag for hvert ekstra produkt du kjøper, og det er heller ingen mva (merverdiavgift).


Parfymen jeg fikk er fra merket Juicy Couture, og den heter Peace, love and Juicy Couture. Flasken til parfymen er utrolig fin med noen små rosa dusker og et mintfarget bånd rundt selve flaskekorken. Jeg får nesten lyst å bruke parfymen bare ved å se på flasken, hehe! Min nye parfyme er en frisk og aromatisk blomsterduft for kvinner. Den inneholder blant annet sitron, eple, jasmin, ++, og den lukter supergodt! Parfymen blir veldig sterk om du tar på for mye, så du trenger ikke mange spruter. 2-3 spruter holder i massevis, og du er garantert til å lukte godt hele dagen! Du får kjøpt parfymen HER.
 

Wishlist from sheinside

 • 27.04.2015, 14:12

HADDE BLITT VELDIG GLAD OM DERE KUNNE TRYKKET PÅ KOLLASJENE I DETTE INNLEGGET :-)

 1.HER              2.HER            3.HER

 1.HER             2.HER             3.HER 
 

- Noe som falt i smak?

Hudbehandling nr 2

 • 19.04.2015, 17:29

                                                                                                                                                  // Sponset behandling


Hei! På var jeg tilbake hos Hege på Halden hudklinikk for å få den siste hudbehandlingen. Sist gang jeg var der var for to uker siden, så nå var det på tide med den siste behandlingen. Behandlingen jeg fikk var en dyprens av huden, akkurat samme behandling jeg fikk sist gang. Etter forrige behandling fikk jeg et kviseutbrudd, men det visste jeg om på forhånd. Dette var hudens måte å reagere på ettersom at behandlingen er ganske "voldsom" med tanke på at det er mange ansiktsmasker, utpressing av urenheter og oljer involvert. Men det gjorde meg ingenting, huden blir jo så fin etterpå! Og ikke minst dobbelt så fin etter behandling nr 2. Det er absolutt ikke nødvendig med to behandlinger, men jeg valgte å gjøre det siden jeg har hatt ekstreme tilfeller av urenheter i huden den siste tiden. Men nå er huden min god som ny!
 

Min erfaring gjennom denne prosessen om jeg kan kalle det slik, har vært kjempefin. Huden min har virkelig fått en makeover, og jeg er kjempefornøyd. Vil absolutt anbefale denne behandlingen til alle som sliter med urenheter i huden. Over halvparten av urenhetene blir borte og huden ser så mye renere ut, noe den definitivt er.
 

Vil også minne om at du får 200 kr i rabatt på denne hudbehandlingen om du bestiller time i løpet av april. Dette gjelder bare om du oppgir meg eller bloggen min. Om du vil ha dyprens med massasje koster det 650 kr inkludert rabatten, men om du bare vil ha dyprens koster det 450 kr inkludert rabatten. Det er absolutt en fin pris for en slik behandling, spesielt når resultatet blir så bra! Så sett i gang å bestill time, du vil ikke angre ;-)


Hege tilbyr ikke bare hudbehandlinger, men masse annet også. Finn ut hvilke behandlinger Hege tilbyr, samt prisliste HER.Her er huden min rett etter behandlingen. En dyprens for huden er ganske brutalt, og huden min ser faktisk verre ut på bildet enn før behandlingen startet, men det er bare sånn noen timer. Det "jevner" seg mer ut og blir fint etterhvert.
 // Alle bildene er helt uredigerte for å vise behandlingen på "ekte" //
 

No one cares

 • 18.04.2015, 16:10

                                                                                                                                     // T-shirten er sponset av Sheinside


Denne t-shirten fikk jeg av Sheinside for en liten stund siden, og den er så kul! 
Kjøp t-shirten HER

Halden Hudklinikk

 • 01.04.2015, 21:50

                                                                                                                                                        // Sponset behandling


Igår tidlig før jeg dro på jobb var jeg hos Hege på Halden Hudklinikk for å få en dyprens av huden, samt napping av bryn, og farging av bryn og vipper. Jeg (som mange andre ungdommer) sliter i perioder med mye urenheter i huden, og dette var jeg blitt lei av. Spesielt nå den siste tiden har jeg slitt mye med hudormer og kviser, og jeg så virkelig ikke ut før jeg kom til hudklinikken. Før jeg kom til Hege, hadde jeg store røde kviser spredt rundt i ansiktet, samt at store deler av ansiktet mitt var fult av hudormer. Jeg føler meg absolutt ikke komfortabel med meg selv når jeg har slike utbrudd i ansiktet.


Timen min startet klokken 11.00, men allerede 10.55 ble jeg hentet inn av Hege for å få behandlingen min. Hege var utrolig snill, og kom med mye informasjon om hva hun gjorde underveis i behandlingen, samt hva det hun gjorde hjalp mot. Behandlingen med dyprens av huden, og forming av øyenbryn, samt farging av øyenbryn og vipper tok 1 time og 15 minutter, men tiden gikk fort og det var utrolig deilig å bare slappe av. Når jeg fikk dyprensen i huden fikk jeg også nakke og ansiktsmassasje med en deilig olje, kan dere tro det var deilig eller? Huden blir jo ikke perfekt etter en behandling, så man burde iallefall gå til behandling to-tre ganger før man oppnår det ultimate resultatet. Men jeg er storfornøyd med resultatet jeg fikk etter denne ené gangen! Huden min fikk en total "makeover", og store deler av urenhetene mine ble borte. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med behandlingen jeg fikk hos Hege, og jeg gleder meg til neste gang!


Hege holder til i Dyrendals medisinske senter i Halden. Hun tilbyr mange ulike tjenester, blant annet fotterapi, botox, hårfjerning og mye mer. Sjekk ut hvilke tjenester Hege tilbyr, samt prisliste HER.


TIL ALLE SOM VIL BESTILLE TIME FÅR DU 200 KR I RABATT OM DU SIER AT DU SÅ DETTE PÅ BLOGGEN MIN ELLER HØRTE OM DETTE FRA MEG. DU MÅ BESTILLE TIME I LØPET AV APRIL FOR AT TILBUDET SKAL VÆRE GYLDIG! BEHANDLINGEN KOSTER VANLIGVIS 850 KR, MEN OM DU BESTILLER I APRIL FÅR DU DET FOR 650 KR.


Her er jeg sminkefri før behandling, helt uredigert:Napping av øyenbryn.Rensing og peeling av huden før selve behandlingen. Peelingen hjalp mot tørre og gamle hudceller. Fra starten av behandlinge hadde Hege på en slags dampmaskin for å åpne porene slik at det blir en optimal mykgjøring. Her får jeg smurt en varmekrem i ansiktet som svidde i huden, men Hege viftet med ett ark slik at det ikke skulle svi. Denne varmekremen var med på å øke blodsirkulasjonen i ansiktet, noe som er nødvendig for utklemming av hudormer.Her klemmer hun ut hudormer og kviser. Dette gjorde SYYYKT vondt, men det hjalp! Alle hudormene ble ikke borte, men over halvparten av dem ble det. Og det tok bare 5-6 minutter for å få fjernet såpass mange, Hege er virkelig dyktig!
 


Her har Hege lagt en enzym maske på meg. Denne masken var oppstrammende og fuktighetsgivende for huden. Mens jeg hadde denne masken på meg, farget Hege øyenbryna og øyenvippene mine.


Hege fjernet masken med myke svamper, og nå var behandlingen ferdig. Jeg er kjempefornøyd!
Wishlist from sheinside

 • 22.03.2015, 18:56

HUSK KONKURANSEN HER

Jeg elsker Sheinside og klærne de har der. De har alltid så mye fint og variert, slik at de har noe for alle! Har plukket ut mine 6 favoritter som jeg gjerne skulle ønske var i klesskapet mitt akkurat nå *ååh, drømme seg bort*. 
1. HER               2. HER              3. HER
1. HER              2. HER             3. HER

- Noe som falt i smak?

Se min kjole

 • 13.03.2015, 14:50

Fitnessguru

 • 18.01.2015, 15:22

                                                                                                                                 // Produktene er sponset av Fitnessguru
 

For en stund siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Fitnessguru som var stappfull med masse herlige produkter! Både aminosyrer, nudler, en proteinbar, yoghurter og en drikkeflaske! Jeg har ikke trent på noen måneder nå fordi jeg har vært syk, så har ikke fått testet det ut enda. Men jeg tenker på å komme i gang med treningen veldig snart.
 

