hits

3 timer på Spenst

 • 07.07.2016, 21:44

Okei, nå skal jeg fortelle dere noe sykt. Jeg har nettopp tilbringt 3 timer på Spenst med Julie. Vi var først på en gruppetime som het StramoppPuls, altså en styrketreningstime med kondisjonstrening, så når den timen var ferdig trente vi litt mer kondisjon før vi til slutt endte opp med en time yoga. Ganske stolt over innsatsen min i dag, håper jeg klarer å fortsette så bra med treningen som jeg gjør nå. Etter treningen ble Julie med hjem til meg. så nå har vi nettopp spist litt mat og sitter å ser på film og slapper av. Velfortjent etter en så bra treningsøkt!

Workout

 • 27.01.2016, 22:46

Det er lenge siden sist jeg trente, så tidligere i kveld dro jeg rumpa mi opp fra sofaen å dro på Spenst. De har nettopp flyttet inn i splitter nye lokaler og det måtte jeg selvsagt sjekke ut. Wow, sier jeg bare. Det har blitt så fint der og alt er så moderne. Både tredemøllene og elipsemaskinene har fått tv og tvkanaler på seg, så nå glemmer man nesten at man trener, hahah.

 

Jeg startet med å varme opp på elipsemaskinen. Hadde egentlig kun tenkt å varme opp i 20 minutter, men Idol gikk på tv så da endte jeg opp med å varme opp i hele 40 minutter!! 302 kalorier ble brent bort på den tiden så jeg er superfornøyd med det. Etter oppvarming trente jeg rygg, mage og armer en liten stund før jeg ble sliten og dro hjem. Alt i alt en god og effektiv treningsøkt på godt over 1 time, jeg er superfornøyd! 

Tidlig morgentrening

 • 04.05.2015, 09:20

Heisann!
 

Velkommen ny uke og velkommen mandag! Klokken er snart 10 og jeg har vært våken over en time, og har allerede rukket å trent. Det er ikke ofte det skjer, så nå er jeg ganske stolt av meg selv. Veldig deilig å starte den nye uken på denne måten. Jeg er vanligvis ikke oppe så tidlig, men jeg valgte å døgne i natt. Etter at jeg sluttet på skolen har døgnrytmen min blitt helt forferdelig og for å fikse den måtte jeg døgne slik at jeg blitt trøtt tidlig i kveld. Får håpe det funker fordi det er så deilig å starte dagen tidlig, da har man plutselig tid til så mye mer, vi får krysse fingrene!
Nå skal jeg hive meg i dusjen, så skal jeg fikse meg også skrive noen blogginnlegg. Ha en fin mandag ♥

 

Time to hit the gym

 • 05.03.2015, 18:51

Hei! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg, setter stor pris på det ♥
 

Idag var jeg hos legen for å få henvisning til psykolog, noe som gikk ganske greit. Venter bare på en time nå, så blir det å gå fast til psykolog. Gleder meg faktisk til å dra dit og begynne den lange prosessen mot en friskere framtid. 
 

Etter at jeg hadde vært hos legen, dro jeg hjem og slappet av, før jeg tok turen ned til Spenst med Amanda. Har vært veldig sløv på treningsfronten i det siste, men tenkte å begynne å trene fast igjen. Det er jo en super terapi for kroppen, spesielt når man får dele treningsgledene med bestevenninnen sin. Vi trente litt kondisjon, men mest styrke for ben, mage og rumpe. Kjenner på kroppen nå at jeg er utslitt, men det var definitivt verdt det. 
 Mine 3 favorittøvelser

 • 25.08.2014, 17:39

Hallo!

I dag tenkte jeg å vise dere mine 3 favorittøvelser innenfor trening! Jeg er absolutt ingen treningsekspert, så det er ikke alltid jeg vet hvordan man gjør øvelsene riktig, osv. Men øvelse gjør mester! Dette er definitivt det kleineste blogginnlegget mitt noensinne siden jeg hadde med speilrefleksen på treningssenteret, men hva gjør man ikke for bloggen?

Øvelse nr. 1 - kettlebells

Jeg vet ikke helt hva jeg trener med disse, men det er effektivt og tungt - akkurat slik jeg liker det!Øvelse 2 - squats

Squats trener jeg fordi jeg har lyst på en større og fastere rumpe, samt litt muskler i lårene.Øvelse 3 - utfall

Denne øvelsen tar jeg også fordi jeg vil ha større rumpe og muskler i lårene.

- Hva er dine 3 favorittøvelser?

Late night workout

 • 20.08.2014, 23:08

God onsdagskveld dere ♥

Nå sitter jeg i sofaen, nydusjet og fresh i en rosa morgenkåpe! Dro på trening i 9 tiden og trente godt over en time før jeg vendte nesa hjem. Det gjorde virkelig susen med en times kveldstrening! Føler meg så mye bedre nå og lykkeligere. Vet ikke hvorfor, men jeg blir alltid så lykkelig etter trening. Altså, jeg kan ha den verste dagen ever, dra på trening og bli glad igjen en time etterpå. Herlig!

Jeg kjørte like så godt fullkropp styrke i dag jeg, så nå kjenner jeg at det svir i lår og legger, men det er bare godt! Har merket at jeg har fått mer muskler i det siste og det gir jo meg enda mer motivasjon! Elsker når man begynner å se resultater etter en stund. Den følelsen kan ikke sammenlignes med noe annet! Men tenkte å runde av innlegget her, har en liten leselekse i markedsføring før jeg skal legge meg slik at jeg er uthvilt til 8 timer skole i morgen. God natt!

Becca's treningsuke

 • 30.03.2014, 23:18

Heihei! Nå er det klart for en ny uke med nye muligheter. Har lagt opp 4 økter denne uken, så får vi se om jeg klarer å fullføre det! Det klarte jeg sist uke, og da la jeg faktisk inn en ekstra økt, så jeg fullførte hele 5 økter forrige uke! Så det er jeg fornøyd med. 

Men nå skal jeg legge meg, så snakkes vi imorgen! God natt :-)

- Skal du trene til uka?

30 minutters trening

 • 27.03.2014, 17:55

Heii! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening! Det ble ikke så mye trening idag ettersom at jeg har en oppgave som skal leveres til imorgen, men en halvtimes trening er bedre enn ingenting - ikke sant? Fikk hvertfall trent mage og rygg idag, så kommer nok til å være støl imorgen, men det gjør ingenting! Er jo faktisk litt godt å kjenne at man er støl, da vet man at man har trent bra.

Becca's treningsuke

 • 24.03.2014, 18:56

God mandag dere!

Nå er det ny uke og det betyr at det er klart for en ny treningsuke. Har allerede vært på trening, så dagens økt er fullført og jeg er fornøyd! Har faktisk laget meg en treningsplan som jeg skal følge gjennom uka, mye lettere synes jeg!

- Trener du? Isåfall, hvor ofte? 

Klar for zumba

 • 12.02.2014, 19:11

Heihei!

Nå skal jeg dra ned til Spenst for å møte Malin siden vi skal på zumba! Har danset zumba siden jeg begynte på Spenst i november og det er skikkelig gøy! Liker å variere treningen litt, og ikke bare drive med apparater fordi det kan jo bli litt kjedelig i lengden.

Men må gå til bussen nå, snakkes når jeg kommer hjem.
 - Har du danset zumba før?

Trening

 • 18.02.2013, 18:42

Nå har jeg så å si akkurat kommet hjem fra en deilig treningsøkt! Trente styrke og litt kondisjon. Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign