hits

VIDEO - WEEKEND IN OSLO

  • 04.10.2017, 16:26

Mens jeg var i Oslo forrige uke laget jeg en liten vlog! Hadde ikke så mange klipp å jobbe med, men den duger og jeg er fornøyd. Det var i allefall veldig gøy å lage den, så jeg håper virkelig at den faller i smak :-) Abonner gjerne også på kanalen min.

Husk å trykk på tannhjulet og slå på HD slik at kvaliteten blir bra.

VIDEO - Kabelvåg vlog

  • 15.08.2016, 23:09

Når jeg var på ferie i Nord Norge tidligere denne måneden filmet jeg noen videosnutter som jeg nå har satt sammen til en liten video. Det er ikke den beste videoen og heller ikke den lengste, men den duger. Husk å sett på HD for best kvalitet!
 
Hahaha styggeste startbildet!!

VIDEO - ROOMTOUR

  • 05.07.2016, 18:08

Hei :-)

Nå har jeg endelig fått laget en liten roomtourvideo til dere. Skulle egentlig ha laget den for lenge siden, men bedre sent enn aldri vel? Jeg ble iallefall veldig fornøyd med den og håper dere blir det også. 

VIDEO - Svar på spørsmålsrunden

  • 30.01.2016, 21:13

Åhhh, jeg blir alltid så nervøs og klein når jeg lager videoer.. Har lyst å lage masse videoer å legge ut, men jeg føler meg så ukomfortabel foran kameraet. Iallefall, jeg har gått utenfor komfortsonen min og har endelig fått spilt inn svarene på spørsmålsrunden. Håper dere ignorerer usikkerheten min og at dere liker videoen :-)

VIDEO - Extentions

  • 17.01.2016, 16:13

                                                                                                                                Videoen er i samarbeid med Agatonshop.no

 

Dere får 25% rabatt på alt av hairextentions fra Agatonshop.no ved bruk av rabattkoden: becca . Rabattkoden varer fram til søndag 24. januar så kom igjen å kjøp før det er for sent!

 

 

VIDEO - svar på spørsmålsrunden

  • 26.03.2015, 17:19

Heldig med startbildet må jeg si... Håper dere liker videoen!
 VIDEO - Kabelvåg sommeren 2014

  • 07.09.2014, 15:38

Endelig har jeg hatt tid og mulighet for å redigere Kabelvåg videoen jeg har snakket om! Skulle egentlig redigere den for en måned siden, men har ikke hatt pc.. Men nå er den i alle fall her! Syns videoen ble bra og den viser litt av vakre Nord Norge. Savner å bo der oppe hvor man har fjell rett utenfor vinduet og en fantastisk utsikt hvor enn man går. Hehe!

Sminkevideo

  • 02.09.2014, 17:41

Nå har jeg vært flink å laget sminkevideo for første gang! Jeg føler meg overhodet ikke komfortabel når jeg ser meg selv på video, men hva gjør man ikke for leserne sine? Sånn som jeg sminker meg i videoen går jeg til vanlig (med mindre jeg har dårlig tid, da dropper jeg øyeskygge og eyeliner). Noen syns kanskje det er litt mye sminke til hverdags, men det er sånn jeg liker det.

Jeg spilte inn sminkevideoen mens jeg hadde en 3 timers pause fra skolen, så derfor er jeg veldig "stressa" på videoen. Eyelineren ble alt for tykk i forhold til sånn jeg bruker å lage den, men det får gå. Ble også litt for mye solpudder på kinnbena, men som sagt var jeg veldig stressa. Får også beklage for at videoen har litt dårlig kvalitet på noen deler av den.

Håper dere liker videoen!

VIDEO - Polsk folkedans

  • 08.04.2013, 21:30

Her er en av de polske folkedansene som vi fikk være med på. Om dere setter på 00:50, så ser dere meg.. Det ser ut som jeg melker kuer, også når alle stopper opp for å klappe, så fortsetter jeg videre. Også på 02.52, hahahaha! Jeg tar jo helt av. 

Haha, se på startbildet! Jeg er ho med den svarte genseren oppe i høyre hjørnet.

- Likte du videoen?

Video - Juleballet 2012

  • 07.01.2013, 19:26

Bildene kommer veldig sent, beklager for det. Jeg hadde iallefall en fantastisk kveld! Mye latter, mye dansing og koselig stemning med det herlige trinnet mitt. Ganske trist å tenke på at jeg bare har ett halvt år igjen på ungdomsskolen. Kommer til å savne klassen min! 

DEL GJERNE INNLEGGET!

Becca Alexandra

Hei! Jeg heter Rebekka, men alle kaller meg Becca. Er 20 år og kommer fra Lofoten, men jeg bor i Halden. Jeg blogger om mitt liv, antrekk, videoer, personlige innlegg og mye mer. Kontakt: beccafarstad@hotmail.com

Search

Bloggdesign