Prisene hos Fitnessguru er rimelige og det er noe alle har råd til! De har ett stort utvalg av aminosyrer, kreatin, proteinbarer og mye mer! De har også kort leveringstid på pakkene, så det kan man ikke klage på.

Se hele utvalget til Fitnessguru HER. 
 

Ny kåpe fra sheinside

 • 03.12.2014, 16:36

                                                                                                                                   // Kåpen er sponset av Sheinside
 

Hei! Lenge siden sist :-)
 

For en stund siden fikk jeg denne nyyydelig kåpen fra Sheinside. Som dere sikkert vet, elsker jeg kåper så å få denne kåpen gjorde absolutt ingenting! Størrelsene er veldig småe, så jeg har L i denne og den passer perfekt. Denne kåpen er veldig grei og den passer til det meste, derfor blir det ingen problem å finne klær som skal matche, hehe!
 Kåpen kan kjøpes HER
 

Påfyll av vipper

 • 12.10.2014, 20:02

                                                                                                                               // Behandlingen er sponset

Hei! For litt siden var jeg hos Martine for å fylle på vippeextentions! Jeg hadde relativt mange vipper igjen for at det hadde gått 2 uker da jeg fylte på, men jeg ville ha påfyll for å se ekstra fresh og fin ut før jeg dro til Kabelvåg på høstferie. Jeg gikk ut fra henne med nye fine lange vipper og jeg er som vanlig kjempefornøyd! Å slippe å ta på maskara er så deilig og det er noe jeg unner alle kvinner. Derfor vil jeg absolutt anbefale å ta vippeextentions hos Martine. :-)

Det koster 900 kr for nytt påsett og 300 kr for påfyll! HVOR BILLIG ER IKKE DET???

For å bestille time hos Martine kan dere ringe eller sende melding på nr 954 85 088

Nye vipper

 • 17.09.2014, 16:23

                                                                                                                                                    // Behandlingen er delvis sponset

Hei!

I går fikk jeg vippeextentions for første gang og jeg elsker det! Dro hjem til en jente som heter Martine som legger vippeextentions. Hun er faktisk bare 1 år eldre enn meg, men hun har tatt vippeextentions-kurs og hun er kjempeflink! Det tok omtrent 2,5 timer å ta det, men det var definitivt verdt det når resultatet ble så bra. Jeg trodde egentlig at det skulle gjøre vondt å ta det, men jeg kjente så vidt noe! Vi hadde på radio i bakrund og jeg tror jeg sovnet et par ganger haha.

Det var veldig deilig å våkne opp i dag å se sminket ut uten å egentlig ha gjort noe. Har som sagt aldri hatt vippeextentions før og dermed er dette veldig uvant for meg. Jeg er så vant med å gnu meg i øynene hele tiden, men nå kan jeg ikke gjøre det lengre så jeg må være forsiktig. Tror heldigvis ikke at det skal være noe problem!

Jeg tok 10, 12 og 14 mm på øyenvippene. Valgte selv å ha de såpass lange siden jeg syns det er finest. Er ikke så stor fan av at vippeextentions skal se "naturlig" ut, synes det er mye finere når det ser mye ut.

Før

Etter

Om det er noen i Halden som har lyst å ta vippeextentions vil jeg absolutt anbefale Martine. Det koster 900 kr for nytt sett og 300 kr for påfyll, noe som er ekstremt billig i forhold til andre plasser. Dere kan bare nevne at dere så dette på bloggen min eller at dere leste om henne her. Ring eller send melding til Martine på tlf nr: 954 85 088. På instagram: @fornyelse_as

 

Nye produkter fra bangerhead

 • 12.09.2014, 17:00

                                                                                                                          // Produktene er sponset av bangerhead.no

Her om dagen mottok jeg en pakke fra bangerhead.no med 6 flotte produkter som jeg skal omtale lengre ned i innlegget. Først litt informasjon om bangerhead! Bangerhead er en nettside som selger sminke, sminkekoster, hårpleie, stylingverktøy til hår, pleie til ansikt og kropp, duftlys og mye mer! Pakken kommer etter max 2 dager, prisen er rimelig og kundeservicen er helt perfekt. Har virkelig ikke ingenting å klage på, så det sier vel seg selv at jeg som vanlig er SUPERFORNØYD!

Dere får 15 % rabatt på ALLE ordinære varer ved å oppgi koden becca15. Koden varer fra i dag og til 23. september!
 

- Hårkur fra Redken -

Wow, må jeg si! For en fantastisk hårkur. Jeg har lenge sverget til hårkuren fra Orofluido, men nå er jeg nesten overbevist over at Redken sin er hakket bedre. Denne gjør håret silkemykt, glansfult og håret kjennes mindre slitt! Jeg merket stor forskjell på hvor tørt håret mitt var før behandlingen, i forhold til nå. Hårkuren passer best til de med slitt og skadet hår.

Kjøpes HER

- Primer fra Murad -

Denne primeren er virkelig perfekt. Den har en lett konsistens som ikke kjennes på huden. Ble litt overasket første gang jeg skulle prøve den og det var en brun "krem" som kom ut. Trodde først jeg hadde fått en foundation ved en feil, men det viste seg at det er slik primeren er. Men slapp av, det brune er gjennomsiktig!

Kjøpes HER

 - Pudderkost fra Real Techniques -

Denne kosten er stor og myk, perfekt til å legge pudder med. Elsker den! Kjøpes HER

- Øyeskyggepalett fra Too Faced -

I dette øyeskyggepalettet er det 15 fine farger som passer til alle. Det medfølger en liten øyeskyggeprimer og en eyeliner!

Kjøpes HER

- Lipbalm fra Burt's Bees -

Dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg er totalt avhengig å ha noe på leppa mi til en hver tid. Derfor passet denne lipbalmen perfekt for meg! Ikke bare lukter den godt, men den gir leppene en fantastisk fuktighet og "glød".

Kjøpes HER

- Leppestift fra NYX -  

Denne leppestiften har en utrolig fin rosafarge! Den lukter veldig godt og er enkel å påføre. En stor favoritt hos meg.

Kjøpes HER

 

- Har du prøvd noen av disse produktene før?

20% på all hårpleie

 • 25.08.2014, 15:43

Hei! Ville bare innom for å tipse dere om at bangerhead.no har 20% på all hårpleie nå fra 25/8 - 07/9. Dette gjelder bare på varer som har ordinære priser! Man trenger ingen rabattkode til dette. Bangerhead selger mange merker innenfor hårpleie, blant annet Redken, Tigi, Joico, Lanza og mange flere! Dere finner all hårpleie HER

Make up store lipstick collection

 • 23.08.2014, 20:01

                                                                                                                          // Leppestiftene er sponset av bangerhead.no 

Er du som meg å har dilla på leppestifter? Da er denne leppestift kolleksjonen perfekt for deg! Denne boksen består av 3 leppestifter i freshe farger som passer perfekt til fest! Derav navnet "party lipstick collection". Disse leppestiftene fra Make up store er fine, lette å bruke og har farger som ikke er så "vanlig" blant leppestifter nå til dags. Fargen holder greit noen timer før man må friske den opp! Elsker at man får kjøpt 3 i 1, noe man sparer penger på om man skulle kjøpt en og en! 
Leppestift kolleksjonen kan kjøpes HER

Ghd wonderland

 • 19.08.2014, 18:23

                                                                                                                                // Rettetangen er sponset av bangerhead.no

For litt siden mottok jeg en ghd rettetang fra bangerhead.no. Ghd er et veldig kjent merke innen hår og stylingprodukter. Rettetangen jeg fikk heter wonderland og det er limited edition. Den har to forskjellige farger, blågrønn og lilla. Fargene varierer alt ettersom hvilket lys man står i. Jeg synes selv at dette er utrolig kult, istedenfor å bare ha en "kjedelig" farge på rettetanga. Fint design gjør jo så mye mer med et produkt! Fler som er enige?Jeg har relativt rett hår fra før av, men om jeg går mye med hårstrikk, osv, får jeg sånne "bulker" og ujevnheter i håret og da er denne ghd rettetangen den perfekte løsningen. Den blir varm på 10 sekunder og når den er klar til å brukes, lager den en slags pipelyd for å gi beskjed om at den er klar. Før du bruker rettetangen, er det viktig med en god varmebeskyttende spray for å beskytte håret, slik at det ikke blir så slitt! Min varmebeskyttende spray er fra ghd og den får man med om man kjøper denne rettetangen. Som sagt skrur rettetangen seg på etter 10 sekunder, noe som er utrolig bra for jenter (eller gutter) som har dårlig tid, og som ikke orker å vente i evigheter for at rettetangen skal slå seg på. Når man retter håret, trenger man ikke gå over det mer enn 2-3 ganger. Håret blir rett med en gang og det holder seg lenge, iallefall for min del.Det som også er utrolig bra med denne rettetanga er at man også kan lage krøller/bølger med den! Man tar bare litt hår i rettetanga, snurrer det rundt og "drar" håret ut av rettetanga, kanskje litt vanskelig å forstå når jeg forklarer det med ord.. Derfor tenkte jeg å lage en video der jeg viser hvordan man lager krøller/bølger med en rettetang, høres det interessant ut?

Jeg vil absolutt anbefale alle rett-hår-elskere der ute å invistere i en ghd rettetang. Det er kanskje en "dyr" invistering, men jeg vil heller bruke penger på en god rettetang med bra kvalitet, enn en dårlig rettetang som kanskje knapt varer en uke. I denne limited edition pakken fulgte det også med en rettetang"veske" som man kan legge rettetangen i og ett slags lokk som gjør at rettetangen ikke ligger åpen.

Denne rettetangen selges desverre ikke lengre hos bangerhead.no, men de har et stort utvalg av rettetanger som dere får kjøpt HER. Om dere vil ha ghd så er det bare å huke av i den lille "boksen" der varemerkene står.

 

Summerdress

 • 01.06.2014, 21:30


                                                                                                                                               // Kjolen er sponset

Åh, det er så deilig med sol og 20+ varmegrader. Livet smiler virkelig nå som det er sol ute og alle er i godt humør. Det kan man vel ikke klage på? Siden det er så fint vær idag, måtte jeg benytte muligheten til å bruke denne fine sommerkjolen jeg har fått fra sheinside. Den er kjempefin og utrolig søt! Kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok å bruke den masse i sommer, så dere får nok se den igjen. Men hva gjør vel det, når den er så fin? Hehe!

Jeg har S i kjolen. Desverre var den litt trang over brystområdet, så ta en størrelse større enn det du vanligvis bruker.

Du kan kjøpe kjolen HER

Stiletto nails

 • 18.04.2014, 16:20

                                                                                                                                              // Behandligen er sponset

Hei!

Forrige fredag dro jeg til Frisørhjørnet (der jeg farget håret mitt) for å få fikset neglene mine. Jeg valgte svarte stiettonegler med glitter på ringfingeren og det ble såå fint! Hun som fikset neglene mine heter Elisabeth og hun er utdannet  ved Tone Lise akademiet! Elisabeth kom på 2. plass i Norgesmesterskapet og et mesterskap i Sverige, så det sier jo selv hvor dyktig hun er. Det tok en stund før neglene mine var ferdige, men Elisabeth gir seg ikke før kunden er 100% fornøyd, noe jeg setter ekstremt stor pris på :-) Hun ga meg også mange tips til hvordan neglene kan vokse raskere, se bedre ut, osv.

Normalprisen for neglestøp er 650 kr, men om dere bestiller før slutten av mai, får dere neglestøp for 500 kr! Men om dere skal få rabatt, må dere oppgi meg eller bloggen min, gjør dere ikke det blir det ingen rabatt. 500 kr for neglestøp er utrolig billig i forhold til andre negledamer som gjerne tar 1000 kr eller mer. For å bestille time ringer dere 91354121eller går innom Frisørhjørnet. Det ligger i byen og adressen er nedre bankegate 6.

føretter

Bangerhead

 • 31.03.2014, 20:30

                                                                                                                               // Sponset, men helt ærlige meninger

Hei fine lesere! På fredag mottok jeg en pakke fra Bangerhead.no. Jeg har vært så heldig å fått tilsendt disse produktene fra dem, som jeg har gledet meg til å teste ut!

Bangerhead er en fantastisk side med et stort utvalg i blant annet sminke, hårprodukter, negler og mye mer! Siden er veldig oversiktlig og det er lett å finne ut hvilke merker de selger, hvilke produkter, osv. Leveringstiden er veldig raskt, pakken min kom etter 2 dager, og er ikke det raskt, så vet ikke jeg!

Jeg har ordnet det slik at dere får 50 kr i rabatt på alt på siden om dere bruker rabattkoden rebekka50. Koden varer til mandag 7. april og kan kun brukes en gang per person.En av mine favoritter er denne hårmasken som er fra Orofluido. Jeg har brukt den siden 2012 og den er veldig bra med tanke på at den reparerer slitt hår, samt at den gir håret fuktighet og pleie! Jeg vil absolutt anbefale denne til alle som har slitt hår, eller som bare vil gi håret sitt en fuktighetsbooster! Dere kommer ikke til å angre om dere kjøper denne, det kan jeg love.

Hårmaske kan kjøpes HER

Dette settet inneholder 3 hårprodukter, en varmebeskytter, en saltvannsspray og en tørrshampoo. Alle 3 sprayene lukter utrolig godt og fungerer bra for håret. Gleder meg til å bruke de masse fremover! 

Bangerhead hår-sett kan kjøpes HER

Denne masken er virkelig den beste jeg har prøv, noensinne! Den lukter godt og fungerer kjempebra. Jeg smørte den på huden og den tørket inn med en gang nesten, og det er jo kjempebra. Jeg hadde den på ansiktet i 15 minutter før jeg skylte den av. Huden min ble like myk som en babyrumpe, urenheter og død hud ble borte og porene ble mye mindre enn det de var! Når masken var helt tørr, ble det sånne prikker rundt om i ansiktet der man hadde hudormer og urenheter. Altså, masken "fremhevet" hudormene og urenhetene dine, noe som er bra siden masken skal få bort hudormer og urenheter.

Mud mask treatment kan kjøpes HER

Dette settet inneholder 4 koster! Kostene som følger med i settet er konturbørste, foundationbørste, buffingbørste og en detaljebørste! Kostene er laget i samarbeid med de kjente søstrene Sam og Nic, som driver youtube accounten "Pixiwoo", der de legger ut masse sminkevideoer! Ja, disse kostene er rett og slett fantastiske! Designet er fint og enkelt, og det er lett å bruke kostene. Et stort pluss med dette settet er prisen! Man får 4 koster til en fantastisk pris, så løp å kjøp :-)

Real techniques koster kan kjøpes HER

Endelig har jeg funnet en concealer som dekker perfekt for mine behov! Har lett etter en slik concealer i evigheter og endelig har jeg funnet den. Jeg var veldig usikker når jeg skulle bestemme hvilken farge jeg skulle ha den i, så jeg valgte fargen "natural" og den var perfekt for meg! Den dekker veldig godt kviser og røde områder man har rundt om i ansiktet. 

Concealer kan kjøpes HER

Dette solpudderet fra Too Faced er fra dette øyeblikket mitt favorittsolpudder! Det er nesten slik som Too Faced sitt sjokoladepudder, bare at dette ikke lukter sjokolade. Pudderet skal vistnok holde i 16 timer og det er jo superherlig ettersom at man da slipper å friske opp sminken i løpet av dagen. Det er også litt glitter i solpudderet, men det er fint fordi man får en herlig glød!

Solpudder kan kjøpes HER

Dette øyenbrynssettet inneholder 3 farger. En lys, en mellomfarge og en mørk. Jeg testet ut mellomfargen og den var veldig fin på! Det ble en naturlig farge på øyenbryna, uten at det så for påtegnet ut. Så denne likte jeg veldig godt!

Øyenbrynspudder kan kjøpes HER

Denne øyenskyggeprimeren har en sitrongul nyanse for å nøytralisere rødhet på øyelokkene, samt at øyenskyggen sitter lengre og pigmentene i øyenskyggene blir forsterket. Denne er ikke så stor, men den virker veldig drøy i bruk ettersom at man ikke trenger mer enn en liten "dråpe". Det holder lenge! Øyenskyggeprimeren holder også det den lover. Jeg prøvde den igår når jeg sminka meg, og øyenskyggen holdt gjennom hele dagen OG nattan! 

Øyenskyggeprimer kan kjøpes HER

Denne øyenskyggepaletten har de fineste fargene jeg har sett på lenge! En god blanding av nøytrale og mørke farger som passer både til hverdag og fest. Øyenskyggene er helt greit pigmenterte, de kunne gjerne vært litt mer. Men jeg er iallefall utrolig fornøyd med fargene!

Øyenskyggepalett kan kjøpes HER

Vakker

 • 22.03.2014, 16:53

                                                                                                                          // Boken er sponset av Imageakademiet

Her om dagen hentet jeg ut en pakke fra Imageakademiet! Jeg har vært så heldig å fått boken Vakker av dem. Vakker er Norges eneste fagbok i sminke. Boken har 320 sider med masse tips til hvordan man skal legge sminken, hvilke farger som passer til de forskjellige øyenfargene, osv. Med andre ord - en bok som alle jenter burde skaffe seg! Det er mange som legger sminken feil og som bruker feile produkter, og da er denne boken veldig fin å ha! 

Boken fåes kjøpt HER til 499 kr, noe jeg syns er verdt pengene :-)

I morgen kveld blir det en konkuranse der dere kan vinne akkurat denne boken, så følg med!

- Har du denne boken?

Ny hårfarge

 • 18.03.2014, 21:55

                                                                                                                                                      // Sponset behandling

Hei!

I dag etter skolen tok jeg turen innom min faste frisør på Frisørhjørnet! Har gått til samme frisør i evigheter og jeg blir alltid like fornøyd! Først bleket vi håret for å få det lysere, så la Tine (frisøren) inn en mørkere farge på bunnen og en lysere farge i resten av håret! Det vises ikke så godt på bildet under, så skal ta bedre bilder imorra. Tine klipte også tuppene mine!

Satt vel i frisørstolen fra 16.00-19.30, så det tok en stund, men det gikk fort! Heldigvis kjenner jeg Tine fra før av, så det var koselig!

Før

Salongen er veldig fin med lyse farger og mange store speil! Resepsjonen er rålekker med lys på gulvet som "lyser opp" disken og en slags "bod" inni disken som viser frem produkter - freesht!Etter


Dere får nå 10% på alle behandlinger hos Tine om dere oppgir bloggen min eller navnet mitt! For å booke time hos Tine, kan dere ringe: 93297225 eller bare gå innom for en drop-in!


Frisørhjørnet ligger i Halden sentrum, adressen er: Nedre bankegate 6. Om dere vil ha samme farge som meg, så er det bare å si ifra om det :-)

Nye negler

 • 15.08.2013, 13:30

// Sponset behandling, ærlige meninger //

Hei!

Igår var jeg på Neglrommet å fikset neglene mine. Neglrommet er en neglsalong her i Halden som drives av Maria Thon. Hun er selvlært og kjempeflink med det hun gjør! Hun gjør blandt annet neglstøp, manikyr og negleforsterkning! 

Behandligen jeg valgte igår var ett sett akrylnegler med hvite glittertupper! Det tok litt over 2 timer å støpe neglene, men tiden går fort når man snakker om alt mellom himmel og jord! Neglene varer alt fra 3-5 uker, det er spørs på personen om hvor flink man er til å passe på de. Sist gang jeg la negler hos Maria (til skoloeballet ifjor), så holdte de i 4 uker. Neglene før behandligen! Veldig korte og forferdelig stygge..Halveis i behandlingen, her har hun lagt på tuppene og klippet de i den lengden jeg ville ha!Ferdig! Dette ble det endelige resultatet. Jeg er superfornøyd!

For å booke time hos Maria, kan du kontakte henne på facebook - Maria Thon ELLER på tlf: 91386918
 

Vannpluss

 • 26.03.2013, 21:17

Her om dagen mottok jeg en pakke fra vannpluss.no. Pakken inneholdt en vannflaske og to esker med 6 forskjellige smakstilsettninger i hver eske. Det man skulle gjøre var å fylle opp vannflasken med kaldt vann, også blande en av smakene! Dette er da ett bedre og sunnere alternativ enn brus og saft. - Har du prøvd vannpluss sine smakstilsettninger før? 

                                                                                         // samarbeid med vannpluss, 100% ærlige meninger

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign